BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sabina, pai va asteptam aici. Nu sunt decat f f f f rar cutremure. Turism se poate face oriunde, stii bine

Tatyana, uite, poate zic bine fetele cu alergia la lapte...

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Super Cristina ca lasi totul ok acasa. Asteptam mesajul!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nati, ma bucur ca iti plac; tocmai azi am constatat ca un tub de crema ptr "pampers" ma tine o luna.

Deci nast curand? Hai ca-s nerabdatoare sa aflu numele bebelusei!!

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Doar o luna tine??? Eu am comandat doar sapunel (care e super!), sampon tear free si lotiune de corp(asta de fapt pentru pielea mea sensibila). Dar fratele mi-a mai luat si nappy cream, de care zici, si ulei bebe. Toate - cadou! Ma bucur si eu... ca un copil.

Nu mai stiu daca nasc curand, ca mi sa-u oprit contractiile, deci erau false! Vad maine ce zice medicul.
Cu numele inca nu suntem hotarati, unul parca e dar al doilea inca nu!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 38+

Mergi la inceput

Nati, poate nu vorbim de acelasi lucru; crema de care zic eu e jumate cat un tub de pasta de dinti (ei, ce explicatie iti dau, vezi...nu am tubul la indemana sa iti zic gramajul).
Eu m-am mirat ca a tinut o luna!

Ma bucur ca iti plac. Asa ma bucur si eu cand primesc cei mici cate ceva.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Nati, poate nu vorbim de acelasi lucru; crema de care zic eu e jumate cat un tub de pasta de dinti (ei, ce explicatie iti dau, vezi...nu am tubul la indemana sa iti zic gramajul).
Eu m-am mirat ca a tinut o luna!

Ma bucur ca iti plac. Asa ma bucur si eu cand primesc cei mici cate ceva.

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Ti-am trimis PM.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici Camelia-Nicole si cu 38+

Mergi la inceput

De cand tot vroiam sa va zic asta:

Am ajuns la concluzia ca Managerii se nasc Manageri; e un talent asa ca si pictatul, dansul sau ce vreti voi alt talent.

Nu credeam ca o sa ajung vreodata la aceasta concluzie. Credeam ca Managerul ajunge Manager prin experienta, mai un curs, mai un dram de tupeu in plus fata de ceilalti. Insa sa te nasti Manager??

Ha, de unde credeti ca am tras aceasta concluzie?
E la noi in casa Managerul asta care nici experienta nu are in vreo megacompanie, nici vreun curs nu a urmat. Asa e el si cu asta basta.

Ghici despre cine e vorba?

Nu, nu Sabina. Despre ea inca nu va pot zice decat eventual ca o sa fie vreun moderator pentru Pace.

Nu, nu e nici Yann. Pe el probabil o sa il vedem pe la National Geografic sau Animal Planet ca incearca sa descopere noi specii sau eventual, pe la ceva job unde e nevoie de mult perfectionism.

Ei bine, este vorba de Philip.

-Are "organizarea celorlati" in sange
-Da directive intr-un mod in care ceilalti se executa cu bucurie si fara sa isi dea seama ca i-a pus cineva sa faca asta
-Ne invarte pe toti cum vrea el si ii iese
-Are niste runde de negociere cu argumente super, cu explicatii si pana la urma te duce unde a vrut el
-Are un farmec aparte pe care il foloseste la maxim cand e nevoie
-Tot in sange are "daca nu-i poti convinge zapaceste-i"; si zapaceste pe cine vrea el
-Are si nervi de "manager"; se supara chiar daca e vina lui si te face sa il impaci cu orice pret, chiar daca pretul e sa iti ceri tu scuze

Asta vroiam sa va zic

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Artu, felicitari pentru micul manager si pentru mamica care isi "citeste" atat de limpede puii - mi-a placut istorisirea ta si mi-ar placea sa il vad pe Philip in actiune. Sper sa am si eu, cand va veni momentul, aceeasi luciditate in a evalua corect talentele native si latente ale copiilor mei pentru a-i indruma cum e mai bine si a-i ajuta, atat cat pot si tine de mine, sa isi atinga potentialul maxim.

Anca 40+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Na, c-am intrat in prelungiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Miruna-Andreea de anamariam79

La multe lunite fericite, sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

Theodora 37+ Stelios
AMR 3 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Seara buna, dragelor!

Am venit si noi de la dr., cu vesti.....nici nu stiu cum sa le spun. Va spuneam ca sambata am facut monitorizarea batailor fetale si a contractiilor, iar bebe a adormit vreun sfert de ora, iar eu contractii n-am avut deloc. Ei, pentru asta dr. mi-a zis ca s-ar putea sa fie nevoie sa-l scoatem pe bebe mai devreme (cu cezariana, bineinteles), si sa mergem maine sa repetam aceasta monitorizare si ca ne vedem la clinica. Va spuneam ca eu am un feeling ca nasc in noaptea de 9-10 iunie, si sunt sigura ca asa va fi. Nu ma gandisem la cezariana, insa...dr. mi-a zis ca nu e nimic grav acum, dar daca monitorizarea iese la fel, bebele se forteaza sa iasa si nu poate...cam asta a fost explicatia lui! Ma rog, eu maine ma duc cu bagajul pregatit, desi dr n-a pomenit nimic ca m-ar opri acolo, eu merg pe feeling-ul meu si tot ce-mi doresc si ma rog la DD e sa-mi fie puiul sanatos. Acum imi fac si eu fel de fel de ganduri, si incerc sa le alung ca n-avem nevoie nici bebe, nici eu de energii negative. Daca o fi ceva va anunt eu...vad eu cui dau mesaj...sper sa nu va deranjez. Poate mai intru maine dimineata sa fac galerie fetelor care nasc maine, ca la 11.30 am programare la cosmetica (facuta cu 1 luna in urma, ca simteam eu ceva, v-am zis), iar la 12.30 plecam spre clinica, la 13.30 trebuie sa fim acolo.

Va pup si va doresc noapte buna!

Theodora 37+ Stelios
AMR 3 saptamani

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Virgi17 spune:

Intru si eu tarziu in noapte cu ochii picati in gura de somn si am si eu o curiozitate: bebeii vostri dorm in patut direct pe saltea sau au vreo pernuta miiiiica miiiica ca inaltime? De la ce varsta s-o pune pernuta la copilasi? Ca eu am luat lenjeria de pat si plapumica si pernuta in set.Insa pana acum n-am pus-o pe Ioana pe perna. Eu cred ca i-ar fi bine insa ma abtin ca sunt obsedata sa nu stea cu nasu' in perna. Asa ca o mai las...

Chiar, a mea sta uneori noaptea cu ochii mari si vreo 2 sau 3 ore. Uneori nu face nici un zgomot. Alteori isi mai agita manutele.Sau mai maraie usor.Nu plange.Doar e cu ochii mari.In final adoarme.Azi noapte a avut activitate de genul asta dupa ce a supt la 2 si a stat asa pana la 5. Noroc ca ma impart cu sotul noaptea, mai fur eu somn, o preiau mai spre dimineata.Insa cand i-am vazut azi noapte cum erau ei bine mersi...intr-o seara, s-au uitat impreuna la tenis, i se explicau Ioanei regulile jocului si cine sunt jucatorii.
Maine face 3 saptamani picea mea...probabil ca o incepe incet incet sa devina mai activa(ma gandesc eu) si de aici si perioadele cand e treaza. Asa o fi?...

Virginia si Ioana(19.05.2010)

Mergi la inceput