Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 6
Sabina spune:
sabinelu;)
http://armonii.blogspot.com/2010/06/poate.html
va pup, am venit din excursia foto, a fost excelent, dar sunt f f obosita.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danielag spune:
Vai, v-am gasit pe pagina a doua, pe unde umblati, doamnelor?
Sabina, arati tare bine! Se vede ca ai slabit, felicitari!
bb_yasmi si tu arati bine, si esti si o mamica tanara! Bravo!
Meniul meu de azi:
- D: un espresso mare cu zahar brun, sana cu fulgi de grau si doua lingurite de seminte de in macinate
- G: o piersica
- P: mancare de dovlecei cu doua lingurite de seminte de in macinate
- C: o salata mare cu de toate (rosii, castraveti, ceapa, branza cubulete, ulei de masline)
Apa: 1 litru, ceai de plante (la temp camerei): 1 litru (pana acum).
Intrebare: cam ce cantitate de seminte de in pot fi consumate pe zi? Am incercat tarate de grau dar ma balonez ff rau de la ele. Si am constatat ca nu am suficiente fibre in alimentatie si incerc sa suplimentez. De saptamana viitoare ma bate gandul sa incerc niste meniuri South Beach. Din cate am citit e destul de echilibrata (carbohidrati sanatosi, grasimi sanatoase, proteine slabe) si m-ar ajuta cu poftele de dulce care ma chinuie si pe care vreau sa le tratez cumva.
Vad ca bate vantul pe la noi pe subiect, va astept sa ne mai povestiti ce mancati!
Daniela
Tzuni spune:
bb_yasmi, sanatate multa si voua!
Violeta, am AC acasa, dar nu-l folosesc decat fff rar si in general cand nu e Meri in zona. E vorba insa despre AC de la munca. Sunt inconjurata de multa aparatura si daca se incing iese rau - nici aer respirabil nu mai e si nici nu mai functioneaza. Asa ca, AC la greu... In montaj stau cu pulovar pe mine!
www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
declar oficial ca urasc caldura si ca vreau sa vina toamna si sa ploua!
Danielag, cum mananci semintele de in? Tocmai ce facusem o cautare pe net despre ele, caci am inteles ca's tare bune la digestie. Vreau sa-mi iau maine, dar nu stiu cum sa le mananc. Le macin mai intai? Cum?
Si mai am o rugaminte la tine - intrucat tu ai deschis subiectul, deci poti sa editezi: la prima pagina, unde ne prezentam, la numele meu, il adaugi te rog si pe Filip? Data nasterii este 27 aprilie. Multumesc mult.
Eu o urmez pe Anda la mersul la dentist; pe perioada sarcinii si din cauza sarcinii am "dezvoltat" multe problemute la dinti; si acum merg de cateva ori pe saptamana si ma chinuie infiorator.
Va imbratisez pe toate si va doresc o noapte racoroasa.
PS - Sabina, arati tare bine si se vede de la o posta cat ai slabit.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
danielag spune:
Gabi, am modificat listuta. In legatura cu semintele de in, ca sa aibe efect (ca fibre alimentare) trebuie sa fie macinate. Dar nu stiu daca pot fi luate in cazul in care alaptezi . Te rog eu mult sa cauti, eu am gasit multe info contradictorii, dar cum nu m-a interesat direct n-am citit cu foarte mare atentie.
Lou parca mai avea vreo doua saptamani, nu?
In alta ordine de idei, cum va descurcati cu caldura asta? Sper sa ploua putin... ca e cumplit.
Va pup pe toate, noapte buna.
Daniela
bb_yasmi spune:
buna dimi
va multumesc frumos de complimente
tzuni cum te simti?? pititca mea saracuta e asa bolnavioara , azi noapte nu stiu daca mi-a dormit mai mult de 6 ore...
raport 56,9 kg!
VA ROG SA VA GANDITI SI LA MINE, IN JUMATATE DE ORA PLEC LA EXAMEN.....PARCA NU IMI MAI POT CONTROLA MAINILE SI PICIOARELE DE EMOTZII...
VA POOP
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
AMR 3 sapt!!! pana la Antalya!!
danielag spune:
bb_yasmi, bafta la examen, iti tinem pumnii!
Eu am intrat sa va las niste cafele si ceaiuri si sa va spun ca va astept cu raportul astazi.
O zi racoroasa,
Daniela
Delidana spune:
'Neata,
Raportez: 66.6 kg.
Yasmi, te astept sa ne povestesti cum a fost la examen.
Vio, multumesc.
Daniela, servici usor.
Sabina, am vazut si eu poza, chiar se vede foarte bine ca ai slabit. Mai erau alte poze si din excursie, ca eu n-am vazut...
Gusta, sa ne traiesti sanatoasa, fericita si optimista! O dedicatie muzicala, special pentru tine
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Sabina spune:
raport,as vrea sa fiu trecuta cu stagnare. Am inca ceva sute de grame in plus , dar tot astept "musafirii" si sunt umflata. Oricum, de vineri intru din nou pe terci si ceaiuri.
Deli, urmeaza sa pun mai multe poze :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo