Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 15
louisea spune:
Am intrat si eu sa va dau de veste
Am nascut marti O fetita perfecta 3250 grame si 53 cm.. E superba si nu ma satur sa stau si sa o privesc.
Am sa mai intru zilele viitoare sa va povestesc mai multe..
Va imbratisez pe toate in grup
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
mephala30 spune:
Eftimie, si ai grija de tine.
Lou, felicitariiiii si crestere usoara!
Ai nascut natural?
Zuzilici spune:
WOW! Lou felicitari iubita, refacere rapida, laptic din belsug si sa-ti fie bebelina cuminte, mancacioasa si somnoroasa.
Dar sa nu ne spui tu cum o cheama???
Sa-ti dau adresa mea de e-mail pentru pozici?
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
louisea spune:
Carmen da.. natural si fara nici un fel de anestezie M-au luat contractiile pe la 3-4 dimineata, la 4.45 mi s-a dus apa, la 7.30 am ajuns la spital cu dilatatie 5 spre 6 si la 10.48 am si nascut
Zuzi Melina o cheama pe printesa
Trimite-mi pe PM. Sper sa-mi fac timp zilele viitoare. Sper ca ai putina rabdare :))
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
Gabrielama spune:
Lou, felicitari!!! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc!!
Si tie muuulta rabdare si putere!
Doamnelor, salutari tuturor, La Multi Ani sarbatoritilor - Doru de Nastad, Serban de Roxa si Virgile de Mik! Sa va traiasca copiii, sa va bucurati de ei.
Eu nu fac nimic deosebit, ne straduim sa punem la punct detaliile botezului; in rest cu copiii - Mara este absolventa de gradinita - si cu drumurile si chinurile de la dentist.
Va pup pe toate. Noapte buna.
PS - raportul de azi dimineata este 66.1 kg. Sper ca pana la botez (adica duminica viitoare) sa ajung la 65.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
vikinga spune:
FELICITARI LOU!!!Bun venit bebelinei mici! Cum o cheama?Refacere usoara si toate cele bune pentru voi trei!Noi am fost in vacanta, in dreptul meu pe lista puteti trece "all inclusive" ca se intelege. Nu stau chiar bine cu kg, adica nu slabesc asa cum imi intrasem in curs, tre sa-mi revin dupa vacanta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.
liris spune:
felicitari tutror sarbatoritilor acestei perioade si bine ai venit pe lume Melina!! sa va traiasca Louisea!!!
Delidana spune:
Felicitari, Lou! Ce veste nemaipomenita! Numai bine micutei Melina si tie refacere rapida si laptic mult.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
danielag spune:
Buna dimineata, doamnelor!
Lou, felicitari, sa fiti toti trei sanatosi si fericiti, iar bebelina Melina sa aibe parte de noroc in viata!
Cum ieri n-am apucat sa intru, urez acum lui Virgile! Mik, La multi ani baiatului, sa fie sanatos si fericit!
Carmen E., sanatate si ai grija de tine! Te asteptam sa te intorci.
Gabi, felicitari micii absolvente .
Vik, nu cred ca stai chiar asa de rau cu kilogramele. All inclusive n-avem in lista, o sa trec stagnare .
Delia, spor la invatat!
Zuzi, imi pare bine ca ti s-a dat dreptate. Cred ca a fost grea perioada asta. Hai la povesti si spune-ne care e meniul si ce mai faci pentru tine .
Happy, tu pe unde esti? Imi placeau meniurile tale, mai vino si mai povesteste-ne.
Meniul de ieri:
- D: dovlecei la tigaie (ii fac in fff putin ulei si sunt pe jumatate crocanti, adica cruzi - foarte buni) + un ou ochi + o cafea cu lapte degresat
- G: iaurt + seminte de in macinate + 10 migdale
- P: salata cu de toate
- G: 2 linguri de branza slaba de vaca + 5 migdale
- C: ficatei de pui + conopida fiarta + sos de usturoi
Va las cafea si ceaiuri si fug ca am treaba. Va pup pe toate!
Daniela
mephala30 spune:
Buna dimineata, doamnelor.
Daniela, multumesc pentru .
Vik, sa-ti fie de bine concediul, cu cat "bagaj" suplimentar te-ai intors?
Lou, ce nume deosebit ai ales fetitei! Inca o data, sa va traiasca si sa fie sanatoasa.
Sabina, Gheo al tau e la fel de lipicios ca Teo al meu? Are un dar de a sti cum sa se poarte cu toti si de a ti se baga sub piele, . Pe unde merge face numai victime, , e un actor desavarsit.