Nou stil de viata (299)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Ruxi hai ca un fursec nu face rau si merge bine la cafea.

Carmen nu te pot ajuta.

Yasmi ce sa inteleg sau sa te felicit.

Noi ne pregatim de concediu asa ca sunt cu mii de liste si lucruri ce mai trebuiesc facute.

Zuzi hai zi-mi ca esti bine ceva, orice.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gusta momentan e slaba liniutza (dar e acolo ) peste 2 zile va spun exact, ca repet testul

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Marilena, la multi ani ! Sa fii sanatoasa, fericita si voioasa !

Mephala, ce idee, fursecuri cu ovaz ! Miam !
bb-yasmi, daca e cu ochi te felicit !
(fetele cu burtica trec la "pauzate", dar tot vin si ne povestesc cite kile au pus, asta ca sa nu aiba prea mult de lucru dupa !)

La mine nimic extraordinar, decit ca a inceput sezonul ploilor.
Am pus citeva pozede din vacanta de acum 2 saptamini la Veracruz :
http://mihaelaquoideneuf.blogspot.com/search/label/Veracruz

Va pup pe toate in grup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Am intrat si eu numai sa va salut. N-am nascut inca, dar se poate intampla cat de curand.... cum nasc natural nu stiu data

Claudia si Gabi ca ati intrebat de mine

La kg tot pe acolo sunt..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare tuturor!

Gusta te-am auzit si-am venit repede sa-ti urez din suflet ' La multi ani! cu sanatate si fericire si la cat mai putine kg. . si Marei sa fie sanatoasa, norocoasa si plina de realizari. Foarte frumoase pozele de la ziua ei.

Iustin . Sa fii sanatos si voios toata viatza. Carmen sa-ti traiasca flacaii si felicitari pentru perseverenta de-a merge la sala.
Tony . Olga sa-ti traiasca copilasii. Stiu ca ti-ai inchis contul dar daca ne mai citesti poate te razgandesti si ne dai de stire cum mai esti.

Donna .

Ruxi felicitari pentru Sibiu si mutare definitiva cat mai rapida. Distractie maxima in weekend.

Vikinga esti o bella cu copilasi de modeling. Felicitari pentru slabit si mai trage-ma de urechi din cand in cand.

Liris ceva poze cu tine si noul style?

BB_Yasmin felicitari mamico si sa fie intr-un ceas bun. Eu iti urez de pe acum sarcina usoara. Las' ca ai sa-ti iei tu si permisul, nu te descuraja.

Tzuni ti-am vazut frumusetea de fata dansatoare. E superba si sper s-o vad la TV mai des ca-i pacat de talentul ei. Acum parca-mi lipsesc emisiunile lui Marian Rala. Nu mai face nimeni emisiuni pentru, cu, si despre copii in Roamania?

Delia felicitari pentru terminarea facultatii si sper ca toate visele sa ti se implineasca ... mai ales cel cu .

Roxana unde-s pozele cu rochitza?

Daniela multumesc frumos pentru deschiderea noului capitol. Sper ca data viitoare sa fiu pe faza.

Violeta felicitari pentru kg. pierdut. Ce mai face sorella Dordia ? Dar nepoteii ce-ti mai fac?

Mik te pupic. Ai intrat in vacanta? Cat de cald e la voi? Ce planuri ai pentru vara asta?

Crys ceva poze de la botez ai? Dar de la serbare alui Dany?

Mihaela cum e la munca?

Fetelor va in grup de la mic la mare si de la mare la mic.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fetelor,
eu sunt acasa cu copil cacait si un pic bolnavior...am lipsit fiindca am fost intr-o delegatie, la Mamaia si apoi am fost superbizi.

