Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Chichi sa inteleg ca nu au functionat nectarinele mele?

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse f buna nectarina! Te iert de data asta!

Mie mi-e cam greata...asa din senin!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 23+

Klarisse graviduta 22+

Mergi la inceput

Klari cu nectarinele nu dai gres niciodata la mine!

Ana ! Imi pare rau c-ai trecut prin asa ceva! N-ai vrea sa schimbi totusi medicul? Papa varzica cu picioare de porc si-ti trece!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Cristina 23+

Klarisse graviduta 22+

Sa-nteleg ca te bucuri de greata mea?

Cristina 23+

Mergi la inceput

Ionela felicitari pentru noua semnatura! Ce sentiment e cand mai trece cate una!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Buna fetele!Offf doamne,deja nu mai pot!Sa vedeti,ma duc la dr,ma pune pe scaun,incepe sa testeze el daca ma doare si-mi sufla cu chestia aia, aer rece in masele.Am crezut ca inebunesc.Si parca nu era de ajuns ma racait cu carligu' prin carii de era sa.A zis ca s-a infectat maseaua si mi-a indesat in carie un pansament cu nus'ce medicament groaznic de la care mi sa iutit toata gura si miroseam....am scuipat sange de vreo cinci ori,si mergeam pe strada si-mi venea sa de la gustul ala .Ma duc maine dupa-masa,sper sa le rezolve odata ca daca nu,le rezolv eu cu clestele!
chichi,ionela,office,puiutza,crina felicitari pt semnatura!
Eu azi imi fac(spun imi fac pt ca sigur o sa mananc doar eu) varza cu....picioare de porc.Dar mi-e o poftaaa!
In tramvai cand am venit era o calduraaa si niste "parfumuri" de-mi venii sa lesin,si bineinteles ca locuri libere ioc."S-au batut"calatorii sa-mi ofere un loc sa stau jos! vai s-amar!

Ana22+

Ana, scumpa, s-au dus vremurile cand se ridicau oamenii de pe scaun sa ofere loc pers insarcinate. Obisnuieste-te cu ideea
Imi pare rau de experienta aiurea de la dentist. Vezi sa vindece intai infectia si apoi sa curete/omorat nervi, etc. Stiu ca doare, dar asta e acum. Trebuie sa rezolvi cumva

Klarisse, mersic frumos. Sa crestem toate mari (in saptamani de sarcina) , sanatoase si voioase

Chichiutza, daaa, e bine cand vad ca mai trece cate 1 sapt. Peste putin timp o sa povestim despre bebei . Abia astept.

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 22+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Klarisse tu cum stai la capitolul carucior? Sau le lasi pe toate pe final? EU pana acum am rezistat eroic si n-am luat absolut nimic!

Fetelor pana saptamana trecuta ne uram zile frumoase si CALDE! Acum nu le mai suport! Sper sa ploua toata vara, sa fie max 20 de grade! Azinoapte am patrulat de la 2 la 5, m-am mutat din pat, nici o pozitie nu ma "flausa"!Offf!

Cristina 23+

Mergi la inceput

Ioii la noi caruciorul trebuie sa fie high-tech..ti-am zis ieri ca sotul meu e pasionat..Deci trebuie sa aiba suspensii, camera la roata, maner telescopic si alte minuni..motiv pentru care de acest aspect se ocupa el..cauta pe net si ce gaseste imi trimite sa aprob..din punct de vedere estetic..cam asa e la noi.

Klarisse graviduta 22+

Mergi la inceput

Lora unde esti? ziceai ca nu vom mai avea loc de tine pe-ici! Cum merg snitelelelelelelee?

Cristina 23+

Mergi la inceput