Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 17
vikinga spune:
lou ai fost o graviduta model, nascut ca la carte, mai putin faza cu singerarea si uterul dar se mai intimpla, alaptatul fara probleme, bb sanatos, ce mai, bravo! totul de la f bine in sus, felicitari proaspata mamica, ai facut totul minunat! tre se citesc neaparat din urma, ca eu inteleg ca puskin e graviduta?! uite motiv bun pt care m-a trezit letizia la ora asta ca de obicei avem program de regine cu somnicuri de frumusete.virgil la multi ani! mik sa-ti traiasca baiatul de 9 anisori!mephala si voi la all inclusive..ar trebui interzise, scoate porcul din om, pe bune. sa gusti si de colo si putin de colo, da' oare cum o fi aia, ah ia sa incerc ce ai tu, deserturi si uite asa acum refuz sa ma cintaresc ca sa nu ma scot de tot din sarite, dar simt ca am 1-2kg pe mine in plus. in loc sa fi slabit eu frumos in legea mea, ufffff. sabina eu cred ca vrei sa le bifezi pe toate, te faci si balerina curind, e extraordinar ce vad in dreptul tau la kg, ca-mi amintesc cit ai tras si tu cu kg si cit iti doreai sa slabesti. ca noi doua nu am putut fi doamne finute sa luam mai putin in sarcina, uite la gabriela, uite lou, ei asa da, ce le admir eu pe fetele astea, in schimb ce noi am tinut-o 9 luni in all inclusive. si acuma o trag, asta e. cu fruntea sus mai departe. tre sa-mi iasa si a treia oara. cu sanatatea cum iti mai este?merg in pat cu laptopul ca la birou nu mai pot sta cu ditamai letizia in brate, asa ca pe vremuri. s-a facut mare si e fortoasa de abia o tin.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
vikinga spune:
si uite asa am dat de yasmi! felicitari!!! Sarcina usoara!mik v-am vazut, ei uite asa vreau sa fiu si eu mami supla de 3 pui, ce copii mari ai!sabina se vede ca ai slabit, tu pui pe coapse, ei bine acum ai niste picioare zvelte , bravo! mai da' ce saracie in dobrogea...m-au intristat pozele. cum arata taranii si fermele aici si cum e inca in tara. nu am mai fost de peste 5 ani, uit. stiu ca trebuia sa fi gasit si eu alt mesaj artistic p'acolo dar..fetele, weekend placut!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
mephala30 spune:
'Neata, si ceaiul va asteapta pe masa.
Lou, m-a impresionat povestea ta cu cat de minunat este sa fii mama, .
Vik, uff, eu sunt speriata de-a binelea de all inclusive. Imi cunosc limitele, .
va doresc un weekend frumos, fara ploaie.
CRISCOSTY spune:
Buna dimi!
Lou, felicitari si bun venit pe lume printesei Foarte frumos ai povestit
La multi ani tuturor sarbatoritilor de saptamana asta... Serban, Doru si Virgile! Sa va traiasca baietii,fetelor!
De cantarit nu am avut vreme, dar promit sa ma cantaresc marti. Acum am program administrativ, dar promit sa revin mai tarziu cu ceva poze de la botez si serbarea lui Dany.
O zi minunata va doresc
Sabina spune:
Da, e saracie mare. la familia aceea am dus un rucsac plin de hainute si au plans copiii de bucurie, mi-a facut tare rau, dar macar aceasta picatura le-a adus un pic de bucurie.
Analizele mele sunt beton, dar tot mai trebuie sa tin regimul naturistului vreo 2, 3 ture....mi-a schimbat si tincturile, acuma ca cortizonul e in doza infima, mi-a dat un cortizon natural, coacaz negru. Mi-a mai dat salcie si urzica si in ca una care nu se gaseste.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
CRISCOSTY spune:
'Neata! Poftiti la cafea si ceai. Sa aveti o zi minunata, la noi este urat si parca sta sa ploua. Ieri am facut o plimbare lunga prin parc si ne-a facut tare bine. Nu am mai avut cand sa intru, dar imediat descarc cateva poze de la botez.
