Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 16
puiutza spune:
Neata' fetelor!
Si noi schimbam azi semnatura - facem 27 saptamani!
Office - tu esti cea mai inaintata cu sarcina - vei fi deschizatoare de drumuri.
Liliana - all inclusive - 232 euro/persoana? Bine ai revenit din concediu, sa-ti fie de bine! Am scris ieri cum e cu nasterile normale la Eva- ca ma intrebai.
Lore - imi pare rau de vestile proaste, dar speranta moare ultima, daca ai fost doar la un singur medic, mai mergi si la altul, daca totusi nu a vazut bine?
Noi suntem alaturi de tine orice ar fi!

Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
office spune:
Multumesc fetelor!
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
chichiutza spune:
Office felicitari pentru 28s! Multe taree!
Stii ca asta e pragul psihologic cel mare peste care trece o gravida, de acum incolo apare termenul de "nastere"
Lucianna buna ideea asta cu caietul bebelusului! Am sa arunc si eu un ochi, poate la carrefour, diverta...
Lora legumele alea de care zici se si sareaza, sau le dai asa "natur"?![]()
Cristina
23+
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutza Neata' fetelor! Si noi schimbam azi semnatura - facem 27 saptamani! Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Felicitari pentru semnatura!

Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui puiutza Neata' fetelor! Si noi schimbam azi semnatura - facem 27 saptamani! Office - tu esti cea mai inaintata cu sarcina - vei fi deschizatoare de drumuri. Liliana - all inclusive - 232 euro/persoana? Bine ai revenit din concediu, sa-ti fie de bine! Am scris ieri cum e cu nasterile normale la Eva- ca ma intrebai. Lore - imi pare rau de vestile proaste, dar speranta moare ultima, daca ai fost doar la un singur medic, mai mergi si la altul, daca totusi nu a vazut bine? Noi suntem alaturi de tine orice ar fi!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dana 26+ cu si mami de Bobi (06.03.2006) |
Cred ca ai incurcat putin borcanele
....eu am scris de concediu dar n-am intrebat de clinica Eva. Pretul de 232 euro este pe camera dubla iar copii pana in 14 ani sunt gratis, asa ca pentru Raul mi-au pus un patut fff curat gen tarc. Pe oferte last minute sunt ff ieftine.
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul
lucianna_83 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Office felicitari pentru 28s! Multe taree! ![]() Lucianna buna ideea asta cu caietul bebelusului! Am sa arunc si eu un ochi, poate la carrefour, diverta... ![]() Lora legumele alea de care zici se si sareaza, sau le dai asa "natur"? Cristina 23+ |
Daca gasesti sa dai anunt, eu n-am mai vazut nicaieri, cand l-am luat eu nu se gasea separat, a fost cu o revista de bebei. Dar poate mai e ceva asemanator....oricum pe mine una ma intereseaza

20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui chichiutza Office felicitari pentru 28s! Multe taree! ![]() Lucianna buna ideea asta cu caietul bebelusului! Am sa arunc si eu un ochi, poate la carrefour, diverta... ![]() Lora legumele alea de care zici se si sareaza, sau le dai asa "natur"? Cristina 23+ |
Chichiuta, initial nu le-am sarat, dar dupa primele 2-3 luni de la inceperea diversificarii dr. pediatru mi-a zis ca pot pune un varf de cutit de sare la fiert. Oricum, pe la 8 luni i-am dat prima data zeama de ciorba, asta imi amintesc perfect pentru ca avea loboda in ea, era o zeama roz si, fiind acru de la bors, se stramba de numa', dar umbla cu gurita deschisa, pofticioasa, dupa fiecare lingurita - matus-mea era venita la mine si nu intelegea ce mama focului ii dau acolo de se stramba copilul in halul ala.

Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
puiutza spune:
Inca nu mi-a trecut oboseala din weekend....Lucianna te-am botezat si ti-am zis Liliana....cred ca deja sunt prea obosita...de fapt sunt treaza de la ora 4 nu am mai putut dormi, asa ca vreo 2 ore jumate am calcat haine..... 
SCUZE Lucianna....dau mielul de Pastele viitor!

Trebuie sa beau si azi o cafea.

Dana
26+ cu
si mami de Bobi (06.03.2006)
office spune:
Eu cred ca am vazut caietul bebelusului la Auchan!Dar trebuie sa verific daca nu ma inseala memoria!
Tina,
cu
(27+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
LoraG76 spune:
Acum eu zic cum am facut eu diversificarea, nu inseamna ca detin eu adevarul absolut, doar ca fetitei mele i-a priit extraordinar de bine si asa voi proceda si cu bebelina nr. 2.
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)