Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 6
mirunam spune:
Am papat supa , cand imi revin trec la papa preferata: salataaaa . E clar, bebe e vegetarian.
Maine stau acasa, in sfarsit somnic pana cand doreste sufletelul meu ai al bebelui!
Sunset, la cum te-ai obisnuit cu eco nu stiu cum o sa rezisti 1 luna. Eu una simt ca o iau razna. Lasa ca o sa miste bebei si nu o sa mai vrem noi la eco
Apropo, eu am o programare pe 15 iulie la Dr. Botica la Medlife, daca exista doritoare o cedez!
MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +
andreeacc spune:
Mirunam, ce spui tu de clubul paranoicelor? ma inscriu cu siguranta; nu am amai fost la eco de vreo 5 saptamani si mai trebuie sa astept pana pe 14 iunie.
Fetelor, ieri am fost cu copilul la antrenament la inot si cand m-am intors sotul isi desfacuse ghipsul si isi facea de lucru prin garaj; evident ca piciorul ii e umflat si vanat, dar el nu mai suporta si cum s-a vazut singur acasa a comis-o...m-am suparat f tare, parca e un copil incapatanat.
Acum am niste super nervi si incerc sa gasesc o metoda de tinere la distanta a pisicilor. Aveti idee cum pot sa le determin sa nu mai vina la mine in curte?
Acum 2 luni am schimbat nisipul de la locul de joaca al copilului ptr ca era plin de "amintiri" de la matze.Am acoperit cu un capac care insa nu sta fix si tot au mai gasit din cand in cand cum sa intre, dar ptr ca nu pot mereu, au facut caca si langa locul de joaca, nu va spun si cum miroase zona respectiva.Eu, ptr ca nu am avut toxoplasmoza, nu pot sa fac curat acolo, asa ca rog bona saraca.Mai nou am gasit rahat de matza si in gradina de legume, printre straturile de rosii...mooor de nervi!
Nu vreau sa le omor, sunt ale vecinilor care imi sunt prieteni, insa nici ei nu au cum sa le determine sa nu umble hai-hui.Cainele meu le latra si alearga insa nu sta mereu in curte; este o westy mica si rasfatata si sta mai mult in casa si care a invatat sa faca intr-un singur loc afara special amenajat ptr asta.
Asa ca acum caut un aparat ceva cu ultrasunete care sa le tina la distanta...
Aveti sugestii?
Andreea, mami de baiat si 17+ cu
asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
sugubina spune:
Cikas am pus poze pe picasa-albumul se cheama sugubina Poze Thassos 2010. Kiss and enjoy. Ah ce dor mi s-a facuuut!
sugubina +13
andreeacc spune:
Scuze, dar cu gandul la problemele mele, am uitat tot ce doream sa scriu.
Olgutzika, tare povestioara ta...acum ma gandesc daca si la mine s-o intampla la fel, ce face sotul care deja e f incantat de ideea de a avea si fata.
Fetelor care dati limonada astazi, felicitari, sa aveti sarcina usoara in continuare!
Eu ar fi trebuit sa o dau ieri, am facut 18 saptamani....ceea ce imi aduce aminte ca trb sa schimb semnatura
Andreea, mami de baiat si 17+ cu
asa creste bebelusa
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Buna ziua , "ursoaicelor" dupa un weekend scurt si frumos... Ieri am fost in parc si am facut prima sedinta foto cu burtica...va ziceam eu mai demult ca vreau sa fac una in fiecare luna! Am incarcat cateva poze cu burtica pe contul g-mail....asa ca am spart gheata ... Fericita 18+ |
superbe poze, superba burtica..., tre sa fac si eu sedinta foto neaparat
Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
ancadragoman spune:
cine imi mai da si mie odata contul si parola?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
florina22 spune:
citat din mesajul lui mirunam Neata! Felicitari burticilor care schimba semnatura! Saarcina usoara in continuare, bebei sanatosi si manacaciosi Eu sunt in continuare la limita oboselii. Dorm forate bine, nu ma plang, dar cand ma trezesc am senzatia ca am alergat toata noaptea. Acum am baut o cafea, 1/2 de cescuta mica, cu 1/2 de lapte ca sa imi mai revin. Iar sunt asalatata de obsesia sarcinii: nu simt bine bebele. Punctul fix in creierasul meu disperat este sarcina oprita din evolutie. Desi cel mai des se intampla pana la 12 saptamani, deci sunt in afara oricarui pericol, am citit si de sarcini oprite din evolutie mult mai tarziu... am scuze. Nu mai infiintam clubul paranoicelor ??? Ca sa trecem la ceva mai vesel, ce mai papati??? Eu am supa de pui cu dinozauri (copilul castiga), ca tortura si salata cu rosii, branza si ardei grasi noi ca premiu. Mai am si cirese, mere, caise si piersici. Iar am trecut la pasiunea cruditatilor MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 + |
miruna, da, infiintam clubul paranoicelor. si eu, la fel ca si tine,m-am panicat ca nu l-am simtit ieri deloc pe bebe, azi cred ca l-am simtit dar ff slabut ...si tot asa, ma gandesc oare ce se intampla pe acolo...
doamne, cum rezist eu pana pe 01 iulie cand am morfo la herghelegiu?!?!
o sa pun si pozica cu bebe al meu cand se freca la ochisori dupa ce l-am trezit noi cu ecografia din somn...
pupici la burticute.
de mancat, am trecut la nivelul 2, mi se face foame si mie ca la tot omu' si mananc carnita sub forma de snitele si chiftelute...in rest, carnea e subiect tabu, numai rosii, castraveti,ardei gras, morcovi, dovlecei pane si tot asa...noroc cu legumele astea din belsug ca daca eram insarcinata iarna nu stiu ce mancam...
[+16 sapt]
andreeacc spune:
Sugubina, foarte frumoase pozele, mi-ai facut asa un dor de mare, de abia astept sa plec in concediu.
IoanaMami, sa ai grija de burtica! Esti tare frumoasa si fericita in pozele astea!
Andreea, mami de baiat si 18+ cu
asa creste bebelusa
Ioana_Mami spune:
citat din mesajul lui sashenka_h superbe poze, superba burtica..., tre sa fac si eu sedinta foto neaparat Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
Multumesc... la mine e prima sarcina ... si asa cum eu as vrea sa vad multe poze cu mine la mama mea in burtica (si n-are decat vreo 3 ) sunt convinsa ca si fata mea o sa vrea sa vada ...
+++ la noi e fotograful de la nunta , pe care il vom lua si la botez , si nu ne costa nimik aceste sedinte care vor fi lunare!
Fericita 18+
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui ancadragoman cine imi mai da si mie odata contul si parola? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
ti-am trimis eu pe PM
Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)