BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ah, gata, intreba Flory de prepararea laptelui praf, eu il faceam initial cu apa fiarta si racita, sa fie calduta, acum il fac cu apa plata pe care o incalzesc un pic, sa fie tot asa, calduta.

Ale, eu nu i-am dat decat Infacol, iar acum am trecut pe Espumisan, acum sa intreb si eu fetele care dau Espumisan, voi cum faceti?Pe prospect scrie ca se dau 25 pic pe zi, dar cum le impartiti?
Culmea e ca de 2 zile de cand ii dau Espumisan parca e mai linistit, deci continuam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

onana pe prospect scrie 15 pic, dar eu cred k am sa i dau 5 dim 5 la pranz si 5 seara
sa vedem cum merge cu sab simplex, dak devin colicii nervosi trecem pe altceva

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

onana ce laptic ii dai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Ale eu ieri i-am dat prima data Sab Simplex,15 picaturi inainte de masa,cum scrie pe prospect..i-am dat odata de dimi,a functionat super,pe la 16 au inceput colicii bau ba(vb Mariei)i-am dat iar dar nu a vrut sa suga,plangea k din gura de sarpe,si cand se calma statea cu gura cascata sa-i mai dau,cred ca are gust bun..Si a tinut-o intr-un plans pana la 9 seara,deci eu cred ca functioneaza doar dc mananca imediat dupa...asa ca era mai bun baby drink ca ala il dadeam in orice moment..pacat ca nu-si mai face nici el efectul mereu
Cred ca te-am zapacit mai tare

Apropo,mamicile,oare are ceva daca ii dau sab simplex inainte de masa si baby drink intre timp?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Ale, eu ii dau Nan 1HA (hipoalergenic), iar Espumisan ii dau inainte de masa, dar incepand de la mesele de dupa-masa, pt ca el seara si noaptea e mai tare chinuit de colici.
Cris, Baby drink nu i-am dat ca mi-a zis dr ca e ff dulce si o sa-l bea de placere, nu de sete si nu-i ok cu zahar, insa i-am dat Baby calm (tot ceai) dar n-am observat vreun efect. Cu espumisan insa reuseste sa doarma noaptea de la 12 la 5, fara pauza, se mai scoala la 5 sa manance si mai doarme pan la 8.30 (cel putin de 2 nopti asa e, si e tare bine)

Mergi la inceput

onana, cris a mea ink nu plange (multumesc lui dzeu)din gura de sarpe, doar ca azi dim la 5 scrancea asa si isi freca piciorusele si atunci am actionat
ai vostrii sughita asa tare cu hacuri k oamenii mari?k zici k doarme in gheatala 13.00 vine si pediatra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Buna dragelor!
Inca prin zona, asteptam momentul... si vesti de la fete!
Va pup si va tin la curent!

Anca 39+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

La noi vin colicii dupa amiaza,dupa ora 15..si pana acum ii rezolva baby drink..si acum isi face efectul dar nu mereu.
Bebe Seby doarme de la 21-22(depinde) pana la 4,fara nimic anti coliciStie baiatul ca noaptea e pentru dormit

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Sorana , ce-mi place ca de la o vreme esti asa pozitiva, aduci un aer de optimism prin felul in care scrii, cred ca se cunoaste ca a inceput Tudor sa doarma mai bine

Cristina, fericita 39+ cu Patricia

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni81

Buna burtici si mamici

In primul rand felicitari tuturor mamicilor care au nascut si nastere usoara viitoarelor mamici.
Eu nu pream am fost activa pe acest forum dar am intrat sa va impartasesc ca am nascut si eu prin cezariana in data de 29.04 o fetita superba Noemi Alexandra de 3150gr si 50 cm.
Numai bine va doresc la toate.
Pupici

Monika 34+

Monika, felicitari! Sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa si sa va aduca numai bucurii! Iar tu sa ne scrii mai des

Cristina, fericita 39+ cu Patricia

AMR 3 zile!!!

Mergi la inceput