Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 5
Olgutzika spune:
Symo, saru'mana , asa este. O sa stau eu cu un cui in inima pana vad ca sunt toate in regula, dar sunt optimista, per total. Sa vezi ce frumos o sa fie cand vor creste piticii, si ni se vor tuguia burtile in niste pozitii . Sophie era cu capul in jos si cu fundul in ficatul meu, si cand se intindea, toata burtea se muta in dreapta, eram extraterestru . Drum bun omului tau!
Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
sashenka_h spune:
Olgutzika sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos
mie la eco la 13 sapt mi-a spus ca i se pare ca este baiat....oare se poate transforma in fetitaa. joi merg din nou la eco si TT, sunt asa curioasa si nerabdatoare..
si eu il simt vag pe bebe, dar pe burtica nu se vede, iar sambata a fost chiar agitat (m-am agitat eu mult si am sta numai in picioare)
Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
sugubina spune:
Ce poveste Olgutica..Tare de tot cu fii-tu! super super.
Mysimo ma duc miercuri la 19. Acuma sa nu zica ca e prea tarziu!! Ca MOR. O sa am 13s si 6zilisoare..
Imi da pin cap sa ma duc si la programarea aia de maine..ca tot le am incluse pe amandoua. (la dr aia care nu stiu eu de ea-Mihaila ceva).. Voi ce parere aveti? Asa daca e ceva am doo pareri.
sugubina +13
pissi78ro spune:
[quote]citat din mesajul lui mirunam
Neata!
Iar sunt asalatata de obsesia sarcinii: nu simt bine bebele. Punctul fix in creierasul meu disperat este sarcina oprita din evolutie. Desi cel mai des se intampla pana la 12 saptamani, deci sunt in afara oricarui pericol, am citit si de sarcini oprite din evolutie mult mai tarziu... am scuze.
Nu mai infiintam clubul paranoicelor ???
Ba daaaa. Eu sunt membru de baza.
11+
Olgutzika spune:
Miruna, pe Sof o faceam sa se miste cu o bucatica de ciocolata sau cu un pahar de apa rece ( Cola rece era leacul campion , trebuie sa recunosc ).
Sashenka, nu mai stiu nimic, zau . La randunici avem doua fetite care dupa morfologica de prim trimestru au fost baietei, pe urma au devenit fetite si asa au ramas. De aici si surprinderea mea, ca stiam ca e mai usor sa se insele asa. Dar se pare ca nu, de la fetita la baietel e mai usor de pacalit, pentru ca se confunda scrotul cu labiile, la varste atat de mici ale sarcinii.
Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
MSymo spune:
Sugubina, stai potolita...dr. Dinu nu merge pe date fffff exacte. Uite, mie imi face morfologica la mai mult de 23 sapt si am inteles ca asta se face intre sapt 20 si 22.
Oricum, pt testul de sange (DT) te va trimte la Medsana Primaverii sa faci DryTest - 250 lei.
Tu alegi daca sa mergi si maine, dar daca nu ai avut probleme pana acum, de ce ti le creezi singura?
Symo 19+ Diana
sunset_zuzi spune:
miruna sa stii ca se termina cu rasfatul meu cu multe eco mai mergem maine si apoi urmatoarea peste o luna ...mor pana atunci ...dar daca bebe isi face treba cu brio adica o misca pe mami de zor nu mai am nevoie de atatea eco
Doamne ai grija si de noi 15+
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MSymo Sugubina, stai potolita...dr. Dinu nu merge pe date fffff exacte. Uite, mie imi face morfologica la mai mult de 23 sapt si am inteles ca asta se face intre sapt 20 si 22. Oricum, pt testul de sange (DT) te va trimte la Medsana Primaverii sa faci DryTest - 250 lei. Tu alegi daca sa mergi si maine, dar daca nu ai avut probleme pana acum, de ce ti le creezi singura? Symo 19+ Diana |
ai si tu dreptate. Va fi bine
POa sa ma trimita el la Medsana insa eu acolo nu am acoperit..fac DT-ul la Ecl care lucreaza cu Synevo. Invart eu sa imi iasa
sugubina +13
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Symo, saru'mana , asa este. O sa stau eu cu un cui in inima pana vad ca sunt toate in regula, dar sunt optimista, per total. Sa vezi ce frumos o sa fie cand vor creste piticii, si ni se vor tuguia burtile in niste pozitii . Sophie era cu capul in jos si cu fundul in ficatul meu, si cand se intindea, toata burtea se muta in dreapta, eram extraterestru . Drum bun omului tau! Olga 17+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 ) |
poate sunt 2 si stau spate in spate
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Ioana_Mami spune:
Buna ziua , "ursoaicelor" dupa un weekend scurt si frumos...
Ieri am fost in parc si am facut prima sedinta foto cu burtica...va ziceam eu mai demult ca vreau sa fac una in fiecare luna!
Am incarcat cateva poze cu burtica pe contul g-mail....asa ca am spart gheata ...
Fericita 18+