Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata burticute.
Lore imi pare tare rau pentru suferinta ta insa nu-ti pierde speranta, mai vorbeste cu un medic. Dumnezeu sa iti dea putere.
Crina, Office, Puiutza felicitari pentru schimbarea semnaturii, sa cresteti mari. Trece asa repede timpul, acusica incep emotiile si stam cu bagajele la usa..

Din ciclul vise ciudate, azi-noapte am visat cum se ridica bebe din burta si iesea cu totul in relief..a fost ciudat tare..Bine ca nu mai faceam nasoale cu Badea prin aluat..

Va pup sa aveti o zi usoara si racoroasa.

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Parca mi-e mai bine un pic!

Subscriu si eu la cele zise de Lora, nici eu nu i-am dat sare deloc in mancare - si acuma inca ii pun foarte putina. S-a obisnuit sa le manance naturale...pun foarte mult zarzavat in tot ce gatesc pt. el si are suficient gust....Cum il obisnuiesti asa e...! Si eu am inceput cu legume, dar la scurt timp si cu fructe si le-a mancat pe ambele, doar ca trebuie neaparat insistat cat e mic (adica 6-7 luni) incet incet cu toate sa se obisnuiasca cu toate gusturile...parerea mea. El atunci le descopera pe toate!

Dana 27+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Klarisse si eu am schimbat semnatura! off m-ai uitat!

Fetelor deci oficial n-am probleme nici cu tiroida! De unde-or fi aparut minunile alea pe EKG?

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

kamy, felicitari pentru Emanuel. E un frumos foc (dehh, are cu cine semana )
lucianna, bine ai venit din concediu - si noi asteptam cu nerabdare ziua de 17 iunie - prima zi de concediu
office, si eu ma uit in fiecare zi dupa linia nigra, insa pana acum nu a aparut - numai ca la mine e putin mai amuzant: mi s-a intins tot buricul, si daca asta nu e de ajuns, mi s-a si intors spre dinafara oleaca... Aaa, si bineinteles, multe felicitari pentru semnatura.
Lore. Fii tare, stim ca e greu, insa un gand pozitiv poate face minuni. Si dupa cum zicea si maitreyi, bine ca ati aflat de acum, si medicii o sa stie ce sa faca.

In rest, o zi cat mai buna, si va pupicesc dulce pe toate.

Sabina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Lore, sper ca citesti:

A diaphragmatic hernia is a defect in the muscle that separates the lungs from the abdomen. It can result in the bowel and/or the liver protruding into the chest cavity. The lungs never have enough room to develop. University of California San Francisco surgeons surgically place a balloon into the windpipe of the developing baby. Normal fluids build up in the lungs, thus pushing the bowel and liver back into the abdomen where they belong. At birth the balloon and fluid are removed, the lungs function, and the baby can undergo corrective surgery.

Sunt sigura ca operatia se face si in europa, mai caut

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Mama, un weekend am lipsit si am avut de recuperat 3 capitole!
Asta inca nu l-am parcurs.

Oricum, la morfofetala de trim II a fost ok, tgotul in grafic, si placenta se ridica parca, ainainte era la limita colului, acum e la 24 mm de col. Deci zic de bine.
Bb ok, cateva zile mai mare, in grafic, buzele ok, nas ok, inghite (sper ca asta inseamna si bolta palatina ok), nu a stat la poza fara maini pe fata, deci degeaba am fost la 4D, nu avem nicio poza cu el...
S-a tot chinuit doctorita, degeaba, i-am zis ca nu ma prea intereseaza poze, il vad dupa ce se naste, acum sa-mi spuna daca e ok medical vorbind.
145 batai/minut...
Am lacrimat iar, evident.
Mult mai amanuntit la Sanador decat la Eva tot examenul, dealtfel ma si asteptam, de aia nici nu am renuntat la morfo din Bucuresti, desi m-a costat 44o de lei in plus.

Ma intreba cineva de Eva si spunea apoi ca a inteles gresit, puiutza parca... Ai inteles bine, vreau sa nasc la Eva naturel cu dr. Bisoc. Doar ca nu l-am ales dupa recomandari, ci dupa intamplare si dupa cum s-a purtat la consultatie.
Pentru ca lucreaza numai la Eva ma indoiesc sa nu vina la nastere, e adeptul naturalei etc. Ne potrivim, pe scurt.

Stie careva la 32 de saptamani ce fel de eco se mai face? E morfo, ceva? Nu stiu daca sa o mai fac de 2 ori, as cam sari peste dubla asta daca se poate, sincer. Adica sa fac numai una.

Pe aia de la 28 o sar sigur in Bucuresti, ca sa nu dau 250 de lei, ca oricum fac la 29 de sapt la Bv. si intra in costul consultatiei acolo. Si-asa nu am de urmarit decat ridicarea placentei, deci ce sa mai...
Voi? Pareri?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Liliana, felicitari pentru rezultatele bune! Eu chiar nu stiuce fel de eco mai urmeaza...dar stiu ca tot la 32 de sapt. trebuie sa fac si eu.

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabu_dk spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Fetelor deci oficial n-am probleme nici cu tiroida! De unde-or fi aparut minunile alea pe EKG?

Cristina 23+

Of, chichiuta, nici eu nu ti-am zis felicitarile de rigoare... . Da' sper sa se repare cu un si o .

Sabina 25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianna_83 spune:

Citat:

Lora daca reteta ta a functionat perfect la Iustina, inseamna ca e o reteta buna. Evident fiecare face cum poate! Am auzit de bebei care mult timp n-au acceptat nici mama fructului sau a legumei, asa ca la ei merge cum se poate...

Lucianna ai fost multumita de Peg Perego? Mai nou am posibilitatea sa iau un skate din Italia, ma va costa vreo 20 mil (500 E din cate mi se zice acum)! Nu citesc prea multe despe marca asta, poate si din cauza ca sunt destul de scumpe in RO si nu sunt atat de des cumparate!

Ana succes la dentist!

Eu de cand ma trezesc la 8 gasesc micul dejun gata facut!

Cristina 23+

sa stii ca eu am fost ff multumita, si chiar a rezistat ca sa-l pot folosi si la bebe, toate partile de material se scot si se spala la masina, n-am avut nici o problema, iar faptul ca se strange gen umbrela pt noi a fost un avantaj, ca am putut sa-l luam si in concedii si la cumparaturi si sa avem loc pentru toate. cele care nu au 2 manere si au bara nu se strang ca o umbrela si ocupa mult loc si deschis si inchis. cat despre firma e scump, dar stii cum e "dai un ban, nu-l mai ai, dar stii pe ce l-ai dat" :)))

daca vrei sa vezi multi copii in caruturi peg-perego iti recomand herastrau la roata (pe la ambasada chinei) :))))

iar inca un super avantaj pentru mine e faptul ca am gasit, in afara ce-i drept, scaunel care se ataseaza la carut pentru Raul cand bebe o sa fie in landou, si chiar si o placa de pus picioarele in capatul carutului tot pentru el sa stea ca si cum am impinge amandoi....iar chestiile astea merg doar la firma peg-perego, si alea sunt scumpe dar daca nu ma descurc altfel ceva trebuie sa iau ca sa ne plimbam toti 3.

20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008

Poze Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:

Cristina 23+

Chichi
Iarta-ma, felicitari pentru semnatura. Iti dau niste nectarine ca sa ma ierti. E bine?

Klarisse graviduta 22+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput