BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Cris, eu ar fi trebuit sa nasc la CF2 prin cezariana, asa ca sunt mai la curent cu scorurile... E in jur de 400 de euro cezariana, si de obicei medicul da el la mana a doua... Acum depinde si cu cine naste, ca am inteles ca fiecare medic are 'tariful' lui, dar in mare cam pe aici se invart. Pt anestezist scorurile pe care le-am auzit sunt intre 2 si 4 mil lei, la neonatolog intre 1 si 2 mil, la asistentele care te supravegheaza la nastere (3 la numar) cate 500 de mii. Sper sa-i fie de folos prietenei tale

Sorana maaaamaaa, ce super program de vacanta aveti, ce bine ca poate si tati sa va plimbe asa mult!!! abia astept sa vad si eu marea, cred ca pe la sf lui august ma incumet cu pitica la bulgari. As merge in Grecia, iubesc tara asta ca destinatie de vacanta, dar sunt drumurile cam lungi pana acolo...

Annna, felicitari pt papusica grasunica, sa fie sanatoasa si fericita!

Ale daaaaa , mai am asa putin, abia astept

Cristina, fericita 39+ cu Patricia

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

Buna, dragelor!
N-am mai dat de mult pe aici si am "aterizat" sa va felicit pe toate, sa va urez sarcina usoara si nastere usoara la cele care n-ati nascut inca, sa va felicit pentru bebei pe cele care ii tineti deja in brate, sa va pup pe toate si sa va urez refacere grabnica, sanatate si sa va bucurati de comorile voastre alaturi de cei dragi!

Despre noi nu sunt multe de zis. Urmeaza ziua "Z": MIERCURI, 9 IUNIE 2010. Asta in cazul in care Raluca n-are alte planuri. Am fost ieri la control si nu dadea nici un semn ca s-ar grabi, dar controlul pe masa a starnit-o putin, ca am pierdut dopul, cel putin partial! Oricum va fi cezariana si cu legare de trompe.

Va urez numai bine! Sper sa reusesc sa va citesc macar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare fetili,

Am intrat si noi o fuga sa bagam niste agitate pt colegele noastre dragi de odisee sa fie o zi cu vesti numai bune si nasteri usoare...

HAI ALI

HAI VIVELA

si o zi faina

38+ Luca Octavian+ Cristina 12.01.1999

AMR 2 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Asa, acum ca am terminat cu modificarile pe pagina intai (vin floricelele de liliac una dupa alta, ce-mi place!) si cu felicitarile cu care eram restanta, sa incerc sa raspund la ce-am mai citit...

Cristina, vazut pozitele cu burtica, esti o frumoasa, lasa modestia ca e bun fotograful. Hai ca mai e putin si termini si curatenia si vine si bebelina, o sa fii o mamica fericita si implinita in curand.

Ale, vazut si pozite cu printesa ta, e o frumoasa!

Murica, am vazut poza din albumul cu floricele de liliac cu Evelyne si . Chiar ma gandeam ce mai faceti, ce mari ati crescut, bine ca ati scapat si de probleumta pe care ati avut-o, si eu il astept pe bebe Stelios cu mare nerabdare, mi-a trecut si frica si tot, abia astept sa nasc. Of, eu aveam Acatistul Sf. Necatrie salvat, dar nu mai imi amintema pentru ce e, bine ca mi-ai zis sa mi-l iau cu mine sa mi-l citesc singura ca pe-aici nu stie nimeni lb. rom. asa ca macar sa-l citesc in timp ce astept sa nasc. Va pupam cu drag si mai asteptam vesti de la voi.

Bilica, tu tot pe aici esti? Si la tine ma gandeam zilele astea, ce-oi mai face. Am ramas asa de putine pe baricade si ma gandesc zilnic la fiecare dintre burtici, daca nu le mai vad pe-aici ma gandesc ca or fi nascut... Sa ne dai de veste despre tine si bebe Rachel.

NicoletaB, va asteptam cu vesti de la dr., sa ne tineti la curent. Nici bebele meu nu da semne ca ar vrea sa iasa, ii place mult in burtica.

Disocrdia, bine ati revenit acasa, am facut modificarile in listuta.

Geniusamb, bine ai venit pe la noi, sarcina usoara si te mai asteptam.

