BV Vivela, Ali, Maria,Gabriela! mai-iun2010(94)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

neatza burtici si mamici
eu tot cu durerile mele desi nu vreau sa-mi fac sperante ca se apropie ceasul pt ca luna asta fetele sunt mai puturoase decat in mai

+37 cu bianca maria
AMR 15 zile poate mai putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

sorana- pe cat faceti botezul? Unde ati gasit local?
Corina- mie nu mi-ar parea rau sa nastem amandoua pe 17!
crissy- cam cu 2 saptamani pare in urma la tibie si femur. Pana la 22 saptamani a fost ok, exact cat era si sarcina dupa ultima menstruatie, iar de atunci a tot ramas in urma. Doctora a zis sa nu-mi fac griji caci daca startul si evolutia de inceput a fost in grafic, n-ar trebui sa ne facem griji. Mi-a aratat un grafic si bebeul e cu dimensiunea la limita inferioara, dar nu sub linia graficului, dar deh dupa faza cu rinichii acum ma streseaza si asta!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lenabum spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

crissy- cam cu 2 saptamani pare in urma la tibie si femur. Pana la 22 saptamani a fost ok, exact cat era si sarcina dupa ultima menstruatie, iar de atunci a tot ramas in urma. Doctora a zis sa nu-mi fac griji caci daca startul si evolutia de inceput a fost in grafic, n-ar trebui sa ne facem griji. Mi-a aratat un grafic si bebeul e cu dimensiunea la limita inferioara, dar nu sub linia graficului, dar deh dupa faza cu rinichii acum ma streseaza si asta!

37+

nu-ti mai face groji totul o sa fie f bn

+37 cu bianca maria
AMR 15 zile poate mai putin

Mergi la inceput

Sper din tot sufletul!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

37+

Noi pe 11 iulie facem. Localul este acelasi de acum 2 ani, unde am facut si botezul lui Matei, dar nu se pune, ca noi aici am avut intrare printr-o cunostinta care ne-a ajutat si cu Matei si si acum.

Mergi la inceput

Sa fie intr-un ceas bun!
O sa va cam vina de hac caldura!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Nico, multumim! Acum eu sper sa-i tinem piept caldurii, poate n-o fi canicula..Oricum avem si inauntru, unde e aer conditionat si vom iesi si la un gratar afara mai pe seara, pe racoare, ca au terasa frumoasa, cu pajiste, copaci, etc

Corina, mersi de pm!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Neata fetelor,

Vivela felicitari. Bine ai venit pe lume bebe Damian.

Artu imi pare rau ca Sabina e maraiata. Speram sa ii treaca repede.

Ale mele iar sunt mucioase. Au luat de la Ale. Abia respira de muci. Mor de nervi.

Si eu tot la capitolul botez. Il avem saptamana viitoare pe 19 iunie. Si mie imi trebuie un fotograf.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Sorana, Sabina, am citit ca aveti nevoie de un fotograf pt botez. Vi-l pot recomanda pe cel care ne-a facut noua poze la Matei, acum aproape 4 ani. Nu ii fac eu reclama, dar atunci noi am fost multumiti, ne-a facut un montaj frumos. Daca vreti, va pot da nr. lui de tel pe PM.

Mami de Matei nazdravan si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Tocmai m-a anuntat doctorita ca nasc maine, in loc de joi Are un congres ceva la care trebuie sa plece...

Deci AMR mai putin de o ziiii!!!!

Cristina, fericita 39+ cu Patricia

AMR 1 zi!!!

Mergi la inceput