BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Teo ce fericita trebuie sa fii. Pe malul marii. Of vreau si eu.

Artu nasol cu vaccinul. Si pe noi ne paste saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Fetele am intrebat si eu daca o avea ceva daca ii dau mai multe tipuri de siropele anti colici in aceiasi zi!
De exemplu Sab simplex inainte de masa si Baby drink intre mese...

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Ale mele stau cu biberonul de baby drink atarnat de gat. Pe langa asta azi au mai primit Bonisan ptr kk si infacol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Cris, eu nu ma pricep ca Sabinei nu ii dau nimic;

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Fetele am intrebat si eu daca o avea ceva daca ii dau mai multe tipuri de siropele anti colici in aceiasi zi!
De exemplu Sab simplex inainte de masa si Baby drink intre mese...

Nu cred ca are nimic, si eu ii dau Espumisan sau Infacol inainte de masa si Baby calm intre mese. Si parca nu-i dau destul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Si ce mare frumoasa ai tu acolo, Theo! Bine ca profiti, iei aerosoli la greu, vad..

Sabina, deci si Ale a comis-o cu babele.. Acum mi-a zis si soacra-mea ca Matei si-n parc arata:"uite o baba" (si asa e), dar bunica-sa ii explica ca nu e o baba, e o femeie batranaPare-se ca are acum o perioada in care-l preocupa babele

Artu, bafta sa nu apara nicio reactie neplacuta dupa vaccin!

Marylena, ce bebeloi scump ai tu acolo

Chiar, ce-o fi cu Corina?
De Mira nici nu mai intreb, desi tare mi-ar placea sa ne mai scrie..

Mergi la inceput

a, am uitat sa va zic ca are Sabina 4.300 gr, deci a luat in medie 1 kg /luna de la iesirea din spital.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Buna fetele

Cris 09, eu am citit pe undeva pe net informatii despre combaterea colicilor date de un medic. Asadar, picaturi pt colici se dau dupa fiecare masa, nu doar in pragul colicilor, pentru ca isi fac greu efectul. Eu ii dau bebitzei din fiecare cate 10 picaturi (Bonnisan, Colic baby - 5 mg si Espumisan, si mai nou un ulei din nu stiu ce seminte frantuzesti - nu am mai cautat traducerea, dar miroase ca feniculul sau chimionul). De vreo saptamana a inceput la ora 20.30 sa planga fff tare, cu disperare, cu lacrimi, de mi se rupea inima. Asadar, am trecut pe homeopate si sunt un real succes din prima zi: Colocynthis cate 5 granule intr-o lingurita de apa plata de 3 ori pe zi, iar seara, cu 2 ore inainte de criza, ii fac doza soc cate 5 granule la jumate de ora de 3 ori si de 3 zile e ok, sper sa treaca de tot. Nu am inventat eu reteta, ci am gasit-o tot pe un site de homeo.
Pentru ca abia mai am putin lapte, iau tot homeo Urtica urens si parca ma mentin pe linia de plutire. Aviz mamicilor care isi pierd laptele, ca mine. Ca tot vorbeati de lapte praf, eu ii dau Nan 1 tranzit (se constipa la inceput bebitza), iar aici o cutie de 900 g, care imi ajunge o saptamana, costa 22 de euro.
Pana acum noi am fost in vacanta, adica a fost mama la noi, a avut multa grija de Evi, iar de azi gata, a plecat acasa, iar noi, oameni la 33 de ani, nu prea stim ce sa ii facem, stam si radem de ea, de grimasele pe care le face, iar ea rade si ea saracutza... parca am fi familia Addams. Ii dam papi, o schimbam, o plimbam, dar mama a alintat-o fff tare, a invatat-o in brate si sa doarma doar pe burta ei, iar noi luptam sa o dezvatam, dar, deocamdata, nu ne iese... asa ca tati doarme cu ea pe umar
Felicit mamicile care au nascut de curand si tin pumnii pentru fetele care au programari in curand. Doamne-ajuta.
Pupici

Murica, mami fericita de Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Multumesc Cristina pentru raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

AAA,multumesc si Sabina,Ioana si Murica
Noi nu prea am avut colici pana acum..ieri au fost mai bau bau si nu vroiam sa-i fac si mai mult rau amestecand siropelele

Mergi la inceput

Pfii, Murica, dar stiu ca te pricepi la homeopate; e si asta o arta.. Cat despre dormitul pe burti/umere, mai stiu eu pe una bucata bebita; dar ce bine e

Theo, o poza cu tine pe langa mare cand vedem?

Cat despre babe, baietii mei sunt preocupati sa nu ajung eu prea repede una....

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput