Nou stil de viata (299)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare,

Yasmi, felicitari pentru bebe si sarcina usoara!
Se pare ca de la o vreme gravidutele sint mereu prezente la subiectul nostru. Sper ca e contagios.

Cellia, sanatate multa fetitei!

Carmen, sint prin zona, cu nasu-n carti, ma pregatesc pentru examenul de licenta.
Nu te-am mai vazut de mult pe aici, ti-am simtit lipsa.

Zuzi, ma bucur ca ai revenit.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

yasmi, sa fie intr-un ceas bun ! Felicitari!

Zuzilici, multam pt aprecieri!

Sunt suparata, c-am intrat pe DC special pt ziua Gustei, i-am scris un mesaj cu urari si vad ca... a disparut ! SF...
Asa ca, Gusta draga, iti zic si acum La multi ani, muuuulta sanatate si fericire langa familia ta!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Yasmi felicitari inca odata.

Tzuni eu stiu ca tu ma iubesti asa ca nu fi suparata.

Delia spor la invatat.

Violeta eu vin in Ro , asa ca nu stiu ce vacanta e asta .Asa am hotarat cat timp am la cine veni, voi veni .Copilul e cel mai bucuros si pana termina scoala ne omoara cu intrebarea cat mai este.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos!

momentan incerc sa imi restabilesc un meniu, un nr de calorii......dar nu imi prea iese.... a fost setat creierul pe 1300 cal..... si vad ca, continui sa slabesc....azi dimi aveam 55,8 kg... parca am oresimtit sarcina asta cand m am apucat de slabit.....nu e tot una sa plec in sarcina de la 56 kg sau de la 68 kg..

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si

AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Bb Yasmi, felicitari! Sarcina usoara si un bebe minun at iti doresc!

lasa caloriile, ca nu se intampla n imic cata vreme mananci cat ti-e foame.
o sa te reglezi de la sine.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamnelor!

Nu prea am timp nici sa respir, sunt aglomerata rau, nu o sa pot intra nici in weekend.

BB_Yasmi, felicitari pentru a doua liniuta, sa ai o sarcina usoara si sa o duci pana la termen, iar bebe sa fie sanatos! Te-am trecut la gravidute.

Am vazut pozele Sabinei din excursia foto. Foarte frumoase!

Si am vazut-o si pe Mik in poze, e tare supla si tanara si cu copii asa mari... Te invidiez, Mik!

Cellia, bine ca e puiul mai bine! Cred ca ai avut ce trage...

Delia, spor la invatat!

Carmen, as sta la povesti, da' zau ca nu stiu cum sa ma impart...

Chiar, cine mai doreste, cine mai pofteste sa se ocupe de subiect capitolul viitor? E capitol aniversar (300). Eu nu stiu cum o sa am timp.

Trebuie sa fug. Va pup pe toate si va urez un weekend minunat.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! Va servesc cu cafea, ceai..care cum doreste si va doresc un weekend minunat Eu am avut 2 saptamani groaznice Dany a facut enterocolita, am aflat ca sotul are diabet si acum eu sunt racita cobza..tot de la aerul conditionat Sper ca de acum totul sa reintre in normal, nu am avut timp de nimik. Sunt foarte trista ca sotul are diabet, soacra mea a fost diabetica si speram sa nu o mosteneasca. Bine ca nu are nevoie de insulina, asteptam saptamana asta tratamentul si dieta.

Imi pare rau ca am ratat live ultimele noutati...dar niciodata nu este prea tarziu, nu?

Cuscra mea draga, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa nu te schimbi niciodata, sa ai mereu sufletul curat
Yasmi, sarcina usoara si sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Delia, felicitari pentru terminarea facultatii si succes la licenta!
Lou, nastere usoara!

Zuzi, promit ca saptamana viitoare sa descarc si pozele de la botez si pe cele de la serbare si sa fac o selectie

De cantarit nu m-am cantarit, dar cred ca m-am ingrasat...habar nu am de ce, oare de la stres? Eu de obicei de la suparare nu slabesc, ma ingras..ca naiba
Va las acum....s-a trezit Dany si trebuie sa trebaluiesc. Va pup pe toate si mai intru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao fete frumoase

Va scriu in graba din nou, fiindca am ajuns tarziu acasa si as vrea sa mai citesc cateva pagini. inainte de

Zuzi, imi pare rau, nu am gasit pozele cu rochita inflorata, le am la job si ma straduiesc sa-mi amintesc maine sa le aduc acasa sa pot incarca si pe webshots.

Yasmy, felicitari si multa sanatate!

Fetelor, am decis din nou sa iau masuri sa ma organizez mai bine cu dieta, drept pentru care am sa postez seara meniul meu. Am decis sa elimin dulciurile si carbohidratii, sa gasesc cat mai multe proteine din plante + peste si sa mananc si o gustare de fructe undeva pe la 10-11 dimineata, intre MD si pranz. Daca aveti alte idei pentru mine, va rog spuneti. A nevoie de idei cum sa fac sa beau cei 1,5 - 2 LITRI de apa pe zi, eu nu beau decat aprox un pahar pe zi

Hiii, Vio, ai vazut ca suntem singurele cu porcu-n sac? Hmm trebuie sa facem ceva soro!!!

Va pup si pe maine seara!

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

va multumesc frumos inca o data pt felicitari.
as ruga gravidutele si nu numai sa imi dea si mie ceva ideei de meniuri, sa cuprinda tot ce am nevoie in sarcina.

offf crys multa sanatate la toata familia!

roxana, mult succes in ceea ce ti-ai propus.

miha ce mai e cu tine???nu ai mai intrat de ceva vreme??

eu am ajuns la 55, 6 kg....

meniu
dimi:
1 pahar cu lapte 0,1%grasime
1 felie paine cu miere

pranz:
1 bol de ciorbica
pepene verde
si ceva dulce neaparat :(

cina:
salivez dupa pizza.... deh am o scuza....:))))))

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ si 4+

AMR 2 sapt jumate!!! pana la Antalya!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna seara fete dragi.

Daniela am sa ma ocup eu de subiectul urmator daca n-avem alti voluntari intre timp.

Carmen cand pleci in concediu? In iulie?

Tzuni asa-i cu technologia. Ce face Meri? Intra in vacantza sau nu exista asa ceva la gradinitza? Ce program ai pentru ea vara asta?

Roxana sper sa-ti aduci aminte la servici de poze. Abia astept sa te vad.

Dragelor va pupic. S-aveti o saptamana usoara.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput