Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Buna...ziua... ca dimineata s-a dus de mult...
Cristies . Noi mergem catinel catinel...Am ajuns la vreo 6 lingurite de piure de morcov dar nu ne alearga nimeni. Probabil maine ii voi pune si o feliuta de pastranac in piure. Cert e ca de cand am inceput diversificarea i-a crescut pofta de mancare shtrumfului.

Sebi a luat 2 cm in lungime, 1 cm in circumferinta craniana si 400g in greutate in 14 zile de cand papa cereale. Probabil orezul in sine nu ar avea asa un efect miraculos dar e imbogatit cu f. multe vitamine si minerale.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

si noi azi am inceput terciul de cereale, de orez mai exact, pentru ca evit sa-i dau orice alta cereala, ca sa evitam ingrasarea... 400 gr in 14 zile e cam mult pentru noi - sa ma risc sa-i dau orez? tu i-ai dat doar orez? combinatia de orez cu suc de fructe si supita de legume, dar de la 5 luni ingrasa oare?

Deja ma simt mai supla! la aceeasi greutate :D

incercati acele cereale....unde scrie..de ex OREZ INTEGRAL...pt mca orezul simplu..doar ingrasa,..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR...se duc 1 cate 1....Doamne tine-le naravul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Nikole, merci ca pt grija, da, recunosc ca trebuiau puse centurile dar ca sa-i pun centurile trebuie s-o pun direct in scoica fara paturica alba, iar scoica e din material sintetic si transpira. nu pot scoate centurile la scoica prin paturica. voi ce solutie ati gasit? iar de centura la masina...n-am reusit s-o prindem...dar e bine prinsa scoica intre bancheta din spate si scunul din fata care e tras cat se putea de mult in spate ca s-o preseze bine.

mai vroiam sa-ti spun ca scrie in carti ca dupa 6 saptamani, pericolul ca sugarul sa se dezobisnuiasca de san si sa prefere biberonul e f redus.El deja e invatat cu sanul si ramane preferatul lui. Eu dupa 6 sapt nu i-am mai dat cu lingurita iuriei...

ai mai reusit sa faci programarea aia?

decenuela..copilul hranit la san trebuie sa se trezeasca de 3-4 ori pe noapte sa pape. asa e normal. sa doarma toata noaptea nu e normal. deci jiji stie!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

vezi ca sar fetili care dorm noaptea in sus..:))
eu nu cred ca e f normal la varsta asta....daca ar fie de max 3 ori poate..dar cand e vb de jde ori....pt ca nu pot numara...cel putin dupa ora 3 el tzatzaie - doarme si tot asa...si la juma de ora

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

Buna ziua si de la noi!

n-am mai intrat de vineri si n-am reusit sa citesc din urma.
noi avem muci si atat deocamdata, sper sa treaca repede.
a venit Viviana de la gradi vineri cu muci, sambata i-a fost mai rau si de ieri a facut si Vladutz mucisori.Nu au febra, nu tusesc.sambata am avut serbarea Vivianei, a terminat grupa mare si am fost o rosie
am o mare nedumerire.nu stiu daca sa incep diversificarea.noi avem 5 luni si jumatate(trecut chiar) si papam doar tzitzi.Nu i-am dat nimic altceva pana acum.l-am cantarit aseara si in ultimele 2 sapt a luat doar 200gr.mi se pare putin.as fi vrut sa ii dau san exclusiv pana la 6 luni, dar, daca nu mai ia cum trebuie in greutate, incep si cu 2 sapt inainte. Eu zic ca se satura cu laptele meu, ca imi doarme destul de bine.aseara l-am culcat la 9 si ceva si s-a trezit la 5, a papat un pic, apoi a adormit iar pana la 7,30.zic, daca nu s-ar satura, ar plange de foame,nu?
chiar nu stiu ce sa fac, sa incep, sa nu incep sa ii dau si altceva?azi era cat pe ce sa ii fac supica de morcovel, dar ...
am luat si cereale(orez), insa nu stiu daca sa ii dau(seara).el are 7,300kg si cam 66 cm.S-a nascut cu 2,200kg si 47 cm.a luat bine pana acum, dar 200 gr in 2 sapt parca e cam putin,nu?
voi ce ziceti?
stiu ca-s la al doilea copil, insa nu mai tin minte aproape nimic...
v-am zis ca dupa pediatra trebuia sa incep diversificarea la 3 luni jumate, am zis ca ea si am facut ca mine, asa ca acum nu-i pot cere sfatul.
ma bag la citit din urma