Sorana, vazut pozele cu bondarelul Matei, e un scump, ce ma bucur ca Tudor e mai bine cu colicii si tu esti o mamica de nota 10, asa m-a impresionat mesajul in care ne spui ce simti tu ca mamica si cum ne inurajezi pe noi astea nenascute inca...multumim! Vroiam sa te inteb acolo cat e o cutie de lapte NAN 1? Ca aici e 10 euro!!!

Laurita, multumim de vestile de la Alysh, o trec acum pe prima pagina.

Simona, bine ai revenit pe la noi, te trec acum si pe tine pe prima pagina sa agitam motatele miercuri.

Corina, Lenabum voi pe unde sunteti???

Asa, acum sa va spun un pic si despre noi. Sambata am fost la clinica unde voi naste pentru monitorizarea batailor fetale si a contraciilor uterului. Clinica arata super, zici ca esti la hotel, nu la spital, nici macar nu miroase a spital, toata lumea draguta si amabila, acum am aflat si eu ca aici la gineco au numai moase, pe langa doctori, nu asistente si cate o moasa ca la noi. De mine s-au ocupat 2 moase, f. dragute, m-au pus intr-un salon cu curelele alea pe burta, am inceput sa aud inimioara lui bebe, sotul a stat cu mine, in fine, medicul imi zisese ca dureaza cam juma’ de ora, trece o ora si nimic, nu mai venea nimeni sa vada ce si cum, se auzea si un bebe plangand, cred ca abia se nascuse, moasele disparusera toate de pe acolo, in final o gaseste sotul pe cea care imi pusese monitorul, vine si zice:”pai, bebe, doarme de vreo 15 min. Tre’ sa-l trezim!” Vazusem si noi ca de vreo 15 min bebe s-a linistit si bataile erau mai incete si mai statice, fara suisuri si coborasuri, dar de unde sa stim noi cum tre’ sa fie? Imi zgaltaie burta nitel, se trezeste si bebe si imi zice ca tre’ sa mai stau vrao juma’ de ora. In fine, dupa o ora jumate in total, vine alta moasa, imi scoate curelele, imi zice ca totul e f bine cu bebe, contractii nu am mai deloc, abia sesizabile de catre monitorul ala, dar nu si de catre mine, normale pt varsta sarcinii, suna dr si il informeaza ca totul e ok, si ne ureaza sa revenim cu bine. Cam asta a fost, maine mergem si la dr cu cearceaful ala cu monitorizarea sa vedem ce ne zice si el, a, si tenisunea mi-au luat-o si era f buna, in scadere e oricum, in ultima luna. Eu credeam fetelor ca nasc pe 10, asa cum v-am spus, dar asa cum se prezinta bebe caruia ii place in burtica, greu de crezut. Acum socra-meu si taica-meu fac pe Mama Omida, mi-au zis amandoi fara sa fie vorbiti intre ei ca o sa nasc luni pe 14. O sa joc la pariuri data de nastere a lui bebe, sa vedem cine castiga. Of, hai ca m-am intins ca o placinta, dar am un tounus bun si trebuia sa-l impartasesc si cu voi, nu?

Pupici la bebici, mamici si burtici!

Theodora 37+ Stelios
AMR 3 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

Ola:)

petru toata proaspetele mamici , va doresc multa multa sanatate si voua si la bebelusi - cat mai mancaciosi.

Noi nu am mai intrat de multa vreme, am izolat casa asteptandu-l pe bebe, dar printre picaturi am reusit sa va citesc si nu imi vine sa cred ca deja se apropie momentul si la noi.
Azi am fost la consutl de 37 saptamani, bebe Victor e un grasun de 3,485, dar e bine sanatos.
Suntem programati la cezariana pe 15 iunie.( va rog sa ne treceti si pe noi la programari) ... Mie nu imi vine sa cred cat de aproape e momentul si deja ma apuca groaza - am devenit asa de sensibila ca nu ma mai recunosc:) .

