Nou stil de viata (299)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Doruletz si Virgile!

Lou, felicitari! Sa fie fericita melina, si sanatoasa! Iar tie adaptare cat mai usoara la viata cu bebe mic, mult laptic si liniste. Te imbratisez cu drag.

Carmen, da, e mega lipicios, ii cucereste pe toti, e prietenos si amabil, gentil, frange inimi, exact ca Teo al tau :)

Eu aveam azi dimineata 56.9

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Felicitari Lou si bine ai venit Melina.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Is in urma cu urarile, asadar:

Doina, sa-ti traiasca Doruletul, sa creasca mare si destept!

Mik, La multi ani lui Virgile! Am vazut pozele, arati minunat .

Lou, ce veste buna . Iti doresc o bebelina mancacioasa si dormicioasa , astept cu nerabdare poze. Si sa ne mai povestesti cu nasterea, ca mie mi-e o frica crunta.

Gabriela .

Carmen, nu mi-ai zis unde mergeti la mare. E secret sau nu vrei sa te trezesti cu vizite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ruxi, scuze, mi-a scapat...mergem la Albena, all inclusive.
Ne intalnim?

Sabina,felicitari, ce spectaculos slabesti! Tot cu terci de-al tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, la Albena nu ma duc dar cred ca ajung la Vama Veche prin 4 iulie si stau vreo saptamana.

Sabina, idem ce ti-a scris Carmen. Foarte spectaculos slabesti .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua!

Daniela, Zuzilici, Carmen, va multumesc pt felicitari!
Daniela, multumesc ca m-ai schimbat la alta categorie! Nici nu stii tu cat de bine face mutarea asta la psihic!

Violeta, merci de info; dc sunt medici de la Tg.Mures e un plus; iti doresc multa rabdare si liniste in suflet, familiei tale la fel, iar tatalui tau multa sanatate! Sa dea Domnul sa treaca cu bine peste operatie si recuperare!

Sabina, felicitari pt concert! Si pt pozele faine! Mai, cum reusesti tu sa surprinzi exact ce "trebuie"....

Gusta, sa ai spor la impachetat si concediu placut!

Louisea, felicitari pt Melina! Sa te refaci repede si sa ai bebelusa mancacioasa si sforaicioasa!

Nu in ultimul rand, LA MULTI ANI sarbatoritilor Doru si Virgile!

toate fetele!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Felicitari, Lou !
Bine ai venit pe lume, Melina !

Vik, si eu pun greutate in concedii, dar dispare intr-o saptamina.

Fete dragi, multumesc pentru urari pentru Virgile al meu. copil mare de 9 ani, deja !
Miine simbata avem invitati pentr el. Trebuie sa le organizez jocuri.

Un sfirsit de saptamina excelent va doresc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Va multumesc la fiecare in parte pt urari

Ruxi daca-ti zic ca n-a fost chiar asa naspa ma crezi? Ce mai zici ca eu n-am vrut nici un fel de anestezie etc. da nu ca sa fac pe viteaza ci de frica de reactiile secundare.. Ca si cum imi era frica de cezariana.
Eu in timpul sarcinii tocmai am evitat sa citesc prea multe despre nastere, si clar am evitat povestile de groaza Stiam ce si cum, fazele, dar cam atat. Si mi-am zis ca sunt o femeie sportiva (ha ha na cat de cat) - aici in Dk se pune accentul pe a te mentine in forma si in sarcina, n-am luat multe kg in sarcina (prea multe sigur nu te ajuta la nastere) si astea sigur ajuta.
La nastere am intrat intr-un fel de transa (?!?!). Nu mai reactionam deloc si n-am comunicat nimic. Sti unele femei sunt nervoase etc. altele se retrag. La mine se pare ca asta a fost metoda care corpul a ales-o. Am facut ce mi s-a spus si in rest eu cu ale mele si m-am concentrat pe respiratie. A fost mai naspa ca eram si ff obosita. Nu dormisem bine de cateva nopti (doar cateva ore) iar in noaptea de dinainte deloc.
Eu zic ca daca eu am putut o reusesti si tu. Sa nu-ti fie frica Zice aia care daca ma tai un pic la deget tre sa ma intind pe pat ca lesin

Cand o sa-l ai pe bebe in brate crede-ma ca uiti de toate durerile Cand auzeam fraza asta inainte mi se parea o fantazie, dar nu acum Un copil e cel mai minunat dar din lume

Sa-ti mai zic ca eu la 3 dimineaza, pe cand contractiile au inceput sa fie dureroase, ma gandeam ca ar fi trebuit sa aspir ca cine stie cand apuc . Si am si bagat la spalat o masina de rufe . Sotul a zis ca nu-s normala

Bine ca dupa nastere la cateva ore am inceput sa pierd o gramada de sange e alta poveste. Fui la un pas de transfuzie, dar asta ca uterul (?!?!) nu vroia sa se retraga. Dar asta e mai rar.. Noroc ca nu eram anemica (am luat fier in tipmpul sarcinii in fiecare zi) si acum tre sa continui cu fierul si sa merg sa-mi masoare nivelul de sange (?)

Ce de ti-am scris Daca ai intrebat

Gabi petrecere frumoasa!!

Cat despre kg mele.. Plecai la spital cu 62.9 kg (10,5 kg jumate luate). Si azi dimineaza (la 3 zile de nastere) mai am de dat jos 3 kg. Dar n-as prea vrea sa le dau jos.. Oricum dieta sigur nu scrie pe mine :))

Cu alaptatul merge ok. Mi-a venit si lapticul. Ma ingrijoram ca nu papa destul dar ma gandesc ca papa cat are nevoie Oricum o pun de fiecare data cand da cel mai mic semn. Mai incolo ne-om regla noi cu mesele..
Cand ma gandesc ca inainte de sarcina sa nu aud de alaptat, in timpul sarcinii am zic ca-i dau o sansa si atat, iar acum nici nu m-as gandi sa nu alaptez :))

Va pup pe toate si sa aveti in weekend minunat

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Ce poveste frumoasa, Lou !
(ador cum ai gindit, asa in mod "de transa").
Auzi la ea, sa puna rufe la spalat inainte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Fetele raportul meu e 54 de kg...stagnare.

Bun venit pe lume bebelina Melina si lou refacere rapida!

tuturor flacailor sarbatoriti: Doina, Roxa, Mik...sa va traiasca!

Made bine ai revenit!

Gusta concediu placut...abia il astept si eu!

Zuzi multumesc de intrebare...cam aglomerat pe la job...dar asta e...rezist eu cumva...Ieri m-a sunat mexicanul...unul dintre sefi...si eram varza...credeam ca iar am gresit ceva ...dar a fost dragut!

Va pup si sper sa mai intru! Ne cautam automobil!

Mergi la inceput