Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 14
Mik spune:
La multi ani, Doruletz de Doina !
(tu, Doina, ce mai faci ? )
Daniela, maninc destul aiurea, caci e putin dimienata si la prinz si mai mult seara. schema zilnica de luni pina vineri :
- MD : cafea la ibric sau expresso si o tartina cu dulceata sau o chestie mica si dulce (croissant, felie de chec)
- P: un iaurt nature si fructe (totul mincat in birou ca nu am timp)
- C : o salata verde (de salata sau de spanac), avocado (1/4 sau 1/2) cu maioneza picanta si o portie de carne/peste/fructe de mare, putina brinza, un fruct
In week-end emult mai copios, caci stau acasa si am timp sa gatesc. sa ve scriu simbara si duminica ?
Zuzilici spune:
Seara buna dragelor!
Doru sa fii sanatos, norocos si fericit. Doina sa-ti traiasca juniorul si te-asteptam cu ceva poze de la petrecere. Mai ai tuberoze? Acum cred ca incep sa infloreasca, nu-i asa?
Lou inca n-ai nascut? Cat mai ai? Abia astept vestea cea mare.
Carmen it's a deal, then.
Ruxi succes sa termini cat mai repede cu mutarea la Sibiu.
Gusta spor la bagaje. Cum mai esti tu?
Claudianu te-am citit de mult. Ce-ti fac baietii?
Tumpi tu cu sanatatea cum mai stai?
Ioana mi-e dor si de tine. Carliontata ta ce mai face? Serviciul la fel de solicitant este? Ce-ti mai fac batranelele? Mai stati voi la cate-o cafea?
Anda am vazut ce prapad e prin vestul tarii. Cum e la tine? Sunteti OK?
Vik tu ce mai zici draga de tine?
Mik te salut si te pupic.
Sabinel am vazut si eu pozele din Dobrogea. Foarte frumoase. Ma tenteaza de mult si pe mine un proiect foto. Sper sa-l pot pune in practica cat mai curand.
Daniela eu ce sa zic despre mine. Am avut la munca o luna de "foc" in care aproape c-am facut munca a 2 persoane. Am fost un pic sucarita, pentru ca de buna ce sunt am fost luata de proasta ... Am crezut ca mi se pare mie, dar mi s-a confirmat acest fapt chiar de manager in momentul in care am expus situatia. O luna nasoala ce sa zic. Dar acum sunt bine. Nu pentru ca mi s-ar fi facut dreptate cat pentru faptul ca mi s-a dat dreptate. Ceea ce in final pe mine ma multumeste. Nu tin mortis sa "plateasca" cineva e de-ajuns sa stiu ca acel cineva a fost vinovat si nu-s eu nebuna ... Dar asa cum spuneam, acum mi-e bine si-o sa ma pot concentra mai mult pe mine si lupta impotriva kg.
Dragelor am vazut ca-i jale din cauza ploilor in Romania. Asa mi-e mila de oamenii care si-au pierdut absolut tot, pana si viata, din cauza puhoaielor. Doamne Ajuta sa se termine o data cu natura asta dezlantuita negativ. Din cate am inteles de la stiri se indreapta spre Moldova...
Va pe toate si va urez noapte buna!
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
mephala30 spune:
La multi ani, Virgile!
Mik, toate cele bune baiatului tau. Petrecere frumoasa.
Daniela, am comis-o ieri cu zmeura si nectarine. Ciocolata 75% nici n-o mai pun la socoteala, .
Destul de greu fara fructe, mai ales ca e sezonul lor.
Zuzi, asa sa fie, .
no, va las, sa aveti o zi buna.
Delidana spune:
Salutare dragelor,
O sa iau o pauza de o saptamina, poate ceva mai mult. Dupa examene revin. Am si uitat sa ma cintaresc.
Concediu placut tuturor fetelor care pleaca la munte/mare, sa veniti cu poze.
V-am pupat.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
gusta spune:
La multi ani Virgile .Mik sa iti creasca baiatul mare.
Zuzi sunt undeva dar tot nu imi e bine si de asta stau in banca mea ca iar aud discutii si numai vreau.
Delia bafta la examene.
Marilena si Mara Augusta
Eftimie C. spune:
Fetelor eu o sa intru iar la pauzate pentru ca nu ma simt deloc bine si trebuie sa fac niste analize si nu mai am timp de subiect.O sa bag ochisorul si o sa va salut cat de des pot, dar nu mai fac raportari...
Oricum sunt la regim si sper eu sa ma intorc cu vesti bune si kg in minus
Doru!La multi ani baiatului Doina si numai bucurii si impliniri sa va aduca
Ma alutur lui Zuzi si va intreb ce mai faceti, cum stati cu productia?
Gusta am ratat si ziua ta, asa ca profit acum sa-ti urez numai bucurii, multa sanatate si liniste sufleteasca!Te astept acasa in concediu, vecina
Celia ma bucur ca esti ok
Madelaine distractie placuta la Disney!Cred ca Roli e super incantat.
Lou profita de ultimele zile si rasfata-te!Asteptam vestea cea mare!
Delidana succes la licenta!te asteptam cu cinstea
Carmen sa aveti un concediu superb si sa faceti pozici si pentru noi
Pup toata gasca !
Yasmi felicitari si sarcina usoara!
Nu fi necajita cu examenul, eu sunt printre cele care l-au luat a doua oara si conduc si masina personala si pe cea a firmei.
nastad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mik La multi ani, Doruletz de Doina ! (tu, Doina, ce mai faci ? ) Mik. |
Multumesc mult!
In general , sunt bine, lupt singura cu copii si cu casa ( tzutzu e mai mult plecat), la serviciu mai suntem 2 fete si abia mai facem fatza.Astept concediul , pe care nu o sa-l am anul asta.....
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">MARTISOARE
nastad spune:
citat din mesajul lui Zuzilici Doru sa fii sanatos, norocos si fericit. Doina sa-ti traiasca juniorul si te-asteptam cu ceva poze de la petrecere. Mai ai tuberoze? Acum cred ca incep sa infloreasca, nu-i asa? [ |
Multumesc mult!
da, am tuberoze si imi pare rau ca te-am uitat.Nu au inflorit, inca, cred ca luna viitoare , eu as vrea sa ma de sfanta Maria (poate dau lovitura).
Doina
nastad spune:
citat din mesajul lui Eftimie C. [purple] Doru!La multi ani baiatului Doina si numai bucurii si impliniri sa va aduca Ma alutur lui Zuzi si va intreb ce mai faceti, cum stati cu productia? |
Multumesc mult!
Florile arata bine, astept sa infloreasca si sper sa si vand ....
Doina
nastad spune:
va pe toate si imi cer scuze ca raspund asa telegrafic ( ma prefac ca lucrez ceva la calculator ca sa mai pot vorbi un pic cu voi).
Concediu placut celor care pleaca si LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!
Doina