Nou stil de viata (299)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

Buna tuturor!

Nu am mai trecut pe aici de un car de ani.
Va pup pe toate si chiar daca nu scriu, mai bag cate un ochisor pe la voi.
Am reusit sa ajung la 62,5 kg...si sper sa mai slabesc macar pana la 60.
Eu plec joi cu Roli la Disneyland...asa ca dupa vacanta poate ma invrednicesc sa scriu mai des.
Multi, multi pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna ziua, doamnelor!

Serban, , sa fii sanatos si fericit! Roxa, La multi ani puiului tau!

Carmen, multumim de tratatie!

Sabina, foarte frumos ai slabit in ultimul timp!

Made, distractie placuta in concediu si mai vino pe aici.

Va astept cu raportul.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Serban la multi ani sa cresti mare si sa ai parte numai de lucruri bune.

Carmen sunt aici ,ca la noi mai este scoala si eu pe ultima suta de metri sa fac bagaj asigurari si tot pentru vacanta.Eu nu ii zic vacanta eu zic ca merg la mama si la tata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua, doamnelor!

Va MULTUMESC din suflet pt incurajarile si vorbele frumoase pe care mi le-ati adresat! Sunteti minunate! Nu exagerez, au avut efect! M-au mai ridicat din "butoi" cand eram cazut rau, zilele trecute; ieri am mers la control, pneumonia nu mai este!!! Mai are un "mic suierat post-bronsiolitic" care va trece in cateva zile cu aerosoli.

Yasmi, felicitari, sa ai parte de sarcina usoara si copil sanatos, nascut la termen!

Sabina, succes diseara!

Serban!

Daniela, raport: 79,800!!!!!!! In sfarsiiiit! Acuma, sa vaz cum o continui in jos, sa nu vin saptamana viitoare sa spun ca am ajuns inapoi la cifra urata 8!

Azi: MD: omleta din doua oua, doua rosii, o felie paine neagra, o felie pizza , o bucatica prajitura cu visine
Miscare 40 minute
Apa plata cu lamaie
P: mancare de varza, cu marar mult, fara carne
G: nectarine
C: salata de rosii

lumea si fug! Ma cere sefa!

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

La Multi Ani! Serban! Roxana sa-ti traiasca flacaul!

Raportul meu de azi dimineata: 68,6 kg Bune si astea 400 grame....

Eu ma simt rau, ma doare gatul, si sunt molesita. Cred ca ma paste o raceala. D-abia astept sa ajung acasa.

Noi suntem relativ bine, ieri am mers la sala, am terminat inca un abonament si cred ca de acolo mi se trage durerea in gat. Ce sa va spun, suntem in asteptari, ieri l-am internat pe tata la Brasov, pentru investigatii si eventuala operatie. Daca stam dupa Fundeni, probabil ne apuca iar Craciunul. Il tot amana. Azi i-au facut coronarografia si este operabil. Maine vedem ce si cum se stabileste. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa-l vedem operat ca tare stresant este si pentru el si pentru noi aceasta asteptare.

Hai ca m-am intins. Va doresc o dupa-amiaza placuta.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Scuze de off-topic!

Violeta, la ce spital ai mers cu tatal tau? Ce medic?

Merci!

Multa sanatate tatalui tau! Si mult curaj familiei!

Citat:
citat din mesajul lui violeta70

Buna fetelor!

La Multi Ani! Serban! Roxana sa-ti traiasca flacaul!

Raportul meu de azi dimineata: 68,6 kg Bune si astea 400 grame....

Eu ma simt rau, ma doare gatul, si sunt molesita. Cred ca ma paste o raceala. D-abia astept sa ajung acasa.

Noi suntem relativ bine, ieri am mers la sala, am terminat inca un abonament si cred ca de acolo mi se trage durerea in gat. Ce sa va spun, suntem in asteptari, ieri l-am internat pe tata la Brasov, pentru investigatii si eventuala operatie. Daca stam dupa Fundeni, probabil ne apuca iar Craciunul. Il tot amana. Azi i-au facut coronarografia si este operabil. Maine vedem ce si cum se stabileste. Sa dea Dumnezeu sa fie bine, sa-l vedem operat ca tare stresant este si pentru el si pentru noi aceasta asteptare.

Hai ca m-am intins. Va doresc o dupa-amiaza placuta.
Pupici

Adriana

O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamnelor, pe unde mai umblati?

Cellia, felicitari pentru schimbarea categoriei ! Bine ca ati trecut cu bine peste episodul pneumonie.

Violeta, sanatate tatalui tau! Ai grija de tine cu raceala, pe caldurile astea nu e tocmai placut. Transmite-i Dianei ca o asteptam pe la noi, sa ne zica cum mai sta cu kilogramele.

Sabina, cum a fost la concert? Dimineata am uitat sa-ti urez bafta .

Meniul meu de azi:
- D: cafea si niste peste marinat (productie proprie). N-am avut timp sa pun ceva langa.
- G: iaurt + 10 migdale + 2 lingurite de seminte de in macinate
- P: salata verde + castraveti + mazare + peste marinat + ceapa marinata - delicioasa
- G: doua linguri de branza de vaci slaba + 5 migdale
- C: gratar de piept de curcan cu dovlecel taiat felii subtiri si tras la tigaie in putin ulei de masline. Asezonate cu usturoi si piper macinat. Mai delicios decat pranzul
2 litri de apa (asta doar la birou).

Va astept inca cu raportul. O seara minunata va doresc,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Serban! Sa cresti sanatos, vesel si norocos. Roxana sa-ti traiasca flacaul si petrecere frumoasa.

Carmen atunci te las pe tine sa deschizi capitolul aniversar.

Cellia felicitari pentru schimbarea categoriei.

Violeta succes cu operatia tatalui si da Doamne sa fie bine si sa se recupereze repede.

Tzuni ce mai faci?

Gusta concediu placut "la mama si la tata".

Anda i'm back, where are you? Ce planuri ai pentru Carina in vacantza? Si cum a terminat primul an scolar?

Madelaine distractie placuta la Disneyland si sa vii pe la noi cu pozici.

Daniela succes cu SB si te-asteptam cu meniul daca ai timp. Asta-i cumva dieta "fara fructe" ?

Delidana succes cu licentza.

Dragelor o seara placuta in cotinuare va doresc.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Hellu!Hello!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

La multi ani, Serban de Roxa !

Lou su Danielag, merci de complimente.
La noi nimic de semnalat.

Raport : 48,3kg.

Mergi la inceput