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

pai mi se pare normal sa nu mai ia atata in greutate...io zic ca e f bine

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

pana ne diversif noi o sa fiti experte. deci, vom profita )(emotcon care isi freak mainile). btw, de ce dati cereale cele care nu aveti copiii "slabuti"? parca se discuta pe aici k asta ar fi motiv de diversif cu cereale (mariucasara, nikole), altfel fructe/legume. am pierdut ceva?

sarbatoritilor pe care nu i-am urat si pupici speciali ptr Arthur, ginerica belgian (care banuiesc ca se sarbatoreste in romanica acum)

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

N-ai pierdut nimic, subiectul cereale e hot de tot. Decenuela spera sa doarma Jiji toata noaptea si d-aia incearca tot ce-i iese in cale si Ruxita too (despre Caius).
Eu ma gandesc ca Decenuela cand o sa vina Jiji cu vreo bagaboanta acasa n-o sa mai aiba colici de varsta a treia ci o foame morbida si-o sa bata din cinci in cinci minute la usa lui sa-l roage sa-i aduca un pahar cu lapte

_
Povestea unei .
Cresc

te rog frumos...sa ne abtinem de la subiectul...femeile din viatza lui jiji....:))

o sa aiba frigi plin...k tasu e banatean..si astia tremura daca nu au full cand deschid usa...:))

iar despre cereale...io tot cred si asa am mai mcitit ca, cu cat sunt mai putin procesate sunt mai ok....dumnezeule parca am luat-o razna cu subiectul asta...de zici ca sta jiji in cereale. il intreb maine pe stanciu..oricum io tot cred ca e mai ok dimi....cereale simple puse in ce vrea muschiul nostru

poze

Mergi la inceput

harnicutz tu sau nikol ati fost la stanciu cu programare...?

se respecta ora sau .... ia si urgentze...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lia_2009 spune:

va citesc din cand in cand,
vad ca unele ati inceput diversificarea si eu as vrea dar dr ei nici nu vrea sa auda de asa ceva pana la 6 luni. Fetita mea este bine asa chiar daca nu intra in categoria grasuneilor cum spuneti ca sunt bb vostrii. As vrea o schema pentru diversificare chiar daca dr nu stie eu vreau sa incep sa-i dau si altceva in afara de LP.

ma uit la tv la BOC vb in parlament despre legea pensiilor si a salariilor ca e cea mai buna solutie,ca avem in Romania pensii si salarii "nesimtite" Unde sunt Doamne ca eu vad ca lumea nu are bani sa-si plateasca facturile, sa-si cumpere de mancare. Mi-e mila prin ce o sa trecem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

cerealele-cred ca le bag dupa 5 luni
pana atuncimai exersam cu sucul de morcov(astept de la mama din gradina) si pepene galben,rosu
eu ii dau suc +pulpa de fructe cu lingurita iar cerealele le-as pune mai mult sa -l faca mai grosut ca am eu o ambitie(a se citi pitic pe creier) sa-i dau cu lingurita si acum jumate e pe babetica
ca de altfel Miruna ia bine in greutate-are acum 7 kg ceea ce e f bine tinand cont prin ce a trecut

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Ola gagici !!

Va scriem si noi dupa o lunga absenta ...de dimineta ma tot chinui sa va ajung, dar am apucat sa citesc abia 10 pagini din capitolul 74 ...sooo ...am zis sa intru sa va salut totusi.

