Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (72)
Raspunsuri - Pagina 14
crina-s spune:
Buna dimineata dragelor
Astazi schimbam si noi semnatura. Am mai crescut un pic.
Lore imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta, Ai incredere in DD si incearca sa pastrezi si speranta ca se poate rezolva cu bine.
Am sa ma rog si eu pentru tine alaturi de fete.

24+
crina
cu
alexuza spune:
Fetelor voi ce mai faceti de mancare ca eu nu stiu ce sa ii zic mamei sa imi faca
park nu am pofta de nimic 
Burtica de
27 +
eveline spune:
Buna dimineata tuturor!
Eu ma topesc..nu stiu cum e la voi dar aici parca nu e aer...
Alexuza, nici eu nu stiu ce sa mai mananc, din cauza caldurii parca nu-mi trebuie nimic. Eu am facut un bors acru ce parca ma mai racoreste. Si ieri la felul II am facut paste cu un sos din sunca+ceapa verde+smantana... a iesit o chestie buna. Da azi nu stiu ce sa mai fac.
22+
si mamica de
Bianca
LoraG76 spune:
Eveline, chiar..uitasem de paste, o sa fac si eu zilele astea. Eu fac cu ciuperci, sunca, ceapa, sos de rosii si putina smantana, ies buneeee, rau!
Ciorba mai am si eu in frigider, eu ciorbele le fac fara pic de grasime, ulei, prajeli...doar fiert totul, cu bors acru si leustean si multe legume si zarzavat, vara le mananc si reci. Asaaaa...si mai am o tocanita de cartofi cu legume - ardei, dovlecel, rosii, morcov, ceapa - asta am facut-o ieri si mai e putin. Azi fac snitele cu garnitura de legume - doar fierte, noua ne plac legumele mult si Iustina mananca de zici ca nu-i adevarat.
Apro-pos de legume - la diversificare eu nu i-am dat multe sucuri/fructe la inceput, ci legume, pentru ca daca bebele se obisnuieste cu gustul dulce al fructelor, refuza f. usor legumele mai tarziu. Am inceput cu sucul de morcov, apoi legume fierte si pasate, f. putine, amestecate cu zeama - nu va imaginati cantitati mari, ci 2-3 lingurite, pt. inceput, abia apoi mar ras si alte fructe, dupa ce a inceput sa manance legumele. Stiu ca multi medici de familie (mai ales) sau pediatri recomanda initial sucurile de fructe - eu nu sunt pro.
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lucianna_83 spune:
Neatza! imi iau si eu micul dejun cu voi.
M-am bucurat ieri ca nu citisem de vesti proaste si acum....imi pare rau Lore, sa ai multa, multa putere sa poti trece peste si mult optimism. 

Multumesc pentru urari, mi-a priit concediul dar pana in oct musai trebuie sa mai mergem undeva ca nu tin bateriile pana atunci
.
La Bulgari am fost la Nisipurile de aur, pe oferta last minute, all inclusive, 4 stele, 232 euro 

.
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
ghiocela13 spune:
Buna dimineata bomboane cu burta!
Nu stiu ce sa ma mai fac, imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca nu ma mai pot concentra deloc la serv. Nu mai am spor deloc!!! Imi vine sa plang!
Draga LORE,
ne pare rau la toate sa auzim asemenea veste. Saracuta de tine!, nici nu vreau sa-mi imaginez ce e in sufletul tau. Dar tb sa fii tare, ca altfel....Eu am auzit de la medic ca daca diafragma nu este bine conturata, daca nu s-a delimitat bine cavitatea toracica de cea abdominala, inseamna ca prezinta pericolul sa faca hernie hiatala. si am inteles ca asta poate fi operata. Nu stiu, zic si eu ce-am auzit! Sa ne agatam de orice speranta!
Multa sanatate si putere iti doresc! Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine prin toate!
Ghiocela
21+ 
eveline spune:
Lora, interesanta metoda ta de diversificare, nu m-as fi gandit. Eu la Bia nu mai stiu cum am inceput exact, insa tin minte ca i-am dat multe legume. Sucuri de fructe n-a baut niciodata...de fapt n-a baut sucuri de fructe niciodata pana pe la 4 ani jumate. Numai apa plata si ceai daca e bolnava. Nu a vrut nici picurata cu ceara. La 4 ani jumate la ziua unui baietel s-a dat suc natural de portocale si luandu-se cu ceilalti copii a baut...si dupa aia i-am tot dat suc "ca la ziua lui Stefan"... e singurul pe care-l bea. A fost reticenta la alimente noi, inca e. Noroc insa ca mananca multe multe mere, struguri si fragi(cand e sezonul). Ma multumesc cu merele decat deloc.
Borsul la fel il fac si eu..nici vorba de prajeala sau grasimi.
22+
si mamica de
Bianca
lucianna_83 spune:
Eu m-am trezit cu mustrari de constiinta
, am cam tras clapa elevitului inca de la 14 sapt, pana atunci am luat cam putin acid folic, in concluzie le iau cand am chef si imi aduc aminte

....si ma gandeam daca bebe are lipsa de ceva
. Cu Raul din trim 3 mi-a dat separat fier ca e musai sa nu ai deficit mai ales la nastere
. Off, eu de fel nu suport pastilele si abia se duc pe gat sparte, pisate....de asta nu-mi place elevitul ala
.
Luni fac eco 4D de 21 sapt si pe urma cred ca imi mai fac un set de analize mai complet.
20+
si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008
Poze Raul
LoraG76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lucianna_83 Eu m-am trezit cu mustrari de constiinta , am cam tras clapa elevitului inca de la 14 sapt, pana atunci am luat cam putin acid folic, in concluzie le iau cand am chef si imi aduc aminte![]() ![]() ....si ma gandeam daca bebe are lipsa de ceva . Cu Raul din trim 3 mi-a dat separat fier ca e musai sa nu ai deficit mai ales la nastere . Off, eu de fel nu suport pastilele si abia se duc pe gat sparte, pisate....de asta nu-mi place elevitul ala .Luni fac eco 4D de 21 sapt si pe urma cred ca imi mai fac un set de analize mai complet. 20+ si mamica lui Raul Andrei 22.08.2008Poze Raul |
Luciana, nu esti singura! Eu n-am mai luat deloc Elevit, dar a zis si dr. ginecolog ca e ok, sa iau doar calciu cu D2...o sa iau de maine, ca n-am inceput inca. Stiu ca da contractii, dar a zis ca e in cantitate mica si nu or sa fie probleme. Dr. de familie mi-a dat sa iau Maltofer, am luat 2 folii din 3 si-am intrerupt, ca dr. ginecolog mi-a zis ca nu-i musai...
Pana in saptamana 12 am luat zi de zi acid folic, insa. Si atat. Ma gandesc si eu ca acum, dupa varicela, ar cam fi cazul, poate, sa iau elevit...
Dar mai astept vreo saptamana-doua, ca oricum trebuie sa-mi fac analizele la 30 de sapt.Lora, mami de Iustina si

27+Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
LoraG76 spune:
Fetelor, eu daca stau acasa va innebunesc de cap...sunt si singura...scuze ca scriu atat de mult, sper sa nu va deranjeze.
Dar daca nu stau la calculator ma apuc ba de facut curatenie, ba nu's ce...si nu vreau sa exagerez, totusi...
Lora, mami de Iustina si 
27+
Carti personalizate
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro