BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)
Raspunsuri - Pagina 7
mamanati spune:
Buna fetelor,
Am venit si eu de la salon, am zis ca nu nasc cel putin pana nu am pedichiura facuta. Mi-am luat si o pereche de sandalute, dupa cautari de o saptamana
, caci dupa nastere la sigur nu am timp de asa ceva, la cat de repede(in ghilimele) ma decid.
Acum mergem sa o luam pe Cami de la gradi, abia astepta sa mergem la aeroport sa-l intalnim pe fratele meu si "PRINTZUL" Cameliei, vine din Canada. Arturica, abia astept sa probam si noi cosmeticele alea bio comandate!
Anca,
si tie iti doresc o nastere usoara! Si eu am auzit ca fetitele se grabesc sa iasa mai repede. Dar ui-te ca la mine nici a treia nu e curioasa sa ne cunoasca.
FELICITARI MAMICILOR CARE AU VENIT CU BEBEII ACASA: VIRINIANA, MONI81,ANNNA35!
ALYSH, FELICITARI PENTRU LUCA!
Murica, felicitari pentru increstinarea micutei Evelyne!
Bilica, si la mine sunt contractiile dureroase, dar tot suportabile. Cand incep, dor cam ca la ciclu, daca nu sunt acasa doar ma opresc ca nu ma lasa sa merg, dar urlu in plina strada.
Eu tot ma gandesc ca poate cu contractiile astea se scurteaza/sterge colul. Maine merg la medic la control. La ultima eco, acum 2 saptamani era bine merci inchis, lung, de 34 mm. La tine, fiind la prima nastere, ar putea sa se scurteze/stearga colul si cu cateva zile inainte de nastere.La contractie se intareste burtica(si simti cum se strange uterul) daca mai e si insotita de durere ca la ciclu sigur e contractie.
Fetelor.... cine are timp sa mai puna odata lincul cu rugaciunea catre Acatistul Sf. Necatare.
pentru efort.
Mai e o pagina... dar fuuuuug.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
38+
theophillina spune:

BRAVO ALI

BINE AI VENIT PE LUME BEBE LUCA

Sa cresti mare, sanatos, norocos, papacios si necolicios!
Mami Ali, recuperare rapida si usoara, mult laptic si va asteptam cu drag sa ne scrieti de acasa!
Theodora 37+
Stelios
AMR 3 saptamani
BEBE STELIOS
marylenac spune:
Buna dragelor,
Daca vreti sa il vedeti pe bb Tudor, am intrat repede, repede si am pus cateva pozici cu el ...
Promit sa revin cu povesti despre noi.
Mami de Matei nazdravan si
Tudor
lenabum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annnna35 Buna, dragi burtici si mamici! Chiar daca nu am participat prea mult la subiect, suntem si noi inscrise in listuta de la inceput, deci ne simtim datoare si mandre sa va dam vesti bune despre noi. S-a nascut pe data de 2 iunie 2010, natural la 38 sapt si 6 zile, cu 3.900 kg, 51 cm, scor apgar 9, fetita noastra iubita Livia-Miruna. Va uram tuturor mamicilor si bebeilor multa sanatate! |
felicitari daca nu ma insl ste cea mai dolofana printesa
sa fie norocoasa si sanatoasa
+37
cu
bianca mariaAMR 15 zile poate mai putin
theophillina spune:
Lenabum, bine ca ne-ai dat de veste, sa stim de tine. Din pacate, nu stiu sa-ti spun cu durerile de care zici, eu n-am avut nimic in sarcina asta decat niste dureri inghinale care acum parca nu mai sunt asa puternice, in rest nici o durere, nici o greata, nici o contractie, nici o arsura, nimic, nimic, n-am avut.
Nati, uite www.resurse-ortodoxe.ro/rugaciuni/acatiste-si-paraclise/acatistul-sfantului-nectarie-taumaturgul-al-doilea/" target="_blank">aici Acatistul Sf. Nectarie. Sa porti cu placere sandalele si revedere placuta cu "printul" din Canada, sa va bucurati de darurile aduse.
Theodora 37+
Stelios
AMR 3 saptamani
BEBE STELIOS
annnna35 spune:
Multumim tuturor fetelor care ne-au facut urari frumoase! Asemenea si voua!
Multumesc pentru modificarile in lista, Theophilina!
Nastere usoara celor care urmeaza!
lenabum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui theophillina Lenabum, bine ca ne-ai dat de veste, sa stim de tine. Din pacate, nu stiu sa-ti spun cu durerile de care zici, eu n-am avut nimic in sarcina asta decat niste dureri inghinale care acum parca nu mai sunt asa puternice, in rest nici o durere, nici o greata, nici o contractie, nici o arsura, nimic, nimic, n-am avut. ![]() Nati, uite www.resurse-ortodoxe.ro/rugaciuni/acatiste-si-paraclise/acatistul-sfantului-nectarie-taumaturgul-al-doilea/" target="_blank">aici Acatistul Sf. Nectarie. Sa porti cu placere sandalele si revedere placuta cu "printul" din Canada, sa va bucurati de darurile aduse. ![]() Theodora 37+ SteliosAMR 3 saptamani BEBE STELIOS |
+37
cu
bianca mariaAMR 15 zile poate mai putin
theophillina spune:
Marylenac, ce bebelus frumos ai!!!!!
Sa-ti traiasca flacaii, sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!
Annnna35,
Lenabum, cea mai dolofana bebelina (fetita) este Maia Alexandra, fetita Mirei care s-a nascut cu 4 kg.![]()
Referitor la "ferice de mine" chiar ca, mi-a priit sarcina asta de nu se poate, am fost asa fericita si luminoasa si linistita si activa de ma mir si eu. Chiar ma intreba mama azi daca nu mi-e greu si eu zic: "nu deloc, sunt ca inainte, in afara ca ma ridic noaptea mai greu din pat, in rest sunt ca noua, ma plimb, fac curat, merg la cumparaturi, sofez, n-am nici o treaba." Se mira si mama ca ma stie ca sunt mai "fitoasa" la treburi d'astea. Of, sper si eu ca nasterea sa fie la fel de usoara, ceea ce doresc tuturor burticilor de la odiseea noastra.
Fug la plimbarea de seara acum, fac in fiecare zi pe la ora asta vreo 3 km pe malul marii.
Theodora 37+
Stelios
AMR 3 saptamani
BEBE STELIOS
arturicii spune:
knock knock...
am venit de la primul vaccin; adica primele; cate unul in fiecare picior; uf; a plans un pic insa am alapat-o imediat si s-a linistit; acum asteptam sa nu avem reactii neplacute;
tuturor
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
cris_09 spune:
Fetele am intrebat si eu daca o avea ceva daca ii dau mai multe tipuri de siropele anti colici in aceiasi zi!
De exemplu Sab simplex inainte de masa si Baby drink intre mese...
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)