Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaser spune:
Salut!
Raportul meu e stagnare!
Yasmi nu te necaji...astia sunt misogini...Du-te si a doua oara...si eu am picat orasul prima data. A doua oara am luat cu brio desi ma certasem cu 2 zile inainte cu politistul. Nu te lasa!
Ruxi cu cea mai mare placere! Chiar vreau sa iti pove mai multe despre programul ala...ar fi fain sa-l faci la Sibiu...cred ca cei din Tm sunt dornici sa iti dea o mana de ajutor.
Fetele sunt atat de suparata...o fetita de la odiseea lui Eli are leucemie...E tratabila boala, dar mi se pare atat de nedrept...Nu stiu...sunt foarte trista.
Va pup!
puskin spune:
Neata,
Gabriela, semintele de in se macina sau se pun in apa. Eu prefer macinatul. Le cumpar de fapt gata macinate, de la DM ( au si unele bio). Daca tu le-ai cumparat deja, le poti macina intr-o rasnita. Numai cateva secunde sunt suficiente, practic trebuie doar sa spargi bobitele de in, nu sa le faci pulbere.
Ce m-a ajutat pe mine a fost si ceaiul verde, baut imediat dupa micul dejun.
Mihaser, sa dai de veste cand ai drum prin Sibiu, ar fi super sa ne vedem.
BB_ yasmi, nici eu nu mi-am luat permisul din prima si sunt o super soferita ( eu fac drumul Praga- Sibiu singura, dintr-o bucata).
Carmen, cand plecati la mare?
mephala30 spune:
'Neatza, dau cafea, ceai si fursecuri cu ovaz. Am profitat ca s-a mai racorit nitel afara si am copt o tava de fursecuri. Cu ovaz, fructoza si cioco 75%.
Daniela, ne spui o poveste? Sunt buna ascultatoare.
Mihaser, imi pare rau pentru fetita...
no, va astept la cafea.
Sabina spune:
Miha, fetita e din bucuresti? nu ar vrea sa incerce si alte tratamente decat cele conventionale?
Sa stii ca e total vindecabil, si nepotica mea a avut leucemie si acum e sanatoasa, cu analizele perfecte de 5 ani de zile.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
gusta spune:
Neatza.
Multumesc de urari.
Carmen ce mi-ai facut.
bbyasmi hai nu fi suparata ca o sa fie bine data viitoare.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Carmen, pai e frumos ce faci? Noi la dieta si tu ne servesti cu fursecuri?? La cafea vin...
Petrecere frumoasa la mare .
mephala30 spune:
Pai sunt un mic dejun sanatos, alaturi de o cafea cu lapte, . Nu-i asa?
Cine ma ajuta cu ceva link-uri pentru a invata engleza repede, distractiv si eficient?
Sabina spune:
eu va ofer doar hrana spirituala :P
poftiti:
http://picasaweb.google.com/degeticaa/DobrogeaIunie2010#
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
bb_yasmi spune:
buna fete dragi
va multumesc din suflet st sustinere. nu imie ciuda ca am picat ci ca nu mi s a dat sansa nici sa pot dovedi ca am descurc, ca, conduc bine in oras.
daca sunt gravi trec la pauzante???
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!