Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 19
cellia78 spune:
'na ziua!
Yasmi, multu pt felicitari! Hai ca vin io maine plangand p-acilea ca am pus la loc! Nu mi-am facut de cap foarte tare , dar atat am tras sa ma duc sub cifra 8 incat acuma, ca am reusit, imi pare ceva greu de mentinut, d-apai sa ma duc si mai jos! Dar eu sper! Ca am mai avut stari din astea, cand nu-mi venea a crede ca scapasem de cifra 9 ! La mine astea sunt praguri psihologice. Sa vad eu ca am trecut sub si parca am energie sa mai lupt; nici nu realizez ca din ianuarie pana acum am dat jos ceva-ceva; si cat mai am.....dar mi-am dat un an jumate pana ajung unde vreau; incet si sigur!
Louisea, faina povestea ta! Daca peste cativa ani ne va mai da Doamne-Doamne un bebe, cand va fi sa nasc sigur voi avea in cap povestea ta si ma va ajuta mult! Ca prea am multe povesti "de groaza" in suflet! Auzi, am inteles, de rufe ai apucat sa te ocupi, dar cu aspiratorul ai rezolvat? Doamne! Am ras de ma durea burta!
Adriana, sanatate multa! Cand poti, vino si pe aici sa spui ca e totul ok!
Carmen, am citit ce ai zis tu si am deja jumate de ora de gugalit dupa programul ala si ma oftic ca nu gasesc ceva concret; cred ca trebuie sa merg sa descarc de undeva; dar.....de unde? Merci!
si merg la pui ca s-a trezit!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
puskin spune:
Lou, faina povestea, am mai prins curaj .
Nu-s dragelor gravida, desi as vrea.
Scriu pe fuga, revin.
hcclara spune:
Salutare!
lou felicitari, sa va traiasca bebelina Melina!
bb_yasmi felicitari si tie, sarcina usoara!
Roxa, Doina, Mik la multi ani puilor vostri iubiti, sa aiba parte de fericire!
Carmen concediu placut!
noi ne topim de cald, ne uitam la meciuri, scoala, gradi, umblu sa-mi echivalez studiile si atat.
trebuie sa plec la cumparaturi si mi-e groaza ca e cald afara si nu suport caldura asta.
va pup pe toate.
danielag spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Ieri n-am apucat sa intru cu meniul, il trec acum:
- D: salata de varza + cca 10 masline natur (nici verzi, nici negre, ci movulii ) + o cafea cu lapte
- G: iaurt + 2 lingurite de seminte de in macinate + 10 migdale crude
- P: fructe de mare cu putin sos de unt cu usturoi + dovlecei la tigaie
- G: 2 linguri de branza de vaci
- C: mancare de fasole galbena (pastai) cu piept de pui
Meniul de azi:
- D: peste marinat + o rosie + un castravete + o cafea cu lapte (nu prea mi-a iesit bine pestele marinat de data asta, e cam apos, nu stiu cum)
- G: iaurt + 2 lingurite de seminte de in macinate + 10 migdale crude
- P: o salata cu de toate + cubulete de telemea de vaca (nu prea grasa)
- G: 2 linguri de branza de vaci + 5 migdale
- C: intentionez tot ca ieri, mancare de fasole galbena (pastai) cu piept de pui
Violeta, te asteptam cu vesti bune!
Zuzi, zic si eu ca si Lou ca la pranz e prea putin .
Carmen, am inteles, ma ocup eu de capitolul aniversar .
Cris, trebuie sa eviti sarea, sa bei multe lichide si poate sa bei 1-2 cani de ceai diuretic (ceai de codite de cirese, sau de matase de porum de ex.). Foarte frumoase pozele de la botez iar baiatul tau e asa mare...
Lou, multam de info cu branza de vaci. Mananc destula in ultimul timp. Mai ales ca m-am trezit de cateva ori cu carcei noaptea. Ce face puiuta ta?
Cellia, hai, te rog nu te impotmoli... Ai facut multa treaba sa ajungi sub 8, nu te duce inapoi .
Va pup pe toate si va astept maine cu raportul!
Daniela
mephala30 spune:
Lou, Cellia, de aici am descarcat Insanity : http://torrents.to/search/isohunt/shaun%20t
Tracker free, aveti nevoie de un client de torrente. (de ex. http://www.utorrent.com/)
mihaser spune:
Salut!
Hop si eu...am 54,8 ...dar sunt cu uratii pe cap!
Asa ca..tot stagnare!
Maine incep masaj...sper sa scap de celu pana la concediu...in 18-25 august am concediu Lavi...voi sunteti pe ultima suta si zburati spre Turcia!
