BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana5255 spune:
Waw ce de nasteri azi. Felicitari Cristina, Aly si Lena. Sa va traiasca minunile.
Tatiana sa stii ca si ale mele au inceput sa faca figuri cu masa de cateva zile si nu prea mai papa. Ele beau foarte mult ceai cate 300 ml in 24 de ore. A ta bea ceai intre mese? Eu tre sa le reduc ceaiul dar sa vad cum, ca e jale. S-au invatat cu el.
aleesicoo spune:
fetelor eu sunt disperata 

dupa fiecare masa chiar si asa deodata o apuca sughitul si cu sunet, i am dat lamaie ii dau ceai"cu japca"ca nu vrea sa bea
nu mai stiu ce sa mai fac
si ai vostrii fac la fel?
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor eu sunt disperata ![]() ![]() dupa fiecare masa chiar si asa deodata o apuca sughitul si cu sunet, i am dat lamaie ii dau ceai"cu japca"ca nu vrea sa bea nu mai stiu ce sa mai fac ![]() si ai vostrii fac la fel? fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
da si ale mele sughita si le las in pace. e cam acida lamaia pentru stomacelul lor asa de crud
aleesicoo spune:
sabina pai sughita tare de tot de se zdruncina toata
si lamaie ii dau doar 2 picaturi mici
fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
cusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo fetelor eu sunt disperata ![]() ![]() dupa fiecare masa chiar si asa deodata o apuca sughitul si cu sunet, i am dat lamaie ii dau ceai"cu japca"ca nu vrea sa bea nu mai stiu ce sa mai fac ![]() si ai vostrii fac la fel? fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! |
Ale e normal sa sughite bebeii mici, nu trebe sa te sperii, eventual o lasi un pic si apoi ii mai dai un pic de laptic si ii trece, dar in nici un caz nu cred ca e bine lamaia pt micuta,parerea mea, si micuta mea sughite , dar ii mai dau un pic de titi si ii trece imediat si nu imi fac griji.
cusa spune:
Felicitari proapetelor mamici: Cristina, Aly si Lena! Recuperare usoara, si bebelusi sanatosi , frumosi si necolicosi!

gabriela_s spune:
Hello,
am venit acasa ieri.Sunt o "masina de alaptat":dorm,mananc,alaptez...si sunt foarte fericita mamicaX2.![]()
Despre nastere pot doar sa spun ca a fost exact asa cum mi-am dorit sa fie si m-am pastrat cu zambetul pe buze toate cele 8 sau 9 ore,nu stiu defapt cat a durat.
Vroiam sa le felicit pe toate noile mamici de aici si sa va multumesc pentru incurajari si gandurile bune!
O sa pove' mai multe altadat' scuze
Am pus poze in albumul nostru de pe webshots![]()

Mami de poznase: Adriana Maria
(11.01.2007) si
Alexandra Ioana(05.06.2010)
Blog de mama si nu numai
Virgi17 spune:
felicitari proaspetelor mamici de azi !!! 

Sa va traiasca puiutii, sa va recuperati usor si va asteptam cu drag la discutii inapoi!
Ale, si a mea sughita de vreo 3-4 ori pe zi, tare, se zdruncina toata, insa ni s-a spus ca e normal. De obicei o apuca dupa ce mananca. O masez pe spate, se intinde, ii mai dau putintel lapte si uneori trece asa. Alteori un pic de apa. Se mai intampla si sa nu ii treaca de la nimic si dupa ce sughite ce sughite se opreste singura.Lamaie nu i-am dat, ca mi se pare stresant si pt ea si pt mine sa fug sa caut lamaia, sa o storc, etc...si daca pana acum a functionat asa, asa mergem in continuare.
Deci nu sunt singura al carui copil are ochii deschisi noaptea.
Azi noapte la 3, incepuse sa gangureasca.Scotea cate un "aaa" si dadea din manute.Si nu era de foame, ca abia mancase. Dimineata insa m-a ros.A cerut papa si la 7 si la 8 si la 9. Dupa masa de la 9 a adormit bustean si eu dupa ea, ca eram praf. A tinut-o 3 ore.
Acum iar doarme...sa vedem dupa amiaza, ca mergem iar in parc.
Ieri a vrut papa in parc.
Noroc ca eram cu mama, care m-a ajutat si m-a mascat nitel si am reusit sa ii dau san.Desi nu era ora de masa.Insa a supt bine. Mi-e inca jena sa ma obisnuiesc la cap cu ideea ca nu e rusine sa o alaptez in public. Din punctul asta de vedere, o invidiez pe prietena mea buna care locuieste in Luxemburg si imi povesteste cat de deschisi la cap sunt oamenii aia si cum toate mamele alapteaza in public, se incurajeaza asta si li se pare ceva firesc.![]()
Virginia si Ioana(19.05.2010)
Ioana5255 spune:
Ale sughitul, strabismul si stranutul sunt normale pana la un an. Pediatra imi zicea cand e sughit suparator sa o strang de nas sa planga, dar mie nu imi vine. La fel le dau si eu un pic de ceai, lapte si daca nu le trece le las asa, ca la un moment dat se opresc. Nu dureaza la nesfarsit. La bebei nu e ceva alarmant. Dar de ex la fii-mea cea mare daca o apuca sughitul stiu ca are rosu in gat si urmeaza tot tacamul. Nu pot sa inteleg care e logica.
taty_ana spune:
ale cu sughitul nu prea ai ce sa-i faci,eventual o ti in brate,o masezi pe spate,un pic de tzata daca ai si atat...emma sughite si in somn si o las in pace, ii trece de la sine....lamaia mi se pare prea acida pt stomacelul lor acum
..in legatura cu pernuta la bebe a mea sta cu capul pe un scutec impaturit,asa mi-au zis in spital,sa fie o idee capul mai sus sa nu vomite
artu sincer am renuntat sa ma mai consum atata...cat mananca atat mananca..trebuie sa creasca..oricum si eu si sotul am fost niste slabanogi toata viata(sper sa redevin ce-am fost
)ce pretentii sa am de la ea nu?oricum vad ca debridattul si-a facut efectul, a facut kk moale iar ea facea mai tare de la laptele praf si a mancat mai linistit,s-a mai scremut de cateva ori da parca e mai bine
fetelor ce faceti cu bebe pe caldurile astea?la noi in casa sunt 32 grade...e insuportabil...mi-e frica sa dau drumul la aerul conditionat...de fapt am dus-o pe emma in cealalta cam am dat drumul la aer si dupa ce s-a mai racorit am adus-o inapoi..vreau sa va zic ca in 15min era la fel de cald in cam...noi stam la mansarda si fara aer vara esti terminat...ce-i de facut???voi cum procedati?
Felicitari proaspetelor mamici...sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi!!!