BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata!
Aly, Cristina, Theo-Nastere usoara fetelor!
Artu- felicitari pt micul manager!
Nati- m-ai mai linistit un pic, asa sper si eu sa fie mai micut de inaltime, ca l-om inalta noi prin sport, si sa nu fie picioarele disproportionale cu trunchiul!
Tatyana- Curaj si nervi de otel!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

HAI SIMONA

HAI CRISTINA

HAI ALY

Theodora 37+ Stelios
AMR 3 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Anca, Ioana, Corina ,Laurita, Nicoleta , va multumesc mult pentru sustinere, fug acum la epilat si apoi la clinica. O sa va tin la curent, tin pumnii fetelor ce nasc astazi, va pup si sa ne auzim cu bine (poate totusi nu nasc azi/maine, e numai in capul meu).

Theodora 37+ Stelios
AMR 3 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna dimineata,

Nimic nou pe la noi, desi deja ma simt ca un pepene rascopt! Sper macar sa se fi scurtat colul cu contractiile de ieri.
Azi dimineata ne certam cu sotul de la calcat, ca de gatit ne-am saturat amandoi.

Corina, merci de cafeluta, o am aici langa mine.

Nico, nu te mai nelisti, scumpa! O sa fie sanatos bubulinul vostru. Si eu imi faceam griji cu Cami, acum as sta chiar linistita. Nici voi nu aveti inca nume?

Hai Aly!!! Totusi, sper sa fi nascut deja.

HAI CRISTINA!!!NASTERE USOARA! HAI SIMONA!!! NASTERE USOARA!

Artu, felicitari pentru pentru descoperirea calitatilor lui Philip. Si Cami e lider in grupa(chiar de e cea mai josutza), desi nici eu nici sotul nu avem calitatile astea. Eu eram chiar foarte timida. La caracter nu-mi seamana deloc(si ma bucur).

Hai Theo!!! SUNTEM ALATURI DE TINE! NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!

Apropo,pentru fetele care n-au nascut inca. Aly vorbea de scaune moi si greata/voma. Astea de asemenea sunt semne de incepere a travaliului.

Virgi, eu stiam ca bebelusii nu trebuie sa doarma pe perna, nici chiar una subtitire. Eu ii puneam piticei doar un scutec impaturit.

si o zi frumoasa la toate!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Nati- inca nu ne-am decis la nume! Ne tot invartim in jurul cozii

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Nico, asa si noi, dar cred ca atunci cand se naste vedem noi ce nume i se potriveste mai mult din cele alese.

Artu, dupa ce terminam nappy cream, trecem la Desitin, a adus sotul din SUA, am auzit ca e bun si asta, da?

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, mesaj de la Cristina:

Dragelor, la 8:40 a venit pe lume grasunica de Patricia Andreea, 3,590 kg si 54 cm. Eu se pare ca raspund mai greu la calmante dar sunt o mamica fericita! Va pup!

Felicitaaaaaaaaaaaaaaaaari!!!!!!!!

Corina 37s+ cu Maria

AMR - mai putin de 3s si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

buna fetele ma roaga ale sa va dau urmat mesaj: s-a nascut bianca maria 3100g ,50 cm cezariana (lenabum)

Doamne ai grija si de noi 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola fetele
m am bucurat pana acum de nopti linistitoare dar vad k nu ne ocolesc nici pe noi colicii
nu plange k din gura de sape dar e destul k se schimonoseste si isi strange piciorusele, si asta pana cand face caca, dupa ce face cade lata
de la 2 pana la 6 n a dormit deloc si m am plimbat cu ea in brate, si cand a adormit ea am adormit si eu tun si de asta nu am putut intra sa dau msg lui lenabumsper sa imi fie cu iertare
corina acum am vaz si eu msg de la cristina, si ma bucur ca ai fost mai rapida
Felicitari Lenabum, Crissy! sa le dea printeselor dzeu multa sanatate si noroc si voua recuperare rapida si mult laptic!!

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

buna fetele ma roaga ale sa va dau urmat mesaj: s-a nascut bianca maria 3100g ,50 cm cezariana (lenabum)

Doamne ai grija si de noi 16+

FELICITARI, Lena!!!
Sanatate multa tie si micutei, refacere rapida si multe-multe bucurii!!!

Offf, noi 2 aveam acelasi dpn, ma ia si pe mine cu emotii deja

Corina 37s+ cu Maria

AMR - mai putin de 3s si apoi...

Mergi la inceput