BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)
Raspunsuri - Pagina 15
mamanati spune:
Buna seara fetelor,
Azi am tot umblat prin oras, desi de la 5 dimineata tot am contractii, dar nu se indesesc. Abia maine merg la control.
FELICITARI VIVELA!!! RECUPERARE RAPIDA SI MULT LAPTIC! BINE AI VENIT BEBE DAMIAN!
Theo, merci frumos pentru link! Ce fericita esti ca te poti plimba ore intregi pe malul marii! E super si pentru tine si pentru bebe.
Marilenac, tare scumpi sunteti! Vad ca Tudor nu e deranjat deloc de soare.
Arturica, bravo Sabinei ca a luat asa bine in greutate! Sunt incantata de cosmeticele aduse.
Nico, si Camelia avea piciorusele mai scurte la eco, dar s-a nascut un copil perfect sanatos, dar ca mai micuta. Nici in viitorul indepartat nu are sanse sa fie fotomodel, dar nu ma stresez deloc; desi e cea mai mica din grupa la gradi, e tare iute.
Sabina, recuperare rapida gemanutelor scumpe!
Criss, deci scoatem motatele: 

NASTERE USOARA! 

Onana, sper sa treaca cat mai repede ganglionul. Faci tratament?
Taty_ana, multa rabdare iti doresc. Si eu cu Cami credeam ca o iau campii, ca plangea toata noaptea, dar vroia numai la san. Sper sa te ajute mamicile cu un sfat.
www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de zvapalici
Camelia-Nicole si
cu
38+
Ioana5255 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui taty_ana fetelor eu sunt la capatul rabdarii...imi vine sa ma arunc de la etaj asta ca s-o n-o trantesc pe ea...sunt plina de nervi si nu reusesc sa ma calmez....nu vrea sa manance!!!eu n-am auzit pana acum de sugari care nu mananca....ei uite ca a mea nu are nici o treaba cu mancarea....ultima oara a mancat pe la 7.30 90ml lapte si de atunci abia daca a mai mancat vreo 60 in reprize a cate 10,20 ml bagati pe gat de mine....toata ziua am stat cu biberonul dupa ea...ca sa nu mai zic cat lapte am aruncat...si asta dureaza de cateva zile....eu nu pot sa inteleg...de ce nu mananca????prefera sa doarma nonstop ![]() ca sa nu mai zic ca la mesele de dimineata nu poate manca din cauza burticii....adica in momentul in care i-a intrat laptele in stomac, incep sa i se auda intestinele bolborosind isi strange picioarele, se incordeaza, incepe sa planga....impinge biberonul....o pun pe verticala la mine in brate se potoleste ca prin minune si cauta sa manance...ii dau biberonul tipa iar de durere....ce sa fac???? ca sa nu mai zic ca la san nici vorba...ea cauta sanul,incepe sa suga si pe urma din cauza burtii trage de san,scapa sfarcul,tipa de durere si la un moment dat renunta...oboseste si adoarme eu ce pot sa fac?am sunat pediatra mi-a spus sa-i dau debridat inainte de masa...eu i-am dat pana acum infacol,espumisan si acum eram la sab simplex...culmea e ca daca n-ar manca n-ar avea nici o problema cu burtica....mie imi vine sa moor...ma apuca plansul,nervii si nu stiu ce sa mai fac....noroc ca noaptea mananca 2 mese a cate 90 ml...si culmea nu are nimic ![]() se mai confrunta cineva cu asa ceva? |
eu cred ca are intoleranta la lactoza. incearca un lapte fara lactoza. pediatrul ce zice?
arturicii spune:
Nati, ma bucur ca iti plac; tocmai azi am constatat ca un tub de crema ptr "pampers" ma tine o luna.
Deci nast curand?
Hai ca-s nerabdatoare sa aflu numele bebelusei!!
Ioana,
Philip, Yann, Sabina
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui cris_09 A fost cutremur.Sabina parca sotul tau era pasionat de cutremure,i-a piuit aparatul? Taty_ana mi se rupe sufletul de ce povestesti.Ai avut o sarcina asa grea si acum tot incercata esti.Nu te descuraja,aminteste-ti cat de mult ti-ai dorit papusica. Cat despre ce ai povestit,asa mi-a facut si mie Sebicu duminica,exact la fel.Eu una am ajuns la concluzia ca e mai bine sa manance mai rar..adica intai sa planga putin de foame,si apoi va trage cu mai multa pofta din san/biberon si va manca si mai mult.Plus ca murica parca mi-a zis ca nu e bine sa manance foarte des,ca se amesteca laptele proaspat cu cel fermentat si nu e f. ok. Eu nu ma pricep foarte mult,dar la concluziile astea am ajuns din sfaturile fetelor. Ahhh,un sfat minunat mi-a dat Veronica cu infasatul.Dupa ce il infas dupa baita,doarme bebele meu de la 21-22 la 4 dimi ![]() Pup! ![]() Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai (14.05.2010) |
normal ca a piuit, ca tot nu a mai piuit demult. fii-mea era jos la socra-mea si credeam ca e afar cu ea, mama la baie si eu in casa cu fetele tipam ca nebuna mama cutremur si nu stiam pe ce sa pun mana mai intai. Ne-a zgaltait un pic, am sunat una bucata sot si el zice ia intra si vezi seismograful meu a inregistrat cutremurul. eu tremuram ca varga si lui ii ardea de seismograful lui, noua achizitie.

Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui aly_ FETELE am si eu o intrebare ? De 2 zile mi s-au umflat intr-un hal picioarele de nu mi se mai vad oasele deloc .E normal??????????? 38 AMR 2 saptamani vine ![]() ![]() |
e foarte normal. redu sarea si monotorizeaza-ti tensiunea, daca sare de 14 e naspa. si eu eram umflata de nu ma mai vedeai.
veronicach spune:
tatyana
poate te ajuta articolul
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1087
cris09ma bucur ca am fost cuiva de folos 
mamica fericita de
cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Ioana5255 spune:
| citat din mesajul lui arturicii Sabina, si eu am o frica de cutremurreeee.... Ioana, Philip, Yann, Sabina |
si eu sunt ingrozita de ele. nu ma pot controla, fac urat. imi aduc aminte in 90 la replica de noapte am ramas fara voce de spaima. le urasc. bine ca nu am fost singura in casa, ca nu stiu ce faceam si cum reactionam de frica.
Crissy_C spune:
Multumesc fetelor pentru sustinere, inseamna ft mult pentru mine ca-mi sunteti alaturi Theo
, Sorana
, Lena
, Corina
, Sabina
, Aly
, Ancutzica
, Ale
, Artu
, Nati
si sper ca n-am uitat pe nimeni 

Maine pe la 8,30 ar trebui sa intru in operatie
. De cum o sa pot va dau msj Corina si Ale
Chestia e ca ma tin la sectia de terapie intensiva pana a doua zi dimineata, dar cred ca voi putea sa am tel cu mine acolo, ca sa va scriu ![]()
Acum am montat si patutul piticei langa patul nostru, chiar la capul meu, asa ca vom fi ochi in ochi cand stam la orizontala
Deci cu ocazia asta sper sa nu planga ca vrea la mine in pat, ca doar o sa avem contact vizual tot timpul. ![]()
Ciudat ca inca nu ma incearca emotii de niciun fel, nu mi-e teama sau ceva, sper sa dorm bine la noapte ![]()
fetele, vorbim curand
Cristina, fericita
39+ cu
Patricia
AMR 1 zi!!! 

de sufletel mic,Sebastian Mihai
38