Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 19
alexuza spune:
Am gasit pe un site despre cum se dezvolta sarcina , cica de la 27 de sapt trebuie sa il simti in ficare ora de cel putin 10 ori
, dar ei nu mai dorm ? voi simtiti 10 miscari pe ora ?
Burtica de
27 +
LilianaR spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eveline Cat despre creme...eu is mai neglijenta, ca sa zic asa...nu m-am dat cu nimic pe corp nici la sarcina trecuta nici la asta. Si n-am nicio vergetura nimic...probabil am noroc si de o piele mai elastica. Am inteles ca de elasticitatea pielii tin vergeturile, daca ea suporta sa se intinda fara sa crape e ok...eu probabil am norocul asta. Sotul meu s-a ingrasat brusc acum cativa ani si a facut vergeturi pe brate, de exemplu...eu una nici nu stiam ca barbatii pot face ![]() ...daca va imaginati, ca-n filmele cu prosti, am fost cu omu' la medic ca nu stiam ce are...a ras medicu de noi, si mi-a zis ceva de genul:"o sa vezi dumneata cand vei fi insarcinata cum o s faci". Ei n-am facut, da macar stiu ce-s aleaIn schimb celulita...vai de zilele mele...la greu pe solduri...da macar dintr-asta aveam si inainte. Fiecare cu organismul lui, ce sa zic... 22+ si mamica de Bianca |
Eu am facut vergeturi la 16 ani si m-am dus la medic cu ele...
Crezi ca mi-a zis ca al tau? Nu, mi-a dat medicamente!!Asa ca, vezi, tu ai aflat in timp util ce sunt, medicula ala nu stiu daca are habar azi macar ce erau...
Ma dadeam cu niste geluri pentru circulatia sangelui, ca sa vezi ce mi-a dat!!
Celulita era, vergeturi noi inca nu, acum sa vedem.
25+
Andreea82 spune:
Salutti fetele,
Lore, multa putere, curaj si sanatate iti uram. Trebuie sa fii tare si sa gasesti incredere ca se poate rezolva. Cum au zis si fetele, se pare ca exista solutii pentru problema cu care va confruntati asa ca sperante exista, nu ceda. Noi suntem alaturi de tine si te pupam 
Alexuza, cred ca mai si dorm, dar find mai marisori se simte probabil orice tresarire, orice, asa ma gandesc. Desi eu stiam ca ideea e sa ii simti cel putin la 2 ore, dar nu neaparat de 10 ori cand e sarcina mai mare.
Fetelor, felicitari pentru vestile bune de la eco. Felicitari pentru bolfite frumoase si degetele in gura
.
Astazi merge cineva la eco? Bafta si tinem pumnii!
Noi suntem programati joi dimineata. Parca am din ce in ce mai putina rabdare pana atunci
23+ cu un carucior multicolor :)
ionela.n spune:
Neata si de la mine, mai pe la pranz ![]()
Sa aveti o zi frumoasa si linistita, desi afara e incredibil de cald 
AAAAAAAAAAA, azi schimbam si noi semnatura ![]()
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 21+
Minunea noastra
mihaelka77 spune:
Buna dimineata
. Eu "ajung" la voi dupa ce terminati micul dejun, cafeluta, discutiile...asta e; sunt mai lenesa dimineata.
Nu am calculat de cate ori o simt pe bobolina mea dar stiu ca o simt foarte des; noaptea e foarte activa iar dimineata, cand ma trezesc, ea e deja treaza. Habar nu am cand doarme ![]()
Lore imi pare foarte rau pentru ce vi se intampla
sper ca lucrurile se vor rezolva si vei ramane alaturi de noi. Noi suntem alaturi de tine.

26+
ionela.n spune:
Lore, Dumnezeu are grija de toti copii. Sper ca lucrurile vor intra pe un fagas mai bun 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 22+
Minunea noastra
Klarisse spune:
Ionela felicitari pentru semnatura, sa cresteti mari.

Klarisse
graviduta 22+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
chichiutza spune:
Sabu_dk glumeam! dar mercik oricum!
Lucianna m-ai mai incurajat nitel cu Peg Perego!
Cristina
23+
ana_25 spune:
Buna fetele!Offf doamne,deja nu mai pot!Sa vedeti,ma duc la dr,ma pune pe scaun,incepe sa testeze el daca ma doare si-mi sufla cu chestia aia, aer rece in masele.Am crezut ca inebunesc.Si parca nu era de ajuns ma racait cu carligu' prin carii de era sa
.A zis ca s-a infectat maseaua si mi-a indesat in carie un pansament cu nus'ce medicament groaznic de la care mi sa iutit toata gura si miroseam....am scuipat sange de vreo cinci ori,si mergeam pe strada si-mi venea sa
de la gustul ala .Ma duc maine dupa-masa,sper sa le rezolve odata ca daca nu,le rezolv eu cu clestele!
chichi,ionela,office,puiutza,crina felicitari pt semnatura!
Eu azi imi fac(spun imi fac pt ca sigur o sa mananc doar eu
) varza cu....picioare de porc
.Dar mi-e o poftaaa!
In tramvai cand am venit era o calduraaa si niste "parfumuri" de-mi venii sa lesin,si bineinteles ca locuri libere ioc."S-au batut"calatorii sa-mi ofere un loc sa stau jos!![]()
vai s-amar!
Ana
22+

...daca va imaginati, ca-n filmele cu prosti, am fost cu omu' la medic ca nu stiam ce are...a ras medicu de noi, si mi-a zis ceva de genul:"o sa vezi dumneata cand vei fi insarcinata cum o s faci". Ei n-am facut, da macar stiu ce-s alea