Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
cris.dogarel spune:
pana ne diversif noi o sa fiti experte. deci, vom profita )(emotcon care isi freak mainile). btw, de ce dati cereale cele care nu aveti copiii "slabuti"? parca se discuta pe aici k asta ar fi motiv de diversif cu cereale (mariucasara, nikole), altfel fructe/legume. am pierdut ceva?
sarbatoritilor pe care nu i-am urat si pupici speciali ptr Arthur, ginerica belgian (care banuiesc ca se sarbatoreste in romanica acum)
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
cristies spune:
Cris.dogarel, caprese e monti, dar nu pizza... salata (motzarela, rosii, busuioc si ulei de masline). Mie mi-a ramas gandul la pizza de ieri de cand toata lumea parca se vorbise sa ma faca pe mine sa .
Sper ca n-ai uitat ca la maxim 50 de minute trebuie oprire pentru gaza din scoica. Si mie mi-e teama c-o sa facem 15 ore pana-n Grecia.
cris.dogarel spune:
la mine merge tv pe travel channel. mai vede si ema uneori. destinatii super
Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mariucasara spune:
Cristies saru'mana de explicatii. Gustul nu e chiar horror, eu am incercat acum vreo 3 ani cand era Sara bebe.
Mamica de Sara si Sebi
AMR 8.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel pana ne diversif noi o sa fiti experte. deci, vom profita )(emotcon care isi freak mainile). btw, de ce dati cereale cele care nu aveti copiii "slabuti"? parca se discuta pe aici k asta ar fi motiv de diversif cu cereale (mariucasara, nikole), altfel fructe/legume. am pierdut ceva? sarbatoritilor pe care nu i-am urat si pupici speciali ptr Arthur, ginerica belgian (care banuiesc ca se sarbatoreste in romanica acum) Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
N-ai pierdut nimic, subiectul cereale e hot de tot. Decenuela spera sa doarma Jiji toata noaptea si d-aia incearca tot ce-i iese in cale si Ruxita too (despre Caius).
Eu ma gandesc ca Decenuela cand o sa vina Jiji cu vreo bagaboanta acasa n-o sa mai aiba colici de varsta a treia ci o foame morbida si-o sa bata din cinci in cinci minute la usa lui sa-l roage sa-i aduca un pahar cu lapte
onitza spune:
IRINAA, si eu la fel zic, nu incepe diversificarea pana la 6 luni, puiul a luat f bine in greutate. Si Daniel ia la fel tot 200 gr in 2 sapt si al meu are 4 luni. Si eu sper sa am rabdare sa ii dau papa la 6 luni.
Fetelor, eu cred ca sufar de oboseala cronica. Mai e cineva ca mine? Mi se inchid ochii cand alaptez de nuse poate, azi am dat cu capul de perete.
cristies spune:
Gaza mea a adormit pe perna de alaptat (adica pe picioarele mele). Daca-l misc deschide un ochi si maraie. Cum crede el ca pot sa fac eu supa in conditiile astea?
irrinaa spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel IRINAA, eu as sta pana la 6 luni linistita, la asa crestere si "bioritm". ema nu a luat stralucit in greutate luna asta, dar a luat si...pare fericita, asa cu 3-5 mese noaptea si...nu stiu cate ziua. eu ii dau san de foame, de sete, de linistit, de adormit si de iubit. deci, des. uneori il ia 1 minut, alteori 10, alteori 1 ora. daca trec 4 ore sunt pietroi, curg de numa. deci, lapte e. mai stau, ca prea e comod, pe langa alte avantaje |
si eu ii dau san de sete, de foame, de linistire si pentru tot.sa nu credeti ca doarme asa mereu, are zile si zile, nopti si nopti.uneori prinde un somn de 2 ore ziua, alteori abia adoarme cate jumatate de ora.uneori ma trezeste o data noaptea, alteori si de 3 ori.suge putin si adoarme.nicio zi nu seamana cu cealalta.
hm, deci voi ziceti sa mai astept 2 sapt, sa faca 6 luni.asa as inclina si eu.
Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004)
cristies spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel CRISTIES, pt aniversari multiple. caprese e monti?. si eu tot cam 4-5 kile in 2 luni, cu monti si strachini multe in week-end..de revelion o sa fii ca magarul tziganului din banc. invizibila. Cris, mami de Ema, my lucky 13 (13/01/2010) si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Merci de urari!
Eu sper sa nu mai fiu asa de vizibila macar....
al3csa spune:
citat din mesajul lui irrinaa Vi4i sanatate multa puiutului, incearca sa fii mai relaxata.Stiu ca in Chisinau sunt multe parcuri foarte frumoase.Plimbati-va sa stati cat mai departe de tensiunea din casa. Al3csa a crescut foarte bine luptatorul tau In legatura cu indemnizatia, si eu stiu ca se taie 15 %, dar luna asta eu zic ca ar trebui sa primim indemnizatia intreaga pentru ca astia sunt banii pe mai.Scaderea se aplica cu 1 iunie,nu? Ruxita, felicitari pentru redobandirea siluetei la mine a ramas ceva burta, pe care n-o pot ascunde asa usor Mariucasara felicitari pentru inceperea diversificarii si cresterea in greutate, tineti-o tot asa Irina mami de Vlad (22.12.2009)& Viviana(30.09.2004) |
Pai cica nu de la 1 iunie .. de aia am intrebat .. se aplica de cand intra legea in vigoare dar nu au dat nici o data
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis