Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 18
CRISCOSTY spune:
Cuscra suntem rude acum, cumetrii..asa ca tot la mara ne este gandul Il iubesc mult pe finut, sunt topita dupa el...asa mi-asi mai fi dorit un bebe...
Yasmi, multumesc Ce putin mai ai pana la concediu...noi plecam in august la munte si poate un weekend la mare.
Gabrielama spune:
Buna ziua, doamne frumoase!
Vik, bine ai venit din vacanta! si noi plecam peste 10 zile la un AI; eu nu am maro probleme, in general, la cluburi de felul asta.... anul asta mi-am propus sa mananc o zi tot ce-mi trece prin cap si apoi sa revin la normal.
Sabina, am o intrebare la tine - trebuie sa iau antibiotic, de maine, 5 zile (pentru problemele de la dinti, maine fac o operatie); trebuie sa opresc alaptatul sau n-are nimic?
Sunt cu Furnicel in brate, ca are un vierme in fundulet si nu vrea sa doarma altfel, asa ca abia scriu... revin mai tarziu.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
violeta70 spune:
Buna seara fetelor
Cellia, bb_yasmi va multumim. Maine este ziua cea mare. Din pacate nu va pot spune ca sunt intr-o dispozitie prea buna, dimpotriva am o stare foarte proasta, mai ales ca sunt departe de ai mei. Insa am incredere in Dumnezeu si Maicuta Domnului. Stiu ca ei il vor ocroti pe tatal nostru. Noua nu ne ramane decat sa ne rugam sa se termine cu bine.
Louisea sa-ti traiasca printesa! sa fie sanatoasa si norocoasa!
Va doresc o saptamana frumoasa si plina de bucurii!
Pupici
Sabina spune:
pai ce antibiotic iei? in principiu nu trebuie oprit. De exemplu, Augmentinul e permis fara rezerve in alaptare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Zuzilici spune:
Buna ziua si de la mine.
Virgile. Mik sa-ti traiasca baiatul sanatos, norocos si destept.
Lou inca o data felicitari pentru Melina si multumim de povestioara.
Violeta ma gandesc la voi si la tatal vostru sa fie totul bine. Doamne Ajuta!
Daniela meniul meu nu e inca "Curatat".
MD 9:10 a.m.- 1 iaurt www.silhouetteetmoi.ca/en/products/silhouette0/wildBerry/" target="_blank">Silhouette (35 cal) + Bran buds si Cafea cu lapte
G 11:00 a.m. - 1 porumb fiert + 1/6 ananas proaspat
P 2:15 p.m. - 1 www.poughkeepsiejournal.com/projects/gallery/apple_valley/images/red_delicious_jpg.jpg" target="_blank">mar rosu
C 5:00 p.m. - vita cu dovlecei (la gratar) + salata de varza rosie si alba si orez (facut pilaf)
apa + www.buzzle.com/articles/jasmine-tea-benefits-and-side-effects.html" target="_blank">Jasmine tea.
Cris iti sta tare bien cu bebe mic asa ca daca tot iti doresti....Sanatate multa sotului si tie.
Dragelor inca n-am mancat cina si mi-e cam foame deja, asa ca, va si va doresc o saptamana usoara.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
'Neatza, dragutelor, serviti o cafea si-un ceai?
La Iasi a plouat in dimineata asta, acum e ud si intunecat afara.
Nu stiu cine m-a pus de am prestat dulce de leche in weekend si de-atunci stau cu castronul in brate. Mananc cu biscuiti graham, .
offff....
Partea buna in toata povestea asta e ca mi-am descarcat Shaun T, Insanity Pure cardio (m-am inspirat de pe subiectul Abdomen extra plat) si am prestat ieri, alaturi de Iustin 40 de minute de sport. Am transpirat mai ceva ca la sala, , imi place mult de tot.
Cris, sa-ti traiasca finutul si sa fie sanatos. Ai fost o nasica tare draguta, iar Dany e un adevarat cavaler.
Vio, suntem alaturi de voi si ne rugam sa fie bine.
Daniela, e o idee buna, deschizi tu capitolul 300, .
Zuzi, o saptamana usoara si tie, .
Gusta, hai cu poze, sa te admiram, .
No, ma pregatesc iar de Shaun, sper sa rezist mai mult azi.
Sa aveti o zi buna si o saptamana frumoasa.
CRISCOSTY spune:
Ziua buna!
Carmen, eu iau o cafea..am o saptamana cam grea Multumesc pentru aprecieri Ce putin mai ai pana pleci in concediu..ce bine.
Cuscra poze vrem
Zuzi, merci Asi mai fi facut un bebe, dar din pacate numai pot..asta este.
Vio, sunt alaturi de voi..ma rog sa fie totul bine
Fetele, eu beau multa apa..2-3 l/zi, dar problema mea este ca o retin...ce sa fac? Parca stau sa pocnesc, ma simt asa de plina. Maine imi este si frica sa ma cantaresc, stiu sigur ca m-am ingrasat si acum retin si apa
O saptamana usoara va doresc
gusta spune:
poza numai singura imi pot face asa ca nu stiu ce o sa fie
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/?saved=1
sa veniti sa imi faceti si mie bagajele si curatenie.
Marilena si Mara Augusta
louisea spune:
Neatza gagici
si la fiecare. Ma bucur ca v-a placut si v-a distrat povestea mea :))
Carmen un ceai iau si eu.. De unde ti-ai descarcat Insanity? Si eu vreau
Gabi si eu iau antibiotic - penicilina si doctorul mi-a spus sa continui sa alaptez
Crys eu stiam ca atunci cand reti apa tocmai e bine sa bei apa... si sa renunti la sare
Zuzi da tu nu mananci nimic la pranz? Mie mi se pare ca papi ff putin..
Ruxi chiar esti gravida? Acu ca Vik zise ma bagi si pe mine la banuiala
Vik da e si naspa sa mergi la all inclusive si sa mananci ca o vrabiuta Las nu-ti mai fa mustrari de constiinta, mai ales daca ati avut parte de o vacanta placuta
Sabina felicitari pt kg!! Chiar se vede
Daniela da hotarata esti Arata fare yumi meniurile tale
Branza de vaci are multe proteine care nu se depun ca grasime asa ca dezastrul e mic
BB yasmi felicitari pt sarcina. Daca mananci fara sa te indopi sigur n-o sa iei multe. Iar daca o sa iei sigur o sa fie apa pe care o sa o elimini repede
No ca tot scriu la mesaj de ceva timp sper sa ajunga... ca tot mai intervine una alta
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci