Nou stil de viata (299)
Raspunsuri - Pagina 20
violeta70 spune:
Buna seara!
Va multumim mult! faptul ca ati fost alaturi de noi, a contat foarte mult.
Va spun ca suntem fericiti, ca s-a terminat cu bine. Operatia a fost amanata pentru azi, pentru ca tata are grupa AII negativ si ieri nu au avut sangele. Dar poate ca asa a vrut Dumnezeu sa se opereze azi, in zi sfanta. Dumnezeu si Maicuta Domnului au vegheat asupra lui. I-au rezolvat si anevrismul. Prea multe nu stiu, doar ca l-au bagat in operatie la 10.30 si s-a incheiat operatia la 14.00. Singura problema a fost ca a sangerat mai mult decat altii, insa fara probleme pentru ei. Probabil asta este avantajul clinicilor particulare.
Partea fericita este ca pe la 18.30 m-a sunat sora-mea sa-mi spuna ca afost si detubat. Ceea ce am inteles ca este foarte bine.
Oricum greul a trecut, acum mai sunt cateva zile critice, insa sigur va fi bine. Trebuie sa ne rugam si sa avem incredere in Dumnezeu.
Sa va spun ceva nostim: in timpul operatiei o suna pe mama cei de la Fundeni sa-l cheme pe tata la operatie! Oricum, ar fi fost cu totul altceva la Fundeni, mult mai periculos si mai stresant, asa ca nu ne pare rau. Sigur aici banii vor fi ceva mai multi, insa nu cu mult. Iar conditiile cu totul altele, incomparabile.
Imi cer scuze ca v-am scris asa de mult, insa am simtit nevoia sa va povestesc si voua. Ziua de azi a fost foarte stresanta si obositoare, desi nu am facut decat sa ma rog. Cand s-a terminat am simtit o usurare.
Sa nu uit: raportul meu este 68 kg .
Va pup si inca odata va multumesc pentru suportul vostru.
La Multi Ani! tuturor celor ce poarta numele Sfintilor Apostoli Petru si Pavel!
Gabrielama spune:
Buna seara, doamne frumoase!
Violeta, bine ca s-a terminat cu bine. Sa va ajute Dumnezeu sa se refaca repede!
Sabina, multumesc de raspuns. Chiar Augumentin trebuie sa iau. Am facut ieri operatie la gingie, mi-a pus si "baza" pentru implant. Sunt vai si amar cu dintii... ma gandesc ca trece, chit ca in cateva luni. Asta e...
Si inca o intrebare - de unde iei grau pentru fiertura ta speciala??
Lou, suni tare bine! Bravos ca esti cu moralul sus!
Tzuni, pe unde ai disparut??
Daniela, Ruxi, cum macinati voi semintele de in? Ca eu n-am rasnita... azi m-am apucat sa le strivesc in mojar.
Carmen, felicitari pentru sport si tot inainte!
Ieri am facut vaccinul de doua luni la piticel; ocazie cu care am aflat ca are 63 de cm (adica a crescut 10 cm in doua luni...) si 5,300 kg (a plecat din maternitate cu 3,260). Stam bine... si clar o sa fie clar inalt ca tat'su.
Noapte buna sa aveti!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Sabina spune:
Gabi, de la super market (firma Solaris il face) sau plafar.
Lou, , maseaza sub apa calda si eventual tine sub san gheata, dar in felul urmator: pui o sticla de 0.5 litri plina cu apa la congelator.
O iei cand apa e inghetata, o invelesti intr-un prosop destul de gros si aboa asa aplici pe portiunea rosie.
Si eu tot asa am patit la Sofia, tin minte si acum ca eram disperata, nu mancasem de 8 ore si stateam la masa cu tzitzi pe sticla in prosop si hapaiam:))
Nu e grav, e adatarea sanului, dar nu e nici de neglijat.
Adriana, Doamne ajuta! Ma bucur de vestile bune.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
danielag spune:
Buna ziua, doamnelor!
Eu sunt extrem de aglomerata la birou (schimbarea asta de legislatie ne-a dat de lucru serios, cred ca nu dormim in noaptea asta).
Gabi, e ok si cu mojar. Eu am o rasnita de cafea.
Va pup si ma intorc la munci.
Daniela
CRISCOSTY spune:
Ziua buna! Scuze ca nu am dat raport ieri, dar am o zi groaznica
Raport(pentru care merit 3 porcusori) 76 kg. Eram sigura ca m-am ingrasat, dar habar nu am de ce.
Vio, ma bucur ca a fost totul in regula, sanatate multa
Gabi, f bine a crescut Filip. Finutul meu are la 4 luni 7,5 kg.
Sabina, succes la vernisaj
Cuscra, iti sta tare bine asa
Va pupik...o zi buna sa aveti
gusta spune:
Multumesc de complimente.E o schimbare radicala plus multe altele.Bat ochi mei in verde dar sunt caprui si la soare se deschid.Marimea lor e buna.
Trecem printr-o perioada nebuna cu multe probleme ,dar vom pleca in vacanta ca ne trebuie.Ar fi multe de spus dar cel mai importat e ca suntem sanatosi.Si Mara trece in clasa a 2 si aici suntem mandri restul numai conteaza.
Mai intru maine ca de vineri plecam.
Violeta sanatate multa tatalui.
Marilena si Mara Augusta
cellia78 spune:
Violeta, Doamne-ajuta!
Da, unul din pasii mari era daca si cat rezista neintubat dupa operatie! Inteleg ca l-a trecut; de-acum, multa rabdare, multa putere si multa forta! Si sanatate tuturor!
Indraznesc sa te rog sa-mi spui si mie diagnosticul tatalui tau, inclusiv acela dat dupa coronarografie; asta binenteles dc si mai ales cand doresti tu; sau imi scrii pe privat. Mersi mult!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!
cellia78 spune:
Daniela, mersi pt floricica!
Azi: MD: un ou fiert, o chiftea, o rosie, doua felii paine neagra
Sport 45 minute (alergat nu, ca binenteles ca tocmai azi-dimineata trebuia sa ploua!)
G:cateva cirese, cateva visine
P: salata de rosii cu branza de vaci
G:visine
C: nu stiu inca; poate supa de legume
toate doamnele!
O palma nu inseamna educatie! Zero toleranta fata de lipsa de toleranta pentru copii!