Gusta iti sta bine vopsita neagra. Si au am fost un brunet inchis spre negru...acum as vrea sa ma mai deschid un pic...dar nu prea imi iese.
Si eu descarc filme...duminica m-am uitat la Dear John......As vrea sa-l vad si pe al Juliei Roberts..dar inca nu e pe torrent
Va pup!
Sabina spune:
Raport: 55.6
Tura asta n-am dat asa mult jos, mai am 3 zile de mancat terciul.
Va trebui sa mai fac alternata doua saptamani terci, doua saptamani mixt inca de cateva ori...asa ca eu cred ca ar trbui sa scad si greutatea tinta.
ma gandeam la 52 de kg si mai vad eu pe parcurs. Oricum, nu e prea putin, sunt micuta si am oase usoare.
Dragelor, maine seara am vernisajul foto si joi dimi plec la mare, sa reintregesc familia:)
Am sa-mi iau un modem Vodafone la mine, daca reisesc sa intru, va mai dau de veste.
Lou, emani optimism si asta-mi place!
Gabi, cum e, ce antibiotic iei?
Vik, la tine n-am probleme...te faco diva imediat. Eu inca n-am voie sport si cam atarna bratele...sper sa reusesc acuma sa inot la lasarea serii (ziua n-am voie pe plaja....)
Carmen, bravo pt Shaun:)
Gusta, arati beton bruneta.
Ruxi....las ca te linistesti tu si vine si bebelache
Daniela, pai o sa ajungo scbitoare:))
Violeta, cum e tata?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
mephala30 spune:
Vremea e cauza pentru care sunteti atat de vorbarete?
Ieri a fost ziua cu cel mai mult sport pe care l-am facut de cand m-am nascut , 50 de minute aerobic, la sala si 35-40 acasa, cu Shaun.
Astazi am prestat numai 20 de minute cu Shaun, n-am putut mai mult, e crancen rau de tot. Si de la 5 merg la sala.
La capitolul mancare stau rau de tot, am inceput cu un shake de morcov, mar, porto, lamaie si patrunjel, la pranz am mancat turtite (facute cu faina integrala si malai) cu tocana de rosii si ardei copti si acum am dat iama in castronul cu dulce de leche, .
Gusta, imi place cum iti sta bruneta. Acu' observ ce ochi verzi frumosi ai, .
cellia78 spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Daniela, merci de incurajari! Dau roade! Raport: 79,200!
Mephala, merci de pont! Rog sotul sa caute si sa descarce! Bravo pt atata sport! Cred ca maine dimi ma urnesc si eu la alergat; sunt constienta ca trebuie schimbat ceva la programul meu zilnic; cum la mancare am schimbat, urmeaza la efort fizic!
Spor in continuare!
Sabina, succes maine seara si distractie placuta la mare!
Gusta, iti sta bine! Iti pune ochii in valoare! Scuze, ca am dat inapoi si abia acum am vazut poza!
Adriana, cum esti? Ce face tatal tau? Cand poti, vino si la noi! E greu, eu stiu! Sper insa sa fie bine! Paranteza: pe "insa" il folosesc ca sa exprim de fapt ca sper sa fie bine, in ciuda greului si totul sa iasa bine tatal tau!
toate fetele si merg sa fac "bagajul" sa iesim la plimbare!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
louisea spune:
Salutare gagici
Pt raport: 54.5 kg
As avea 2 kg ramase.. la o saptamana dupa nastere...
Carmen ce-i aia dulce de leche? ceva lapte dulce?
Mersi de link.. L-am incercat pe primul si-mi zicea ca accesul pt inregistrare se face numai pe baza de invitatie. La aia ii dau download de pe linkul urmator? Scuze de atatea intrebari
Daniela e bine micuta. E o scumpa - iti dai seama Azi a fost hmm un fel de asistenta (nu stiu cum io zice) si a cantarit-o si masurat-o. Are acum 3300 grame si 55 cm.. Se face fotomodel printesa
Claudia e greu sa ti le echivalezi la voi? Eu cand am incercat acum cativa ani nu mi-a echivalat chiar la nivelul din Ro.. dar pt mine nu conta prea mult
Ruxi iti tine-m pumnii atunci sa se intample cat mai repede.. Si Deliei si Violetei :)) ca de altfel tutoror care o doresc
Cellia la aspirator n-am mai ajuns Si sotul mai rade inca de mine.. ca bine ca nu m-a apucat si sa sterg geamurile si sa zugravim
Sabina daca am o regiune pe san care e rosie si mai calda o fi din cauza vre-unui canal blocat? chiar sub san.. si ce sa-i fac.. sa masez?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci