Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 17
lucianna_83 spune:
Presimt ca vor fi fff multe discutii pe tema "diversificarii". Tin minte ca si cand am ajuns cu Raul la diversificare cum vorbeam cu o mamica chiar si in parc cum nu eram pe aceeasi unda. Fiecare pediatru are varianta lui de diversificare, iar fiecare mama ideile ei. Cine e la primul bebe poate nu crede.....dar va fi un subiect extrem de controversat 

.
De ex sarea, pana la 1 an ne-a fost interzisa. Stiu ca legumele alea fierte nu aveau nici un Dumnezeu dar aveam voie sa pun cateva picaturi de ulei de masline si alte cateva picaturi de lamaie in ele, Raul le manca super, eu nici sa le gust nu puteam 
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
puiutza spune:
Cred ca ai incurcat putin borcanele
....eu am scris de concediu dar n-am intrebat de clinica Eva. Pretul de 232 euro este pe camera dubla iar copii pana in 14 ani sunt gratis, asa ca pentru Raul mi-au pus un patut fff curat gen tarc. Pe oferte last minute sunt ff ieftine.
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
[/quote]
Da ...... le-am incurcat, da nu putin ca rau de tot..Sorryyyyy

.. Liliana era cu Eva. E clar....ma duc sa fac
putin pe tastatura si poate isi revine neuronul gravid...
Dana
27+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
alexuza spune:
ANA ce este cu tine de nu ne-ai mai servit micul-dejun ca in fiecare dimineata?
Te-ai grabit sa te duci la stomatolog ![]()
Burtica de
27 +
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 Presimt ca vor fi fff multe discutii pe tema "diversificarii". Tin minte ca si cand am ajuns cu Raul la diversificare cum vorbeam cu o mamica chiar si in parc cum nu eram pe aceeasi unda. Fiecare pediatru are varianta lui de diversificare, iar fiecare mama ideile ei. Cine e la primul bebe poate nu crede.....dar va fi un subiect extrem de controversat ![]() ![]() .De ex sarea, pana la 1 an ne-a fost interzisa. Stiu ca legumele alea fierte nu aveau nici un Dumnezeu dar aveam voie sa pun cateva picaturi de ulei de masline si alte cateva picaturi de lamaie in ele, Raul le manca super, eu nici sa le gust nu puteam ![]() 20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul |
Luciana, da, va fi un subiect fierbinte diversificarea!
Eu am zis, nu detin adevarul absolut, in niciun caz - fiecare mamica face exact cum stie mai bine. Atunci i-am dat prima data ceva ce continea sare - la 8 luni, in ciorba - probabil ca i-am mai dat de cateva ori pana la un an, insa as putea numara pe degete de cate ori am facut-o, pentru ca eu, de felul meu, nu-s adepta sarii in exces. Oricum, in 5 ani am uitat multe...
, cu siguranta voi avea nevoie de orice ajutor, mai ales de la voi, mamicile cu copii mai mici.Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
ana_25 spune:
Buna dimineata burtici!Sorry ca nu v-am poftit azi la micul dejun,dar m-am trezit cam tarziu,am fugit la bucatarie sa-i fac papa si cafa la sotul,acum am facut un dus si ma imbrac sa plec la dr dintar.
alexuza niciodata nu ma grabesc la dentist!

lore roaga-te la DD si la Maica Domnului pt bb,si nu-ti pierde speranta.
Felicitari fetelor care au schimbat semnatura!

Ana
22+
chichiutza spune:
Lucianna dau imediat sfoara-n tara! Chiar azi ma duc in vizita pe la carrefour sa vad ce mai misca pe acolo! Acum cat mai sunt mobila, probabil ma va lua lenea cand voi mai cu "greutate"![]()
Puiuta felicitari pentru semnatura nou!
Cristina
23+
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lore. Dragi burtici,ce mai faceti?Cum sunteti?Nu v-am scris de ceva timp.Dar v-am citit ori de cate ori am avut ocazia. Noi trecem printr-o perioada dificila.In urma cu 2 saptamani am facut eco morfo si medicul ne-a dat o vestea rea.Nu s-a inchis diafragma lui bebe.Cazul e foarte grav.Cand voi avea puterea va voi povesti.Acum nu pot.Nu stiu cum se va termina.Va rog frumos sa ma stergeti de pe lista pt ca ma doare sa vad ca bebe meu nu poate fi acolo bine si sanatos. Va pup pe toate ![]() |
Lore, am vazut un reportaj acum o luna si in strainatate pt problema asta se pot face operatii. Era un medic grec in reportaj. Sper sa nu te dezinformez, insa cred ca mai bine gresesc decat sa nu iti spun si sa fie adevarat. Dar operatia se facea inca din timpul sarcinii, era introdus un fel de mini balon unde nu era inchisa diafragma. Doamne ajuta, mai intreaba medici, poate se face ceva!!!
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 25 saptamani cu
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui LoraG76
Chichiuta, initial nu le-am sarat, dar dupa primele 2-3 luni de la inceperea diversificarii dr. pediatru mi-a zis ca pot pune un varf de cutit de sare la fiert. Oricum, pe la 8 luni i-am dat prima data zeama de ciorba, asta imi amintesc perfect pentru ca avea loboda in ea, era o zeama roz si, fiind acru de la bors, se stramba de numa', dar umbla cu gurita deschisa, pofticioasa, dupa fiecare lingurita - matus-mea era venita la mine si nu intelegea ce mama focului ii dau acolo de se stramba copilul in halul ala. ![]() Lora, mami de Iustina si ![]() 27+Carti personalizate Bazar umanitar DC - ajutati copiii Teledon pentru Dan www.inimacopiilor.ro (Niciodata sa nu spui niciodata!) |
Ce tare!

Cristina
23+
chichiutza spune:
Lora daca reteta ta a functionat perfect la Iustina, inseamna ca e o reteta buna. Evident fiecare face cum poate! Am auzit de bebei care mult timp n-au acceptat nici mama fructului sau a legumei, asa ca la ei merge cum se poate...
Lucianna ai fost multumita de Peg Perego? Mai nou am posibilitatea sa iau un skate din Italia, ma va costa vreo 20 mil (500 E din cate mi se zice acum)! Nu citesc prea multe despe marca asta, poate si din cauza ca sunt destul de scumpe in RO si nu sunt atat de des cumparate!
Ana succes la dentist! 
Eu de cand ma trezesc la 8 gasesc micul dejun gata facut!![]()
Cristina
23+