Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

noapte buna burticute. sper sa pot dormi in noaptea asta ca aseara nu prea am putut. vb dimineata la cafea si mic dejun

cristina si bebe in burtica 22 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore. spune:

Dragi burtici,ce mai faceti?Cum sunteti?Nu v-am scris de ceva timp.Dar v-am citit ori de cate ori am avut ocazia.
Noi trecem printr-o perioada dificila.In urma cu 2 saptamani am facut eco morfo si medicul ne-a dat o vestea rea.Nu s-a inchis diafragma lui bebe.Cazul e foarte grav.Cand voi avea puterea va voi povesti.Acum nu pot.Nu stiu cum se va termina.Va rog frumos sa ma stergeti de pe lista pt ca ma doare sa vad ca bebe meu nu poate fi acolo bine si sanatos.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Lore. Nu stiu ce sa iti spun .. decat sa speri si sa crezi ca nu e atat de rau pe cat pare, poate ..

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

lore te cred ca esti ingrijorata da' stai linistita acolo pe listuta. de ce sa programezi ceva cu gandurile tale negative? cum spunea si summer "sunt ceea ce gandesc". ai rabdare sa vezi ce se intampla mai departe si nu pleca cu ganduri negative. bine ca stiti de aceasta problema si medicii vor sti ce sa faca la momentul potrivit. rugati-va si ganditi pozitiv chiar daca e greu. noi suntem alaturi de voi

-----

Mami de roza + 24 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Voi aveti dunga maro pe burtici?

Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png

Da, la mine-a aparut deja. Nu-i exagerat de pronuntata, dar este.

Lora, mami de Iustina si 27+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Of, Lore... nici nu stiu ce sa-ti spun...imi pare tare rau. Dar, cum ziceau si fetele, poate, totusi, mai exista o sansa, mai mergi la un medic, gandeste pozitiv! Doamne-ajuta!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

'Neata!
Ce faceti? Dormiti, presupun...eu m-am trezit de dimineata ca mi-am trimis mandra la gradinita.
Va invit la cereale cu iaurt, mere, banane, kiwi..altceva n-am pregatit. Apoi o cafea aburinda! Mai tarziu ma apuc de facut snitele si daca vreti, va astept!
Joi ar fi trebuit sa aiba serbare Iustina...na, nu se mai face, cica sunt prea multi copii cu varicela care stau acasa si nu are cine sa acopere rolurile, asa ca or sa faca o lectie deschisa doar. Pe-o parte imi pare rau, ca nu va mai avea costum de furnicuta si-i putin dezamagita, dar depasim momentul.
Va doresc o zi cat mai frumoasa!

Carti personalizate

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata, la toate burticutele!

Eu va citesc, dar cu scrisul nu pot tine pasul ! Dar ma bucur ca are cine sa scrie si ca vestile sunt in general bune.

Lore, imi pare rau sa aud de bebele tau bolnav si zic si eu, ca si fetele, nu-ti pierde speranta. Am vazut ca nu stai in Romania, deci poate sunt sanse ca bebele sa fie operat. Multa sanatate pentru puiut si tie multa putere sa treci cu bine peste acest necaz.

Vorbeati de apa, eu am facut un bilant zilele trecute (ca ma miram cum s-a dus bax-ul de apa) si cred ca beau in jur de 4 litri de apa pe zi. Nu pun la socoteala supele, laptele si iaurturile. Deci bebele meu are piscina, nu gluma (la eco nu mi s-a spus de lichid in exces, asa ca deocamdata stau linistita). Mai am o saptamana si ma duc sa vad "innotatorul" .

pentru cine schimba semnatura ... noi maine

sa aveti o zi frumoasa, numai cu bucurii

camelia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

BUNA DIMINEATA burtici
LORE imi pare rau pentru vestea primita ,dar trebuie sa te gandesti pozitiv si sa te rogi la DUMNEZEU sa va ajute noi suntem alaturi de tine

Burtica de 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Buna dimineata burticute!
Eu deja am ajuns la birou, desi a inceput sa-mi fie din ce in ce mai lene . Asa ca va ofer o cafeluta cu briose, si in plus, pentru cele cu stomac tare ca al meu, capsuni si cirese (combin orice si n-am nimic).
Azinoapte m-am tot trezit cu mainile amortite desi iau magne B6 dar probabil am dormit eu ca tancul pe ele.
O zi buna va doresc!

_
2 in 1 cu bebe (20+)

Mergi la inceput