Am vazut ca v-ati intalnit .......fara mine ...am ratat-o si p-asta ...offf...oricum vazut poze de la intalniri (ALexutzzza mi-au placut comentariile de la pozici )...foarte frumoase toate mamicile, iar de bbii ce sa mai zic ...CEI MAI FRUMOSI

Am mai citit ca din ce in ce mai multe mamici au inceput cu diversificarea ...noi de la 5 luni ...pana atunci fur de la voi planuri de diversificare si asa mai departe ...

Voi va plangeti de bb grasi ...eu am o problema ca Isabela a luat doar 60 gr intr-o saptamana si 3 zile ...asa ca incerc sa bag LP cel putin o masa pe zi ...desi ii fac doar 90 ml pe care oricum mai mult ii da pe afara ...offf...de precizat ca are 6260 gr si 64 cm

Noi am fost intr-o excurisie de 3 zile la Sinaia. Am plecat cam pe nepusa masa ...noroc ca nu incepusem diversificarea ca asa am avut "doar" un porbagaj plin cu d-ale ei .....zici ca plecam de acasa de tot ...oricum peripetii tot am avut ca la plecare am ramas fara pamparsi ......si din Sinaia pana la Ploiesti pupaza mea a dormit la cu fifi goala ...si tare i-a mai placut ...s-a trezit cand am oprit masina in parcare la Real-ul din Ploiesti unde ne-am aprovizionat... ...Printre altele tin sa va mai spun ca Isabelei mele nu-i plac muzeele ...dupa 10 min de Peles a trebuit sa ies de acolo ca deja facea pe ghidul (a se intelege ca urla asa de tare ca toti erau atenti la noi nu la ce spunea ghidul ) ...Oricum per total i-a placut plimbarea ...si mie ...doar ca m-am intors rac ...deh ..m-am asigurat ca pitica e data cu toate lotiunile de protectie ...e acoperita etc ...dar am uitat de mine si cum la munte soarele nu te sufoca nici nu mi-am dat seama pana acasa ca sunt rosie toata

Sper sa apuca si eu sa mai citesc ca nu prea ma lasa Isabela care vrea toata atentia mea.

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Nikole, merci ca pt grija, da, recunosc ca trebuiau puse centurile dar ca sa-i pun centurile trebuie s-o pun direct in scoica fara paturica alba, iar scoica e din material sintetic si transpira. nu pot scoate centurile la scoica prin paturica. voi ce solutie ati gasit? iar de centura la masina...n-am reusit s-o prindem...dar e bine prinsa scoica intre bancheta din spate si scunul din fata care e tras cat se putea de mult in spate ca s-o preseze bine.

mai vroiam sa-ti spun ca scrie in carti ca dupa 6 saptamani, pericolul ca sugarul sa se dezobisnuiasca de san si sa prefere biberonul e f redus.El deja e invatat cu sanul si ramane preferatul lui. Eu dupa 6 sapt nu i-am mai dat cu lingurita iuriei...

ai mai reusit sa faci programarea aia?

decenuela..copilul hranit la san trebuie sa se trezeasca de 3-4 ori pe noapte sa pape. asa e normal. sa doarma toata noaptea nu e normal. deci jiji stie!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

"Iubirea unei mame intrece adancurile oceanului!"

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

eu nu cred ca e f normal la varsta asta....daca ar fie de max 3 ori poate..dar cand e vb de jde ori....pt ca nu pot numara...cel putin dupa ora 3 el tzatzaie - doarme si tot asa...si la juma de ora

poze

lorex,mama...bobitza trebuie fixata in scoica,iar scoica fixata in masina!altfel,in caz de impact,fizica spune ca bb se transforma in ghiulea
incearca sa pui sub bobita un scutecel de finet sa nu transpire,dar NEAPARAT sa o legi cu centurile de scoica! pup bobitza si mamica ei

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Citat:

pai tocmai ma pregateam, sa stii mie pediatra mi-a zis ca e muy bien ca doarme asa de mult noaptea

Mergi la inceput