BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Felicitari prospetelor mamici , Aly si Vivela! Multa sanatate la bebelusi si voua recuperare usoara!

Despre noi ce sa va spunem , am trecut la pampersi nr 2 , ca deja nr 1 ne strang si dam pe langa , si cateva bodyuri de nou nascut le-am scos din circuit ca is deja prea micute, in concluzie am crescut maricica ca doar toata ziua pap titi!
Azi am bagat in schema si suzeta, nu o vrea nicicum , se stramba rau cand incerc sa i-o dau, mor de ras de ea
Am avut o tentativa de colici intr-o noapte, si i-am dat un pic de Infacol, apoi a doua zi ceic baby calm si se pare ca i-a trecut, nu stiu daca de la astea sau de la sine mai degraba, ma gandesc ca a fost de la prea multe cirese si pepene rosu mancat de mine.
Pup toate mamicile si bebelusii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

TATY_ANA Imi pare rau ca dupa o sarcina dificila mai trebuie sa treci si prin asa o incercare.Eu, din pacate,inca nu te pot ajuta cu sfaturi pt ca la mine bebe e inca in burtica ,sper sa te ajute celalalte mamici.Eu te imbratisez si-ti doresc multa rabdare si o SOLUTIE cat mai rapida

CUSA Ma bucur ca va merge bine .Tineti-o tot asa.

CRISSY Ia uite aici cine se agita

37

AMR 3 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hihi, Sabina, cand povestesti de febra musculara parca ma vad pe mine ieri: Matei in leagan (avem un leagan in curte) si Tudor in carut, si eu impingand cand la leagan, cand la carut, ca daca ma opream incepeau sa tipe.
Daca n-a apucat Marylena sa-ti dea pm cu fotograful, iti sau eu, doar am un interes, cum bine ai observat..daca o sa fii multumita de el, sigur voi fi si eu, ma gandesc

Tatyana, imi pare rau de pb cu bebelina, eu nu ma pricep deloc la asa probleme, la mine ambii baieti sunt niste mancaciosi..

Eu am venit de la dr acum, mi-a aparut si mie o galma tare in fata urechii, cumva, dr zice ca ar fi un ganglion, si eu ca Nana incep..Deocamdata incerc cu antiinflamatorii si mai vedem..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bilica spune:

TATYANA pt incurajare. Ai fost tu tare in mijloace mult mai complicate,iar acum te scufunzi??????Noooooo Daca ma gandesc prin ce ai trecut,asta trebuie sa fie floare la ureche. Mult curaj!

39+ RACHEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzicab spune:

Tatyana - imi pare tare rau sa aud ca aveti probleme, incercati mai sunteti! Sfaturi nu am, doar un de incurajare, sper sa depasiti cat mai repede momentul... Oare daca ii schimbi laptele s-ar schimba ceva? Sau nu e indicat? Nu ma pricep...

Crissy - uau, felicitari pentru noua data, sa va fie intalnirea de maine asa cum o visezi, recuperare rapida si o bebelina Patricia de nota 10, papacioasa, cuminte si fara colici!

Anca 40+ cu Maya Sofia si mamina lui Luca
Na, c-am intrat in prelungiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

ola fetele

Felicitari Vivela, Ali!! recuperare rapida , mult laptic si sanatate multa bebelinilor!!

MULT CURAJ CRISSY!! SUNT CU TOT SUFLETUL ALATURI DE TINE!!
poti conta pe mine pt msg si anuntat fetele

eu deocamdata raportez nopti linistite, bubulina papacioasa(multumesc lui dzeu), am facut si baitza k avem mult par(kiar dak nu ne a cazut buricul)dar asa ne a zis pediatra ieri sa ii fc baie, nu am atins deloc buricul cu apa, am fost numai oki si ureki pe mama knd ii fc baie, si inima imi iesea din suflet knd o lua la masaj

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Taty_ana tu esti o luptatoare si ne ai demonstrat asta, nu te descuraja, imi inkipui k ai ajuns la capatul rabdarii, dar va trece si vei avea o fetita mancacioasa de o sa ti manance si urekile,hai mamico capul sus si mult curaj!
te pup si iti trimit o

fericita de printesa Karina Florentina(01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

A fost cutremur.Sabina parca sotul tau era pasionat de cutremure,i-a piuit aparatul?

Taty_ana mi se rupe sufletul de ce povestesti.Ai avut o sarcina asa grea si acum tot incercata esti.Nu te descuraja,aminteste-ti cat de mult ti-ai dorit papusica.
Cat despre ce ai povestit,asa mi-a facut si mie Sebicu duminica,exact la fel.Eu una am ajuns la concluzia ca e mai bine sa manance mai rar..adica intai sa planga putin de foame,si apoi va trage cu mai multa pofta din san/biberon si va manca si mai mult.Plus ca murica parca mi-a zis ca nu e bine sa manance foarte des,ca se amesteca laptele proaspat cu cel fermentat si nu e f. ok.
Eu nu ma pricep foarte mult,dar la concluziile astea am ajuns din sfaturile fetelor.
Ahhh,un sfat minunat mi-a dat Veronica cu infasatul.Dupa ce il infas dupa baita,doarme bebele meu de la 21-22 la 4 dimi

Pup!

Cristina,mamica implinita de sufletel mic,Sebastian Mihai(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

FETELE am si eu o intrebare ? De 2 zile mi s-au umflat intr-un hal picioarele de nu mi se mai vad oasele deloc .E normal???????????

38

AMR 2 saptamani vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Tatyana, incearca asa, cu Debridat inainte de masa, mese mai rare-eu nu as mai "alerga" cu mancarea dupa ea ca fiecare ml pus prea repede peste ceilalti 20ml nu o ajuta, ba chiar din contra.Si musai scos bine aerul chiar si dupa 20ml;

De crescut in greutate a crescut?

Desi iti pare imposibil, trebuie sa gasesti cumva o stare de liniste; ptr ca cea mica te simte si preia agitatia ta. Daca esti tu calma o sa fie si ea si cel mai probabil se va regla si cu masa.

Si, daca va continua tot asa si nici nu ia in greutate, eu as insista la pediatru ptr niste investigatii

Ioana,

Philip, Yann, Sabina

Mergi la inceput