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Crissy, pai tati o sa vina o saptamana cu noi in Grecia si o saptamana la bulgari, daca ne hotaram si aici. Doar el tre sa stea acasa sa faca bani, nu?? La cate guri de hranit sunt, tre sa mai si munceasca cineva Eu cu mama si cu baietii o sa ma plimb

Theo, scumpa, ce de vesti bune ne aduci, bravo! Si ma bucur ca ti-a mai trecut din teama de nascut, la cat de bine merg lucrurile ai sa vezi ce natural o sa vina si o sa treaca si cu nasterea, mai ales daca faci si epidurala; Iar cu epiziotomia, daca va fi ca a 2-a a mea, nici n-o sa conteze
Hai, capul sus, o sa fie super bine, ai sa vezi!
si multumim de laudele despre pe micul nostru bondar..

Off topic:

Matei ieri, fiind la bunici, zice: "mamaia e ulata"..(mamaia fiind strabunica lui si fiind de fata); eu zic: Matei, cum sa zici asa ceva, mamaia care-ti face placinta si te iubeste asa mult.. Si el: "e ulata, ca e baba"; uff, eu ce sa-i mai spun, avea dreptate copilul, in inocenta lui desavarsita..Dar de unde o fi scos-o, ca pe noi sigur nu ne-a auzit vorbind asa?.
Iar azi, jucandu-ne in curte, zice: " a tlecut o baba" , intr-adevar, trecuse o batranica cu baston prin fata portii..
Acum eu ce sa fac, sa-i spun ca e urat sa zica asa? Pana la urma, e sincer, plus ca rationamentul e corect, stie ce-i aia o baba; dar ce e urat: sa fii baba, sa spui cuvantul baba? Pana una-alta, nu l-am corectat nicicum, am ras in barba si am zis sa va zic si voua, oare ar trebui sa-l corectez cumva?

Scuze de off-topic, v-am zis ca azi am logoree

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Theo, ma intrebai de Nan 1 HA, in supermarket e in jur de 30 ron, deci vreo 7-8 euro, daca zic bine..

Felicitari Alysh
Recuperare rapida, laptic cat va trebuie, bebe Luca sanatos si norocos! Te asteptam cu pozici pt albumul floricelelor noastre..

Laurita, multumim de vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Ioana1234, bine ai revenit pe la noi, te-am trecut in listuta, bravo pt vestile bune despre bebe grasun Victor, hai, lasa emotiile, ca si eu sunt cu morcovul, insa mai avem putin si-o sa ne strangem si noi puiutii in brate.

Sorana,. Sa dea DD sa fie asa cum zici tu, am inceput si eu asa sa am un feeling ca o sa fie usor, cel mai mult ma enerveaza asteptarea asta ca nu stiu cand o sa vine bebe. Eu vazusem pe net NAN 1 e adevarat nu HA cu 250 RON, adica vreo 6 euro si de-asta te-am intrebat, ma rog cu laptele e inca devreme, sa vedem o sa avem, n-o sa avem...Matei e un scump cu babele lui, cine stie unde o fi auzit el de babe, eu zic sa-l lasi ca o sa-i treaca, probabil a auzit acum de curand cuvantul asta, o sa-l foloseasca un timp cat e entuziasmat de el si dupa-aia ii trece.

Theodora 37+ Stelios
AMR 3 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Salutare fetelor,

eu sufarde o durere de cap groaznica. Iar ma freaca sinuzita asta. Nu mai suport. Nici un remediu nu imi ajuta decat insorita Grecie, mai ales Creta, dar cum voi ajunge acolo la Sf Asteapta stau si sufar.

Legat de babe si Alex a mea o aud intr-o zi in masina, venise o tanti batrana sa cerseasca si mandra mea da sa cante "baba fara dinti, baba fara dinti". Am zis ca intru in pamant de rusine.

Eu abia astept sa treaca botezul, sa ne punem pe plimbat. Mai avem un pic si terminam la tara, asa ca abia astept weekendurile acolo, deja toti copacii sunt pe rod. Vreau sa plecam si la munte si bineinteles la mare.

Am vazut si eu pozele. F frumosi copiii. Scuze ca nu nominalizez, dar imi vine sa plang de durere de cap asa ca ma duc iar sa ma bag in pat.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

theo bn ai revenit in forma
eu sunt aici,citesc ce scriu mamicile
pe mine m-au omorat arsurile,nu pot sa mananc mai nimic
astazi m-am trezit cu durere sub burta ca si cum am febra musculara,voi a-ti avut asa?nu imi aduc amint la cristi sa fi avut asa ceva

+37 cu bianca maria
AMR 15 zile poate mai putin

Mergi la inceput