Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

fetelor, help!
tocmai ce mi-am facut programare la medlife pt triplutest si m-a zapacit complet centralista aia: la triplu test nu se face evaluare morfologica? si de ce nu vor sa-mi dea cd? il aduc io de acasa dc nu au ei...
cam confunda tanti morfofetala cu evaluarea morfologica...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Andreea ai rezistenta nu gluma! Eu dupa 2 saptamani nu stiu cum sa fug mai repede la o eco rapida

Pt. pisici exista spray-uri repelente, ar fi o solutie cu nisipul insa nu poti pulveriza legumele sau toata curtea. Aparatele cu ultrasunete sunt pentru rozatoare din cate stiu. Pisicile mai urasc otetul si lamaile. Poti sa le faci si un dus, sigur nu vor mai veni in vizita Daca e sa vezi partea buna, macar te scapa de soareci

Ce ai facut cu sotul fara ghips? Nu l-ai dus la spital sa isi puna altul??? E foarte riscant sa stea asa. Iti inteleg nervii, am un exemplar asemanator acasa . Avea o rana taiata de 1cm adancime din care tasnea sange si nu vroia la spital dar se tinea de pereti sa nu lesine

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Ral_eli ...din cate stiu eu la triplu test ti se face o eco simpla 3D ca la dublu test ...
Cd si filmutele 4D ti se dau la morfologia fetala ...la sfarsitul trimestrului 2

Fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Mami

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

superbe poze, superba burtica..., tre sa fac si eu sedinta foto neaparat

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Multumesc... la mine e prima sarcina ... si asa cum eu as vrea sa vad multe poze cu mine la mama mea in burtica (si n-are decat vreo 3 ) sunt convinsa ca si fata mea o sa vrea sa vada ...
+++ la noi e fotograful de la nunta , pe care il vom lua si la botez , si nu ne costa nimik aceste sedinte care vor fi lunare!

Fericita 18+

eu as putea spune ca dorm cu el in pat

Mami Andreea 16sapt+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

fetelor, help!
tocmai ce mi-am facut programare la medlife pt triplutest si m-a zapacit complet centralista aia: la triplu test nu se face evaluare morfologica? si de ce nu vor sa-mi dea cd? il aduc io de acasa dc nu au ei...
cam confunda tanti morfofetala cu evaluarea morfologica...

15+

Teoretic Cd se da obligatoriu la orice eco facuta la ei, practic insa trebuie sa ceri . Eu abia la a 4-a am primit Cd, cand am si cerut dealtfel. Nu trebuie sa aduci, eu ei cd-uri si sunt incluse in pretul de eco.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 17 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Ioana_Mami arati superb.....rochia iti vine ca turnata si te avantajeaza foarte mult....eu nu am asa burtica mare....cred ca datorita faptului ca eu sunt grasa se va vedea mai greu burtica

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Ioana_Mami arati superb.....rochia iti vine ca turnata si te avantajeaza foarte mult....eu nu am asa burtica mare....cred ca datorita faptului ca eu sunt grasa se va vedea mai greu burtica

17+

Sar'na ... pe mine ma cam sperie ...ca e cam mare ... dar cred ca fiecare cu metabolismul ei ... eu de 2 saptamani am inceput sa cresc in "halul asta"...dar nu-mi pare rau !
PS..nici eu nu sunt tocmai slaba ... si a inceput sa apara si niste celulita pe ici pe colo...dar ce conteaza ... sa fac un bebe sanatos si apoi mai vedem cu silueta

Fericita 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumesc penbtru parola,ffff frumoase pozele,burticile si familiile voastre
Hai sa va pun si eu niste poze cu burtica mea de Maria

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Am citit povestioara Olgutei si m-a busit rasul aici la servici. Sa iti traiasca baietelul!
Vad ca deja ati mai scris cateva pagini

Noi o sa stim ce e doar la eco de 20 de sapt, adica peste 2 sapt jumate. Intrucat vroiam o fetita si o am deja, al doilea orice ar fi, sanatos sa fie. Dar as vrea sa aflu ca sa stiu cum decorez camera

Pot sa am si eu parola si contul de gmail, sau nu sunt destul de activa....deocamdata? Ca eu intru la sfarsitul lunii in "concediu" de 1 an si sper sa ma activez mai mult pe forum:))

Alina (DPN 6.11.2010) si Amalia 17.11.2005

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

iote aici http://good-times.webshots.com/album/559671531cEOqni

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput