BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)
Raspunsuri - Pagina 13
theophillina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Crissy_C Tocmai m-a anuntat doctorita ca nasc maine, in loc de joi Are un congres ceva la care trebuie sa plece...Deci AMR mai putin de o ziiii!!!! ![]() Cristina, fericita 39+ cu Patricia AMR 1 zi!!! ![]() ![]() |
Draga mea, te-am trecut deja in listuta sa scoatem motatele maine, mult curaj, ai sa vezi ca totul o sa fie bine, nastere usoara iti doresc si bebita sanatoasa!
Theodora 37+
SteliosAMR 3 saptamani
BEBE STELIOS
Reallaura spune:
CrissyC wow, mult succes maine, bb sanatos si papacios, recuperare rapida si sa vii cu vesti bune!
Teo ms pt modificarea listutei cu Alysh. Ce bine de tine ca esti la mare...numai la asta ma gandesc de cateva zile
Vivela felicitari, acomodare usoara cu amandoi, sa vii cu vesti cat de repede 

Sabina imi pare rau de muci, si ai mei aveau ieri, vad ca azi nu mai are nici unul, slava DOmnului!
Artu pupam Sabinuta vaccinata!!
Sorana si noi facem botezul tot acolo unde l-am facut pe al lui Mirci, acum 2 ani!
Tare haios Matei cu babele lui, Si Mirci scoate niste perle de te termina!
Gata fug ca am o gramada de treaba
Onana spune:
bravo, Crissy, esti cu o zi mai aproape de marea intalnire
; noi suntem alaturi de tine, galeria pregatita, deci tu nu ai decat sa fii tare acolo, pe baricade! Curaj, o sa fie super bine!
Marylena
, multumesc de recomandarea cu fotograful, daca-mi poti da pm e super, nu strica o intrebare sa-i facem, sa vedem daca si in ce conditii poate..Si daca vrea si Sabina, cu atat mai bine, o sa-mi zica si mie cum e, sa merg la sigur![]()
lenabum spune:
| citat din mesajul lui Crissy_C Tocmai m-a anuntat doctorita ca nasc maine, in loc de joi Are un congres ceva la care trebuie sa plece...Deci AMR mai putin de o ziiii!!!! ![]() Cristina, fericita 39+ cu Patricia AMR 1 zi!!! ![]() ![]() |
doamne ajuta sisuntem langa tine
+37
cu
bianca mariaAMR 15 zile poate mai putin
dana81 spune:
Buna fetelor!!
Raportam si noi o ultima eco: bb e bine, are 3220g dar are tot circulara ceea ce ma cam sperie.Colul s a mai scurtat putin are 29 mm.In rest per total suntem bine.
Merg sa citesc din urma ca sa pot felicita mamicile dragi
37+
RIANA
MAMI de
CLARA 06.08.08
Ramona80 spune:
FELICITARI ALE, MADUTZA, BIA, VIRINIANA, MONIKA, VIVELA, MARIA, GABRIELA, ANNNA35, ALYSH. SA VA BUCURATI DE PUIUTII VOSTRI. SA CREASCA MARI, SANATOSI SI SA VA BUCURATI DE EI
Teo multumim din suflet pentru urari.
Se pare ca avem acelasi DPN. Din pacate abia acum am reusit sa citesc din urma. Vineri, cand eram in pregatiri pentru sarbatorirea puiului care facea doi ani, am avut si control, iar dr ne-a spus ca s-a deschis colul. Vroia sa ma interneze din acea seara dar i-am spus pas de data asta. Eu ma dusesem sa programam nasterea si se pare ca nu mai prind saptamana viitoare cand ar fi vrut dr sa-l scoatem. Adevarul este ca am cam facut pe viteaza la piata (cu o sacosa plina de vreo 10kg si impins si carutul lui Victor, ca n-am mai avut rabdare) apoi curatenie prin casa ca doar na, ne veneau nasicii in vizita, tocmai de la Piatra Neamt, si totul trebuia sa fie in ordine. Abia azi dimineata au plecat iar eu ma mir ca mai suntem tot 2 in 1, pentru ca nu prea am respectat indicatiile dr de a sta la pat. Incerc de azi sa stau cuminte poate intram macar in 38 de saptamani. Oricum, eu sper sa mi se indeplineasca dorinta de a naste neprogramat, desi este sigur cezariana. Ma inspaimanta ideea de a programa nasterea, prefer sa ma ia prin surprindere.
Nastere usoara fetelor programate maine la intalnirea cu bebeii, si recuperare si mai usoara
Mamica fericita a lui Victor Stefan
din 04 iunie 2008 si
+37
corinasmile spune:
Heeeeeei, ce tareeeee!!!

