Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 7
hcclara spune:
Salut!
Marilena, la multi ani, multa sanatate si bucurii! sa ai o zi frumoasa azi!
bb_yasmi, felicitari, arati ft bine si micutza ta e o dragutza. in ce zona locuiti in timi?
Anda ce mai faci?
si eu intrebam de lou saptamana trecuta...
Ruxandra te-ai intors la Sibiu? cum e?
Sabina bravo! am vazut si eu poza
Crys ce mai faci, Dani ce mai zice?
Carmen ai intrat in vacanta?
la noi e friguletz, asa vreo 17 grade.
va pup ca trag o fuga pana in oras.
gusta spune:
Multumesc de urari si va servesc cu tort si tot ce va doriti.
Delia a mers la suflet.
Stiti ca 18 ani fac.
Marilena si Mara Augusta
puskin spune:
Neata,
La multi ani Gusta, iti doresc tot binele din lume, ca meriti .
Daniela, eu mananc cam 1 lingura cu varf de seminte de in aproape zilnic. Asta inseamna cam 20g. Le cumpar macinate si le adaug in iaurt.
Gabriela . Vezi ce am scris mai sus legat de semintele de in. Se mai pot pune si peste salate, dar mie imi plac cel mai mult in iaurt, dimineata. Daca dupa aia mai beau si o cana de ceai verde sau o cafea, am rezolvat...
Delia, sa ne dai vesti bune curand .
Sabinelule, astept pozele.
Claudia, sunt la Sibiu, da. E bine, mie imi place aici .
Tzuni, cand ai drum pe la Sibiu?
Mihaser, te astept la o cafea .
Pup fetele, fug la treaba.
violeta70 spune:
Buna fetele!
Marilena, La Multi Ani! cu multa sanatate, fericire si multumire sufleteasca! Petrecere frumoasa!
Va pup pe toate
mephala30 spune:
La multi ani cu sanatate si bucurii, Marilena!
Sabina, arati ft. bine.
Yasmi, bafta multa!
Clau, da, sunt in vacanta, .
revin...
danielag spune:
Gusta, multi, multi ani sanatosi si fericiti! Multumim pentru tratatie, io iau tort .
Ruxi, multam de info, si eu cam tot aceeasi cantitate.
Delia, multam de urare, am avut nevoie ca azi noapte am terminat treaba la 3 (niste probleme neprevazute la un client). Sunt terminata acum, de abia astept sa ajung acasa.
Claudia, te invidiez! Auzi, 17 grade... Vreau si eu!
Yasmi, cum a fost la examen? Cum mai e pitica ta?
Carmen, nu mai stai cu noi la povesti?
Ma duc sa zac cu capul pe birou, vreau acasa...
Daniela
bb_yasmi spune:
am picat :(( din cauza unui politist nesimtit care nu mi-a dat nici o sansa.....sunt dezgustata si dezamagita de sistemul asta romanesc si de faptul ca nesimtitul ala de politist m a picat fara sa am vreo vina dupa vreo 50 de m de mers :(( nici nu mai vrea sa dau inca o data...poate dau peste un nesimtit si mai mare... sper sa gandesc altfel peste cateva zile....si sa trec peste... momentan sunt tare necajita...am vrut sa fac contestatie, dar am fost sfatuita sa renunt ca "nu e spre binele meu"....:((
cand am ajuns acasa aveam 56,2 kg.....macar asta e partea buna :)) am slabit de la stres...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
Sabina spune:
bb yasmi, imi pare tare rau. Multe soferitze au picat prima data si acum conduc minunat! Ai incredere!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Draga Gusta, la multi ani fericiti!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Gabrielama spune:
Gusta, La Multi Ani, sa fii sanatoasa si vesela si sa ai exact atatea kg cate vrei tu!
Daniela, multumesc pentru modificare!
Si multumesc tuturor pentru sfaturile legate de semintele de in. Dupa nasterea lui Filip am mari probleme cu digestia, desi mananc cat se poate de echilibrat. Asa ca am decis sa incerc si alte metode, gen semintele de in. Am cautat pe internet, dar nu am gasit nimic referitor la faptul ca ar fi contraindicate cand alaptezi.
Mi-am luat seminte de in aurii; pe punga scrie ca trebuie sa le inmoi in apa si sa le mananc a doua zi. Intrebare: inteleg ca unele dintre voi le macina inainte. Cum sa fac? sa le iau asa intregi sau sa le macin?? Scuze ca va bat la cap...
Am si eu raport de dat: 66.4 kg
Si azi dupa-amiaza am fost la prima ora de tae-bo dupa muuuulta vreme; imi venea sa-l pup pe profesor, asa de bine m-am simtit!
BB_yasmi, nu mai fii suparata! Uite, io sunt un exemplu ca cel dat de Sabina. Am picat prima data cand am dat examenul de conducere (in anul 1900 toamna....), am luat a doua oara si zau ca sunt o super soferita. Se mai intampla! Fruntea sus, o sa-l mai dai si o sa fie bine.
Noapte buna si racorasa sa aveti!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!