BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)
Raspunsuri - Pagina 5
Crissy_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui geniusamb Felicitari pentru BB i tuturor mamicilor si nastere usoara celor ce urmeaza !! V am citit putin si ma iau niste emotii teribile cand vad ce frumos traiti momentele astea minunate ! 18+ ![]() |
Sarcina usoara si te mai asteptam pe la noi!

Cristina, fericita
39+ cu
Patricia
AMR 3 zile!!! 
cris_09 spune:
Fetele va intreb pentru o prietena.
Cam cat merge o cezariana la CF2?
O va opera doctora ei(care i-a supravegheat sarcina) si va mai fi un medic de fata(mana a 2-a)
Sau chiar si la alte spitale..cam cat se da la cezariana doctorului si "manei a doua"?![]()
Cristina,mamica implinita
de sufletel mic,Sebastian Mihai
(14.05.2010)
theophillina spune:
'Neata fetelor!
Am ramas in urma rau de tot cu felicitarile, o sa ma revanzes acum, intru sa mai modific prima pagina cu cele 2 mamici care au nascut intre timp: Viriniana si Moni si apoi urmeaza felicitarile, masa si dansul
, si sa mai raspund pe ici pe colo, desi asa imi place sa vad discutiile din acest capitol dintre mamici legate de laptic, colici si altele asemenea.
Theodora 37+
Stelios
AMR 3 saptamani
BEBE STELIOS
aleesicoo spune:
crissy ce putin mai ai si tu iubita
si iti vei vedea minunea!
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Onana spune:
Eii, Cristina draga
, eu-s optimista de fel, doar ca in ultima vreme s-au adunat mai multe cu parintii mei, criza, plus oboseala de la bebe Tudor, raceli repetate de la Matei, etc Dar sanatosi sa fim, ca le-om rezolva noi pe toate!
Acum eu deja ma simt in vacanta, vreau sa plecam duminica la mare, apoi o sa avem nunta unde vom fi nasi, botezul lui Tudor pe 11 iulie si apoi vrem la munte, iar pana in septembrie cand mergem in Grecia vrem sa mai bagam o mare, de data asta si cu tati, poate la bulgari, inca nu stiu..Deci program incarcat, cum ne place noua
Asa ca aman rezolvarea tuturor problemelor pana la toamna, acum e timpul sa ne distram
Iar daca va incurajez legat de sarcina si nastere e pentru ca sunt sigura ca o sa fie totul bine, e minunat sa fii gravida, eu as fi non stop
(ce-i drept, am avut si sarcini super usoare), nasterea e cel mai emotionant moment pe care l-am trait si ma bucur ca am putut naste natural si am simtit cum e sa aduci prin eforturile tale puiul sanatos pe lume, e minunat si sper sa mai am o data aceasta sansa in aceasta viata, desi acum 2 copilasi imi sunt arhisuficienti, din toate punctele de vedere
.
Si mai stiu ca tine mult de psihic sa va descurcati de minune si sa va refaceti repede, o spun din proprie experienta
Cel putin la mine asa a fost..
de limbarita![]()
annnna35 spune:
Buna, dragi burtici si mamici!
Chiar daca nu am participat prea mult la subiect, suntem si noi inscrise in listuta de la inceput, deci ne simtim datoare si mandre sa va dam vesti bune despre noi.
S-a nascut pe data de 2 iunie 2010, natural la 38 sapt si 6 zile, cu 3.900 kg, 51 cm, scor apgar 9, fetita noastra iubita Livia-Miruna.
Va uram tuturor mamicilor si bebeilor multa sanatate!
Onana spune:
Theo, daca tot faci modificari ai putea s-o treci si pe Vivela la incurajari, probabil ca acum e in focuri
Multumesc

Fug sa-i dau papa lui Matei si sa culc un nazdravan care tocmai ce-si rupe genunchii de juliti ce sunt
si apoi ma-ntorc sa vad ce mai spuneti.
Onana spune:
Cris, habar n-am de scorurile la cezariana, de fapt nici la naturala nu mai sunt la curent..
Dar ce cuminte e bebe Sebi, Tudor al meu aseara a dormit de la 7 jumate la 9 si apoi scandal pana la 10 jumate cand a mancat si maraiala pana la 12 cand s-a culcat, desi era sub espumisan, ca sa zic asa..Deci Sebi e totusi un cumintel..
Iar de azi dimineata batai intruna la carut, cum ma opresc sa vin la voi sa scriu, cum ma cheama la datorie![]()
Fug chiar acum!
Reallaura spune:
Mesaj de la Alysh:
"S-a nascut Luca, un blondin dulce foc, 3.800 gr si 57 cm"
Alysh felicitari!! 
cat de grasun si inaltut!! sa va traiasca! recuperare rapida
Discordia, Viriniana bine ati revenit!
flory laptele Nan e naspa la gust, hipoaergenicul e si mai rau. Eu ii mai dau Ilincai Milumil 1.
Sorana ce va mai chinuiti cu colicii!! imi pare rau...parca ai incercat si infacol...la noi e f bun.
Cu concediul, super, ce chef am si eu!
anna 35 sa va traiasca sa va bucurati de ea!

Vivela, Ancutzicab hai fetele!
theophillina spune:

BRAVO GABRIELA_S

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ALEXANDRA IOANA

BRAVO MARIA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE ANDREEA ANTONIA

BRAVO VIRINIANA

BINE AI VENIT PE LUME BEBE EVA RAMONA

BRAVO MONI81

BINE AI VENIT PE LUME BEBE NOEMI ALEXANDRA

BRAVO ANNNNA35

BINE AI VENIT PE LUME BEBE LIVIA-MIRUNA

Dragi floricele de liliac sa cresteti mari, sanatoase, norocoase si sa va bucurati parintii in fiecare zi ca in ziua in care v-ati nascut.
Dragi mamici, felicitari pentru fetitele voastre, recuperare usoara si rapida, mult laptic si va asteptam cu pozici si povestile nasterilor puiutilor vostri!
Theodora 37+
Stelios
AMR 3 saptamani
BEBE STELIOS