BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

multumesc mult fetelor pt rasp
m am lin acum k m am speriat knd o auzeam k hacaie k un om mare
taty_ana si la mine este groaznic d cald dar dau drumul in sufra la aer si tin usile deskise si parca e mai bine
maine o scot 15min afara
ma retrag fug sa dorm un pic

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

felicitari mamicilor din ultimele zile. bun venit piticutilor.

Ale si Miruna sughite. tot asa tare, uneori o tine si 10 minute. de fapt sughita si in burtica, doar nu era sa uite asa repede vechile obiceiuri. dar in afara de laptic de la tzitzi nu primeste altceva. in nici un caz lamaie.
Taty ana ieri in parc m-a intrebat o bunica la cat timp mananca bebelusa. si mi-am dat seama ca nu stiu, ii dau numai cand cere, uneori simt sanii foarte grei, atunci e semn ca tre sa manance, dar altfel nu stiu. si cred ca i-am mai dat si laptic peste laptic, nu inteleg ce importanta ar avea.
Virgi eu zic ca tre sa fi mandra ca iti alaptezi copilul. doar n-o sa tii copilul nemancat pana ajungi acasa. eu o alaptez oriunde, oricand, chiar n-am nici o jena. cui nu-i place sa nu se uite.

gata pauza, ma duc sa fac ceva de mancare ca vine printesa de la gradi si vrea ceva bun.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Citat:
citat din mesajul lui taty_ana

ale cu sughitul nu prea ai ce sa-i faci,eventual o ti in brate,o masezi pe spate,un pic de tzata daca ai si atat...emma sughite si in somn si o las in pace, ii trece de la sine....lamaia mi se pare prea acida pt stomacelul lor acum
..in legatura cu pernuta la bebe a mea sta cu capul pe un scutec impaturit,asa mi-au zis in spital,sa fie o idee capul mai sus sa nu vomite
artu sincer am renuntat sa ma mai consum atata...cat mananca atat mananca..trebuie sa creasca..oricum si eu si sotul am fost niste slabanogi toata viata(sper sa redevin ce-am fost)ce pretentii sa am de la ea nu?oricum vad ca debridattul si-a facut efectul, a facut kk moale iar ea facea mai tare de la laptele praf si a mancat mai linistit,s-a mai scremut de cateva ori da parca e mai bine

fetelor ce faceti cu bebe pe caldurile astea?la noi in casa sunt 32 grade...e insuportabil...mi-e frica sa dau drumul la aerul conditionat...de fapt am dus-o pe emma in cealalta cam am dat drumul la aer si dupa ce s-a mai racorit am adus-o inapoi..vreau sa va zic ca in 15min era la fel de cald in cam...noi stam la mansarda si fara aer vara esti terminat...ce-i de facut???voi cum procedati?

Felicitari proaspetelor mamici...sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si mancaciosi!!!

si noi tot la mansarda si e etuva. nu am nici macar balcon. la fel le mai mut si mai am aere conditionate mobile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

FELICITARI LENA!!!Bine ai venit pe lume Bianca!!!
FELICITARI CRISTINA!!!Bine ai venit pe lume Patricia!!!
THEO si tu "brutus"?Pe mine cui ma lasati
am sa nasc singura la sfarsitul lunii???Mai tin majoretele poate te intorci cu vesti linistitoare
Taty_ana uitat-te cu atentie si in guritza ei sa nu aiba vreo afta sau sa aiba limba incarcata.Cu caldura...eu am nascut in august acum 2 ani si am bagat aerul la greu.Aparatul e pe hol si il lasam la 23 gr constant.Asa era si in maternitate.Nu a patit copilul nimic.Acum imi va fi mai greu pentru ca asta mica se foieste pe hol si nu ii mai pot da drumul cand vreau.

37+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Crissy, Lena- Felicitari pt bebei!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanalarisa spune:

Buna Gabriela_s!Felicitari si refacere grabnica si o bebelina sanatoasa si papacioasa.Draga mea ajuta-ma te rog cu o informatie,am vazut ca ai nascut la cantacuzino cu d-nul doc ciulcu,eh,eu azi am fost la control ( am 38 sapt) si mi-a spus ca sapt viitoare nu e..si ne vedem dupa 21 iun..mi-a zis sa merg la control la d-nul doc butuc.ai idee daca a intrat in concediu doc ciulcu .ma simt asa aiurea ca nu ma asteptam..chiar cand sunt aproape sa nasc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana81

FELICITARI LENA!!!Bine ai venit pe lume Bianca!!!
FELICITARI CRISTINA!!!Bine ai venit pe lume Patricia!!!
THEO si tu "brutus"?Pe mine cui ma lasati
am sa nasc singura la sfarsitul lunii???Mai tin majoretele poate te intorci cu vesti linistitoare
Taty_ana uitat-te cu atentie si in guritza ei sa nu aiba vreo afta sau sa aiba limba incarcata.Cu caldura...eu am nascut in august acum 2 ani si am bagat aerul la greu.Aparatul e pe hol si il lasam la 23 gr constant.Asa era si in maternitate.Nu a patit copilul nimic.Acum imi va fi mai greu pentru ca asta mica se foieste pe hol si nu ii mai pot da drumul cand vreau.

37+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

sa tin aerul deschis cu copilul in cam??ca altfel n-am cum!!tu-l aveai pe hol si intra racoarea in cam la bebe...da eu am jos living sus dormitor...si in dorm avem aerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

astazi la ora 09:25 sa nascut eliza alexia, bebe de aly_, amindoua sunt sanatoase...detalii ve-ti auzi/citi de la mamica indata ce ajung acasa...

bebei sanatosi si sa nastesi toate usor!!!

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

incep sa lucrez la capitolul nou

R_ocsy , mami de Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput