Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 12
chichiutza spune:
Alynta oops, deci nu din timpul sarcinii!! Am retinut!
Anuta! Ne descurcam noi incet incet!
Fetelor deci fusei la Kiabi si C&A la militari! Sunt foarte dezamagita, numai jeansi aveau de-aia cu burtiera si grosi, nici pantaloni de in 3 sferturi sau lungi, am gasit din bumbac vreo 2 perechi marimea 50!!! Fustite, rochite de vara pt gravide ioc, am gasit doar ceva bluzite si atat! Sutiene de alaptat aveau dar de la 80-85B+. In shimb aveau niste body-uri cu ursuleti!
Cristina 22+
mihaelka77 spune:
Fetelor de vreme calda si frumoasa a fost azi; numai buna de plimbare (pentru cine poate). Eu am iesit un pic din casa; am avut si musafiri - a venit prietena mea si am barfiiiitttttt pana ne-am plictisit. Tare repede a trecut timpul.
Peste 5 zile, la ora asta o sa fiu super agitata ca imi vine sotul acasa dupa 4 luni de absenta. Nici nu va dati seama cum numar zilele, orele si cat de nerabdatoare sunt.
Vorbeati de apa; eu beau minim 1,5 litri numai de apa (greu am ajuns la performanta asta ca inainte de sarcina nu prea ma chinuiam cu bautul de lichide)si in rest beau lapte, socata (ca tot e sezon),mananc supa, fructe. Vred ca 2 litri de lichide depasesc pe zi.
Pana acum nu mi-am luat haine speciale pentru gravide. Momentan ma mai descurc cu garderoba din dotare... A vazut rochii lungi si largi pe care le voi putea purta si dupa sarcina si cred ca asa ceva o sa imi cumpar. Nu am de gand sa investesc mult in haine speciale pentru sarcina mai ales ca stau acasa..
26+
bebecris26 spune:
mi-am luat si eu o rochita lunga si larga foarte subtire si mai am una de anul trecut. dar totusi i-mi doresc sa-mi mai iau cateva special de graviduta mai ales ca mi-am dorit mereu sa fie vara cand o sa fiu
cristina si bebe in burtica 22 sapt
ana_25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alynta27 Chichi eu am baut ceai de lactatie imediat dupa nastere, nu si in sarcina! Ana e foarte bine caci copilul are si bunici numai sa se implice! Eu le "invidiez" in sensul bun pe mamicile care au sprijin! Ma bucur cand vad copii in parc cu bunici si cand aud ca acestia se implica financiar in cresterea si educarea lor! La noi vin doar ocazional si cine ma ajuta constant cand o rog e mama! Ea vine sa stea cu ei daca am nevoie sa merg la medic de exemplu, dar cazuri extreme, nu sa merg cu sotul la un suc sa mai respir de exemplu o data pe an! Soacra nu vine ca e "obosita" prin definitie si am incetat sa o mai rog sa o faca! Va doresc ca bebelusii vostri sa aiba parte de bunici care se implica! Uite Ana cum ai atins tu un subiect "sensibil"! Alina-Mirela 27+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009) POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
Da Alynta nu mai vreau sa ma laud ca ce-i prea mult strica,dar orice i-am zis sau i-am cerut la soacra-mea sau la mama mi-au dat,inca mai mult.Apropo de finante,sunt sigura ca soacra-mea o sa ne ajute mult,mai ales acu de cand sunt gravida tot timpu ma suna si ma intreaba ce sa-ti ia mama? sau ce ai nevoie?sau zice hai ca ti-am facut aia sau aia...bluzite de gravi mi-a cumparat o gramada deja. Nu mi se pare ok ca soacra sa zica ca e "obosita".Dar tu?cu burtica si cu doi copilasi oare nu esti obosita?
Ana22+
ana_25 spune:
citat din mesajul lui office Voi aveti dunga maro pe burtici? Tina, cu(27+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008) http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png |
La mine se vede bine deja.Dar am inteles ca la femeile brunete se vede mai tare.
Ana22+
ana_25 spune:
citat din mesajul lui bebecris26 mi-am luat si eu o rochita lunga si larga foarte subtire si mai am una de anul trecut. dar totusi i-mi doresc sa-mi mai iau cateva special de graviduta mai ales ca mi-am dorit mereu sa fie vara cand o sa fiu cristina si bebe in burtica 22 sapt |
Si eu mi-am dorit sa duc sarcina vara sa-mi etalez mandrete de burtica in rochitele de gravide.Nu e fain iarna,cand arati ca un balot cu haine si toata infofolita!
Ana22+