Sabina, ma bucur din suflet ca analizele sunt bune si tu te simti bine
Revin...
danielag spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Dau cafea si ceai, deocamdata nu m-am hotarit ce mananc si nu am nimic pe langa.
Lou, zic si eu ca si Vik, ai fost graviduta model ! Si ce poveste frumoasa!
Vik, lasa ca dai tu jos kilogramul ala in plus, si restul .
Carmen, la cum merge subiectul s-ar putea ca marti sa fim inca la capitolul asta. Am inteles ca tu pleci la sfarsitul saptamanii viitoare. Ca sa nu te incurcam in concediu pot eu sa tin subiectul pana te intorci. Ce zici?
Si, ca sa ma laud si eu , m-am cantarit azi de dimineata si am 57.2 kg. Am dat jos intr-o saptamana cam 1.5 kg. In marea parte stiu ca e apa, dar eu zic ca s-a dus si din grasime. Aseara mi-a fost putin pofta de ceva dulce, am ignorat insa pofta si a trecut. Mai tin si saptamana viitoare pana joi inclusiv, ca vineri avem de sarbatorit si nu o sa tin chiar ca la carte.
Meniul de vineri:
- D: un file de peste marinat + o rosie + un ardei capia + o cafea cu lapte
- G: iaurt cu 2 lingurite de seminte de in + 10 alune de padure crude si nesarate
- P: salata cu de toate + 1 lingura de branza de vaci degresata
- G: 2 linguri de branza de vaci degresata + 5 alune de padure crude si nesarate
- S: ficatei de pui + salata cu de toate + branza de vaci degresata (cam multa branza, dar am venit nervoasa rau de la birou si am mancat aiurea de nervi)
Meniul de ieri:
- D: ficatei de pui + o rosie + un ardei capia + o cafea cu lapte
- G: iaurt cu 2 lingurite de seminte de in + 10 alune de padure crude si nesarate
- P: salata cu de toate + 1 lingura de branza de vaci degresata + dovlecei la tigaie cu f putin ulei de masline si usturoi
- S: ciuperci la tigaie cu f putin ulei de masline si usturoi
Azi nu stiu ce mananc, ieri n-am iesit la cumparaturi si vad ca pe partea de proteine nu prea am nimic prin frigider. Scriu meniul mai pe seara.
O duminica minunata sa aveti. Va pup pe toate.
Daniela
CRISCOSTY spune:
Poze de la botez, de la serbare inca nu le-am descarcat..
http://community.webshots.com/album/578023994bdHKqv?vhost=community
gusta spune:
Neatza.
Vin si eu la cafeluta.
Cuscra multa sanatate la sot si pozele sunt super si tie nu iti sta rau cu un bebe mic in brate.Sa inteleg ca ginerica are alta fetita.
Carmen gata bagajele.
Daniela felicitari cu slabitul.Sabina si tie la fel.
Ma duc sa imi aduc a 2 cafeluta ca sa pot gandi normal planul pe ziua de azi ,ca mai am lista mare.
Marilena si Mara Augusta
bb_yasmi spune:
buna dimi
lou felicitari pt buburuza mica!! am citit cu sufletul la gura postarea ta despre nastere, alaptare si mi-ai redat o incredere in mine f mare. iti multumesc. felicitari! esti un exemplu de urmat.
vik, bine ai revenit din concediu!! si eu mergeam un pic cu "groaza" la superior all inclusive dar acum ca am bebic in burtik parca nu mai sunt asa "speriata" .
limita maxima la kg puse in sarcina sper sa nu depaseasca 13. dar nu stiu cum voi reusi..:(
miha cand pleci in concediu?
crys frumoase pozici, sa iti traoiasca flacaul si finutul.
daniela felicitari pt kg!1
gusta concediu placut!
made distractie placuta la disneyland!! asteptam pozici!!
cecilia, felicitari ca ai scapat de cifra 8! la cat mai multe kg date jos!
Violeta multa sanatate tatalui tau.
delidana succes la examene.
Gabi, felicitari micii absolvente .
mamica fericita de 2+ si 5+
AMR 10 zile !!! pana la Antalya!!