Eu maine dim am drum la medlife, la dr de familie, poate ne intalnim pe acolo
Iti voi tine pumnii, draga mea, insa sunt convinsa ca totul va fi de nota 10+!!!
Daca ai nevoie de mesager, aici sunt

Corina
37s+ cu Maria
AMR - mai putin de 3s si apoi...
lenabum spune:

succes maine fetelor
oare nu ar trebui sa se extrneze maribell?
+37
cu
bianca maria
AMR 15 zile poate mai putin
taty_ana spune:
fetelor eu sunt la capatul rabdarii...imi vine sa ma arunc de la etaj asta ca s-o n-o trantesc pe ea...sunt plina de nervi si nu reusesc sa ma calmez....nu vrea sa manance!!!eu n-am auzit pana acum de sugari care nu mananca....ei uite ca a mea nu are nici o treaba cu mancarea....ultima oara a mancat pe la 7.30 90ml lapte si de atunci abia daca a mai mancat vreo 60 in reprize a cate 10,20 ml bagati pe gat de mine....toata ziua am stat cu biberonul dupa ea...ca sa nu mai zic cat lapte am aruncat...si asta dureaza de cateva zile....eu nu pot sa inteleg...de ce nu mananca????prefera sa doarma nonstop
ca sa nu mai zic ca la mesele de dimineata nu poate manca din cauza burticii....adica in momentul in care i-a intrat laptele in stomac, incep sa i se auda intestinele bolborosind isi strange picioarele, se incordeaza, incepe sa planga....impinge biberonul....o pun pe verticala la mine in brate se potoleste ca prin minune si cauta sa manance...ii dau biberonul tipa iar de durere....ce sa fac????
ca sa nu mai zic ca la san nici vorba...ea cauta sanul,incepe sa suga si pe urma din cauza burtii trage de san,scapa sfarcul,tipa de durere si la un moment dat renunta...oboseste si adoarme
eu ce pot sa fac?am sunat pediatra mi-a spus sa-i dau debridat inainte de masa...eu i-am dat pana acum infacol,espumisan si acum eram la sab simplex...culmea e ca daca n-ar manca n-ar avea nici o problema cu burtica....mie imi vine sa moor...ma apuca plansul,nervii si nu stiu ce sa mai fac....noroc ca noaptea mananca 2 mese a cate 90 ml...si culmea nu are nimic
se mai confrunta cineva cu asa ceva?
Ioana5255 spune:
Hei Crissy noi suntem aici cu tine. Curaj draga mea. O sa fie bine. Mai e un pic de tot. Imi place asa de mult ce nume ai ales la cea mica.
Marylenac da as vrea pe PM detaliile fotografului. Deci asa Sorana ma bagi pe mine la inaintare.
La noi e o caldura de te topesti. Nu pot da drumul la aere conditionate ptr ca cele mici nu vor sa doarma in dormitor in patutul lor si stau numai in carucior, iar minunatul carucior nu incape pe nici o usa. Nu stiu ce o sa ne facem cand vor veni caldurile drastice. Silviu are echipa si construieste de zor la tara, sper sa termine mai repede, sa ne exilam pe acolo, sa stam si noi in curte, ca acasa degeaba o avem din cauza vecinilor tembeli.
Aseara am stat 2 ore cu fetele afara, a fost prima oara cand nu au plans. Dar eu am o febra musculara, de nu mai pot. Vb Nanei, ce sala, ce fitness, carut scrie pe fruntea mea.

Are un congres ceva la care trebuie sa plece...