BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)
Raspunsuri - Pagina 17
taty_ana spune:
multumesc fetelor de sfaturi si incurajari

artu de maine dimineata incep sa-i dau debridat inainte de masa...sunt curioasa daca are vreun efect....eu i-as da la 3-4 ore sa manance numai ca uite azi de exemplu a mancat la 20.30 50ml de lapte...putin pt greutatea ei si la 21.30 a inceput sa miorlaie,i-am dat biberonul si a mai mancat 30 ml....eu stiu ca nu trebuie suprapus lapte peste lapte da nu o pot lasa cu 50ml la o masa,,,e prea putin....de luat in greutate a luat intr-o luna 1200g insa de vreo 4 zile avem probleme cu mancatul...sa vedem de acum incolo...
in legatura cu alergia la lapte sau intoleranta la lactoza am sunat pediatra si mi-a zis ca sub nici o forma nu are asa ceva atata vreme cat nu i-a aparut pe piele nimic, nu are scaune moi...si eu gandesc la fel pt ca noaptea cand mananca nu o doare nimic,mananca si doarme imediat
fetele
ancutzicab spune:
Theo, va urez din suflet sa iasa lucrurile asa cum e cel mai bine pentru tine si pentru Stelios. Multa bafta la monitorizarea de maine si, de-o fi sa fie nevoie de cezariana, bafta multa.
O
de incurajare si o
pentru tine! Indiferent ce se va intampla, iti doresc o intalnire de nota 10 cu Stelios si... asteptam vesti bune!
Anca
40+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Na, c-am intrat in prelungiri...
Virgi17 spune:
Artu, tare faza cu managerii ![]()
![]()
. Cata dreptate ai in tot ce zici. De mici se vad unii copilasi cum vor fi mari. Ce bine ar fi sa stim sa ii descifram inca de cand sunt micuti. Si eu ma intreb de Ioana mea ce ascunde in interiorul ei, ce o fi in sufletelul ei. Pana acum mi se pare un bebeu tare echilibrat. Parca e genul "cainii latra, ursul merge". Isi vede de ale ei indiferent ce se intampla in jurul ei. Pe mine in sarcina m-a obsedat o intrebare la care nu am gasit raspuns nici pana azi, insa sincer, ce frumos ar fi sa stim cand intra sufletul in corp? Unele teorii spun ca la conceptie.altele spun ca dupa nu stiu cate luni. Altele mai spun ca la nastere. Eu cred cel mai putin in ultima. Insa...tare fascinant e sa incerci sa intri in profunzime si sa incerci sa intelegi putin, cat poti, ca mama, cand te atinge cu suflare divina Doamne Doamne ![]()
. Si cu ce bagajel emotional vin puii noastri in viata, langa noi.
Bravo pentru puii tai, sunteti o familie tare happy !
Virginia si Ioana(19.05.2010)
aly_ spune:
fetele in afara de umflare picioarelor toata ziua am avut scaune moi si acum am vomitat si am in continuare stare de greata .AR TREBUI SA-MI FAC GRIJI SA MERG LA SPITAL??????????????
38
AMR 2 saptamani vine 

arturicii spune:
Anca
Theo, bravo ptr ca stii si incerci sa ramai calma. O sa fiti f ok. Te asteptam cu vestile bune si cu poze de pe malul marii
Tatyana, eu te rog sa nu mai tii cont asa de strict de cat ar trebui sa manance; eu stiu bine; cei doi flacai si nostri au 6 ani jumate si au 20kg. E f putin dupa norme. Ieri la dr ne-a zis ca Sabina e micuta. Ei si ce. Daca ii vad sanatosi, activi, (ca destepti si frumosi is deja
) sunt ok.
Virgi, mult, mult timp fara perna; parerea mea; si baietii (na ca tot pe ei ii dau exemplu) dorm si acum fara.
Cat despre suflet...ce zici tu, interesant. Nu m-am gandit pana acum. Ma gandesc si iti zic parerea mea
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
ancutzicab spune:
Aly, nu suna prea bine ce spui tu acolo... poate cel mai safe ar fi sa faci un drum la spital, ca sa te asiguri ca e totul OK.
Anca
40+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Na, c-am intrat in prelungiri...
LauraOana spune:
hallo mamici si 2in1!
sunt prietena lui aly_..pe la ora 2 i sau rupt membranele..acum e la spital cu dilatatie 3..

HAI ALY_

Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
corinasmile spune:
Hello, ladies!!!
Am intrat repejor sa dau
cu laptic si sa bag niste motate la inaintare:
Hai, Cristinaaaa!!!!

Theodora, scumpa, se pare ca a venit si pentru tine ziua cea mare!! Eu tin pumnii cu drag, am foarte multa incredere ca totul va fi bine, iar tu vei aduce pe lume cel mai dulce, frumos si sanatos baietel din cati au vazut grecii ![]()
Sa te ajute Dumnezeu, iar noi te asteptam sa te intorci cu bine!

Corina
37s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 3s si apoi... 
corinasmile spune:
Hai, Aly!!!

Curaj si multa bafta!
Corina
37s+ cu Maria
![]()
AMR - mai putin de 3s si apoi... 
Reallaura spune:
Aly
Nastere usoara, daca nu s-a produs deja!! Asteptam vesti
theophilina ce faza cu presimtirile tale in leg cu data nasterii! Bagam niste majorete atunci:

Artu pai ii uram lui Philip sa fie un manager de succes! Daca tot are talentul