Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

pana ne diversif noi o sa fiti experte. deci, vom profita )(emotcon care isi freak mainile). btw, de ce dati cereale cele care nu aveti copiii "slabuti"? parca se discuta pe aici k asta ar fi motiv de diversif cu cereale (mariucasara, nikole), altfel fructe/legume. am pierdut ceva?

sarbatoritilor pe care nu i-am urat si pupici speciali ptr Arthur, ginerica belgian (care banuiesc ca se sarbatoreste in romanica acum)

Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.dogarel, caprese e monti, dar nu pizza... salata (motzarela, rosii, busuioc si ulei de masline). Mie mi-a ramas gandul la pizza de ieri de cand toata lumea parca se vorbise sa ma faca pe mine sa .

Sper ca n-ai uitat ca la maxim 50 de minute trebuie oprire pentru gaza din scoica. Si mie mi-e teama c-o sa facem 15 ore pana-n Grecia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

la mine merge tv pe travel channel. mai vede si ema uneori. destinatii super

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Cristies saru'mana de explicatii. Gustul nu e chiar horror, eu am incercat acum vreo 3 ani cand era Sara bebe.

Mamica de Sara si Sebi

AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

pana ne diversif noi o sa fiti experte. deci, vom profita )(emotcon care isi freak mainile). btw, de ce dati cereale cele care nu aveti copiii "slabuti"? parca se discuta pe aici k asta ar fi motiv de diversif cu cereale (mariucasara, nikole), altfel fructe/legume. am pierdut ceva?

sarbatoritilor pe care nu i-am urat si pupici speciali ptr Arthur, ginerica belgian (care banuiesc ca se sarbatoreste in romanica acum)

poze

povestea noastra

N-ai pierdut nimic, subiectul cereale e hot de tot. Decenuela spera sa doarma Jiji toata noaptea si d-aia incearca tot ce-i iese in cale si Ruxita too (despre Caius).
Eu ma gandesc ca Decenuela cand o sa vina Jiji cu vreo bagaboanta acasa n-o sa mai aiba colici de varsta a treia ci o foame morbida si-o sa bata din cinci in cinci minute la usa lui sa-l roage sa-i aduca un pahar cu lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

IRINAA, si eu la fel zic, nu incepe diversificarea pana la 6 luni, puiul a luat f bine in greutate. Si Daniel ia la fel tot 200 gr in 2 sapt si al meu are 4 luni. Si eu sper sa am rabdare sa ii dau papa la 6 luni.

Fetelor, eu cred ca sufar de oboseala cronica. Mai e cineva ca mine? Mi se inchid ochii cand alaptez de nuse poate, azi am dat cu capul de perete.

Mergi la inceput

Gaza mea a adormit pe perna de alaptat (adica pe picioarele mele). Daca-l misc deschide un ochi si maraie. Cum crede el ca pot sa fac eu supa in conditiile astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinaa spune:

Citat:

IRINAA, eu as sta pana la 6 luni linistita, la asa crestere si "bioritm". ema nu a luat stralucit in greutate luna asta, dar a luat si...pare fericita, asa cu 3-5 mese noaptea si...nu stiu cate ziua. eu ii dau san de foame, de sete, de linistit, de adormit si de iubit. deci, des. uneori il ia 1 minut, alteori 10, alteori 1 ora. daca trec 4 ore sunt pietroi, curg de numa. deci, lapte e. mai stau, ca prea e comod, pe langa alte avantaje

si eu ii dau san de sete, de foame, de linistire si pentru tot.sa nu credeti ca doarme asa mereu, are zile si zile, nopti si nopti.uneori prinde un somn de 2 ore ziua, alteori abia adoarme cate jumatate de ora.uneori ma trezeste o data noaptea, alteori si de 3 ori.suge putin si adoarme.nicio zi nu seamana cu cealalta.
hm, deci voi ziceti sa mai astept 2 sapt, sa faca 6 luni.asa as inclina si eu.

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Mergi la inceput

Citat:

CRISTIES, pt aniversari multiple. caprese e monti?. si eu tot cam 4-5 kile in 2 luni, cu monti si strachini multe in week-end..de revelion o sa fii ca magarul tziganului din banc. invizibila.

poze

povestea noastra

Merci de urari!
Eu sper sa nu mai fiu asa de vizibila macar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui irrinaa

Vi4i sanatate multa puiutului, incearca sa fii mai relaxata.Stiu ca in Chisinau sunt multe parcuri foarte frumoase.Plimbati-va sa stati cat mai departe de tensiunea din casa.
Al3csa a crescut foarte bine luptatorul tau
In legatura cu indemnizatia, si eu stiu ca se taie 15 %, dar luna asta eu zic ca ar trebui sa primim indemnizatia intreaga pentru ca astia sunt banii pe mai.Scaderea se aplica cu 1 iunie,nu?
Ruxita, felicitari pentru redobandirea siluetei la mine a ramas ceva burta, pe care n-o pot ascunde asa usor
Mariucasara felicitari pentru inceperea diversificarii si cresterea in greutate, tineti-o tot asa

Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)

Pai cica nu de la 1 iunie .. de aia am intrebat .. se aplica de cand intra legea in vigoare dar nu au dat nici o data

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput