Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 13
mephala30 spune:
Va spun 'neata si va poftesc la si ceai.
Avem si azi un sarbatorit, La multi ani, Doru! Doina, sanatate si bucurii baietelului tau.
Zuzi, ok, multumesc. Apoi iti voi preda stafeta, .
Daniela, e voie mazare la SB? Sau n-o tii strict? Dar untul de arahide o fi permis?
Gusta, spor la impachetat, cand plecati?
Vio, multa putere va doresc, Doamne ajuta!
violeta70 spune:
Va multumim mult fetelor!
Azi la 11.00 se reunesc medicii, in comisie si se hotarasc ce si cum. Probabil pe luni s-ar putea sa fie operatia.
Cellia nu stiu sa-ti spun ce medici, stiu doar ca sunt din Cluj si Targu Mures. Este o clinica privata din Brasov. Problema este ca daca asteptam dupa Fundeni si Prof. Moldovan, sigur ne prindea iar Craciunul. Deja au trecut 7 luni de cand este tot amanat.
La Multi Ani, Doru! Doina sa-ti traiasca flacaul!
Pupici
puskin spune:
Neata,
Eu ca de obicei pe fuga, multe de aranjat cu mutatul la Sibiu.
Carmen, m-am mutat, da. Dar va trebui sa mai fac un drum la Praga ca mai am cate ceva de rezolvat ca sa inchei toate socotelile acolo. Probabil la sfarsitul lui iulie voi merge. Unde mergeti la mare? Din 3 iulie ai zis?
Louisea, nastere usoara . Astept vesti.
Madelaine, ce surpriza .
Roxa-boxa, La multi ani cu intarziere lui Serbanica. Si tu calmeaza-te soro cu kg alea, ca esti tare bine. Dar lasa ciocolata .
Gabriela, tu esti bine? Ce face bebe Filip? Dar Mara?
Violeta, sanatate tatalui .
Delia, tin pumnii pentru licenta. Dar sunt sigura ca mai putin de 10 nu iei .
Sabinel, superbe pozele din Dobrogea. Si tu ai slabit tare frumos, bravo.
Tzuni, pe unde te ascunzi?
Revin, ca m-am cam intins.
danielag spune:
La multi ani, Doru! Doina, sa va aduca multe bucurii in viata si sa fiti fericiti!
Carmen, m-ai prins, nu e voie mazare la South Beach (in faza 1) . Ieri nu m-am mai uitat pe lista de alimente permise si cum tineam minte ca erau tot felul de beans acolo si de peas, am zis ca o fi buna si mazarea. Unt de arahide ai voie, doua linguri pe zi. Trebuie sa fie natural (adica sa nu contina altceva decat arahide si, eventual, sare).
Zuzi, nu ne mai zici nimic de tine? In legatura cu meniurile, am scris in fiecare zi ce am mancat. Ieri am gresit cu mazarea, dar in rest cred ca erau destul de conforme. Si, da, SB e dieta "fara fructe" (insa restrictia de fara fructe e doar 2 saptamani, dupa care poti sa incepi, usor, sa le reintroduci, dar fara sa consumi cantitati mari).
Mik, hai si mai zi-ne meniurile tale ca sunau tare bine.
Carmen E., nu ne mai spui nimic de tine?
Fug ca ma cheama datoria.
Daniela
nastad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mephala30 Avem si azi un sarbatorit, La multi ani, Doru! Doina, sanatate si bucurii baietelului tau. |
Multumim mult pentru urari si ca nu ne-ai uitat!
Pupici baietilor din partea mea
Concediu placut!
Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">MARTISOARE
mephala30 spune:
Daniela, am studiat un pic South Beach cu gandul de a o tine pana plec in concediu. Poate ma scapa si de balonare... Insa, cum ma stiu inconsecventa, ramane de vazut.
O zi frumoasa.
Ruxi, sa ai spor la aranjat, .
Pe 2 iulie plecam in concediu, sper sa fie vreme frumoasa.
Sabina spune:
La multi ani Doru, la Multi ani Serban!
(a fost super concertul)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Am venit cu meniul:
- D: un file de peste marinat, o rosie si un ardei capia + o cafea
- G: iaurt + 10 migdale + 2 lingurite cu varf de seminte de in macinate
- P: o salata cu de toate
- G: 2 linguri de branza de vaci + 5 migdale
- C: cateva bucatele de piept de curcan + dovlecei la tigaie in putin ulei de masline + o rosie mica si cateva lingurite de salata de vinete (fara maioneza).
- 2 litri de apa
Pare mult, dar portiile au fost mici.
Sabina, felicitari pentru concert!
Carmen, dieta SB mie mi-a facut bine, nu mai sunt balonata. Poti sa incerci, nu e asa de greu (zic io acum, dupa ce m-am apucat de treaba).
Mi-e somn, fug sa ma bag in pat. Va pup pe toate,
Daniela