Nu stiu ce mi-am facut, dar ieri dimi aveam 62.6 kg si eram absolut disperata. Trebuie sa fac ceva...ma duc sa o caut pe Ruxi pe ym, da de-mi da o idee

va pup

Zuzi, sa stii ca am sa pun si poza cu rochita mea inflorata, mai tarziu si de dragul tau

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

bb_yasmi felicitari pentru si sarcina usoara. Iar cu permisul nu-ti face probleme, eu l-am luat a-3-a oara (in 1994) si nu-mi pare rau ca sunt o soferita buna si prudenta, nu ca cei care iau din prima si-i vezi pe la stiri.

Zuzi suntem bine toti, nepoteii, mai ales Tudor, este un scump, insa nazdravan, Stefan este mai mare, a avut serbarea sambata la gradinita si a fost un "carabus". A avut costumas, a spus o poezie, au cantat si dansat. A fost frumos. Sora-mea este ok, insa prinsa rau cu servici, casa, sala de 2 ori pe saptamana, iar cand ajunge si ea la PC, o apuca somnul si aproape ca adoarme la tastatura. Sper sa se mai elibereze, ca sambata pleaca parintii nostri cu cei mici la sora la Brasov.

Carmen, Gusta ce bine de voi, va pregatiti pentru vacanta.....

Pup you all

PS: am uitat, la raport la mine, Daniela te rog sa treci 69 kg, sunt dupa "rushi", asa ca nu este relevant, in plus cred ca am cam retinut apa, cu caldurile astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare, motatelor, va poftesc la cafeaua nr.2. Fac si-un ceai?

Vio, ma bucur s-aud ca sunteti bine cu totii. Tu cand vei avea concediu? Salutari Dordiei.

Boxa, lasa disperarea deoparte si nu te mai urca pe cantar des. Stii ca arati bine, .

Zuzi, multumesc de urari, , voi ce mai faceti, pe cand plecati in concediu? Tot in Cuba?

Delia, pe unde umbli, draguta?

Gusta, parca n-am zis nimic despre poze, o fac acum: Mara e tare frumusica si ati avut o petrecere reusita, felicitari!

Lou, nastere usoara iti doresc. Of, ce repede a zburat timpul!

Anda, ce mai faci, ai disparut cu totul de pe subiect.

Mik, ft. faine pozele. Iar copilasii au crescut vizibil!

va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua!

Iar am lipsit, dar motivat: de sambata noaptea, cand am ajuns la camera de garda cu puica, am murit si inviat de nu mai stiu cate ori; sambata noaptea era bronsiolita, luni era deja pneumonie acuta ; socant pt mine, pt noi, a fost ca am tratat-o acasa, adica,desi ne-am prezentat pt internare, nu si nu! Azi a fost prima ei dimineata cand s-a trezit cu temperatura de 37,1; deci, ok! Sper sa ramana asa, desi febra o mai incearca....
La kg, am patit ceva ce in viata mea nu am patit:saptamana trecuta, marti, la raport aveam sigur-sigur 80,900, duminica aveam 82,400, iar azi-dimineata.....80,200!!! Bun asa, dar nu-mi place deloc "metoda"...

In fine.........

Marilena, LA MULTI ANI! Iti doresc din suflet sa ai parte de sanatate, sa te bucuri de fetita ta, de viata, de tot ce e frumos!

Mephala, fursecuri!!! Multu! Auzi, parca reteta nu era acolo, nu/ Sau era? Dc nu era, te rog, da si mie reteta! Promit sa pap din astea numai dimineata, maxim 3, cu lapte!

Yasmi, imi pare rau pt permis! Stii ce? Asta si "liniutele" m-ar ambitiona si mai tare sa incerc din nou! Felicitari, dc e asa cum inteleg ca iti doresti!

Va pup pe toate si merg la pui! Sper sa revin iara, zilnic!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos.
azi am facut analiza de sange BHCG si e POZITIV!!!!!!!!!! E BEBE!
deci trec la pauzante, cu o greutate de 56, 2 kg . sper din suflet sa nu depasesc 13-15 kg in sarcina.

va pup pe toate!!

si da celia intr-adevar m am ambitionat si pe 30 iulie, dupa concediu am prezint din nou la examen!! mama lor....las ca vad ei!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput