Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 16
laurika1982 spune:
Eu mai am o nedumerire...zicea matusa sotului di America ca fi-sa o sa infaseze copilul...ca se sperie de manutzele lui, ca se streseaza.eu citisem de pus pernite la spate ca sa doarma intr-o parte iar la manutze -manushele.ca infasatu nu se prea mai recomanda..
.cum e corect?ca eu una personal ma gandesc la caldurile ce or sa fie...si saracu bebe o sa fie terminat de cald.
Vad ca sunteti nerabdatoare sa dati startul la nasteri..am niste emotii de mama-mama..cand termin cu serviciul, adica peste vreo 2 sapt, o sa spal, calc, aranjez si eu hainele lui bebe.II tot arat sotului unde se gaseste fiecare lucru de care am nevoie sau o sa fie nevoie.cum sa faca cu scaunelul de masina, cu ce sa vina...acum incerc sa citesc despre cum e cu bebe acasa primele zile..ca sigur soacra-mea o s afie calare pe noi sa ne explice diverse.o sa mai ascult, o sa mai fac cum scrie la carte...
Laura
32+ cu 
AMR 7+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu 
larissa_79 spune:
racusoru', pai nu ca la analize am fost in opera center...care teoretic e cel mai aproape de noi. Doar ca am nimerit fix la ora de trafic intens si am facut o gramada. Eu oricum platesc tot...deci nu ma stresez care sediu si cum. De Baneasa ziceam de nascut...
oana, da si eu tot optimista de fel is...bebe sa fie sanatos....eu daca ma apuc prea de cumparat si aranjat nu mai pot lucra...si cum mai am de lucru ca sa vina banutii ma pacalesc ca inca mai e muuuuuult timp. Plus ca ma uit la sora-mea ca deja patutul e depozit de haine si doarme cu bebe in pat..
Si ce s-a mai stresat inainte sa isi ia n-spe chestii. Oricum lui bebe cand se naste cea mai utila ii va fi tzatzi...![]()
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
eladea2005 spune:
larissa, te cred...bine, in Bucuresti se stie ca e nebunie...
dar cum eu stau la 5 minute de clinica...ajung rapid...
in plus in zona mea nu e traficul asa nasol...![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mirela2 spune:
neata delfinariu
ce fac delfinii??
eu stau in pat, greturi la greu, mergem mai departe
pupi si o saptamana frumoasa si sa nu nasteti inca![]()

rodyka spune:
ce mai fac burticutele? biiineee? ca eu o sa ajung sa ma imbat de la atata miros de bitter suedez, macar imi amorteste gura cateva ore...
la noi sunt cam toate deja aranjate, hainutele spalate si puse in dulap (de calcat o sa le calcam sapt viitoare doar),patutul inca nemontat dar pus la locul lui, bagajelul meu intr-o gentuta (mai lipsesc doar actele si camera foto), acum doar asteptam si incercam sa imbogatim meniul cu proteine. cum carnea am cam scos-o din meniu (ca nici n-o mai pot mirosi), dam pe oua, branza, iaurt, peste, nuci, seminte de dovleac, ca astea imi plac mult oricum.
34+ AMR 5+
Gibraltar la lac_
Hannah Isabela &
printesita Anca-Maria (26.06.2001) album
btz_ovi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Gabitza, cred ca ti-am mai zis dar mai bine ma repet. Am vazut ultimele poze puse de tine si parca ma vad pe mine la prima sarcina. Tu chiar retii apa si probabil nu te ajutat sa scoti sarea din meniu. Ceva ceaiuri pentru rinichi bei. Eu beam din matase de porumb si inca ceva parca. Eu de la 20 de saptamani aveam hidronefroza la ambii rinichi, nu mai functionau la parametrii optimi si uite asa eram ca un balon. N-am vrut sa iau pastile nu cumva sa-i fac rau lui bb, dar beam ceaiuri. Te cred ca e tare neplacut ca stiu cum este. In final am pus 24 de kilograme dar din spital am iesit cu 10 mai putin. Aveam sonda urinara si se umplea intr-o veselie. In sfarsit scapam de apa in exces. Si s-au mai dus cateva kilograme acasa in primele zile de ma simteam ca un fulg Ah, esti tare de tot cu asa cumnata tanara. Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra |
Otilia mersi de sfaturi,esti o dulce.Da,se pare ca am o problema.La cursul de puericultura mi s-au prezentat urmatoarele variante:sare multa (nu mananc sarat),consumul de apa minerala (care am eliminat-o de joia trecuta) si probleme cu rinichii.I-am zis soacrei mele,i-am aratat analizele din ian de la urina si a zis ca nu e bine ca am urina rosiatica.Maine ma duc sa imi iau rezultatele,o sa imi fac si o albumina,miercuri le prezint la medicul de familie si gine sa vedem ce e de facut.
Cum am mai zis:chiar daca stau in pat o zi intreaga mi se umfla picioarele,dimineata ma trezeam cu degetele umflate si dureroase,insa acum observ ca acest lucru persista pe toata ziua.Abia daca le mai pot indoi.
Mi-e teama,am vazut si eu in poze cat de umflata sunt,sotul saracu; ma linisteste si imi zice ca sunt frumoasa,ca nu sunt grasa,incearca sa ma minta frumos numai ca sa nu incep eu sa plang.
Aseara am probat o pereche de pantaloni care anul trecut imi erau largi iar acum nu imi mai vin si am inceput sa bocesc si sa ma consum.Mai mai ca imi rupeam parul din cap.
Dar ma linistesc cand il simt pe pusti cum se foieste si stiind ca el e sanatos.
34+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
CarmenAlbu spune:
Uf ce trafic, a urcat dunarea 8 metri si acum este pe soseaua de jos, drumul meu catre clinica, am facut 50 minute , in mod normal ajung in 10 minute, am intarziat,dr a intarziat si ea![]()
Deci m-a vazut dermatoloaga, s-a uitat la palme, a zis ca da e ceva , nu stie ce e, si imi da o crema cu steroizi, pe prozpect scrie ca e contraindicata in sarcina, asa ca nu ma dau, nu a stiut sa spuna ce am, a scris doar pe foaie simtome si recomadare crema si am plecat!![]()
Vaaai nu pot sa cred cand vad semnaturi cu zile!!!!
, eu sunt nerabdatoare tare sa o vad pe pitica, in 5 sapt ajungem si noi la termen
, asa ca din sapt 36 merg la epilat, la coafor ca ma simt ca Jane
!!
Cat despre camera a noastra va fi gata pana vineri, inca mai am de cumparat scaunul de masina, carutul vine in 3 saptamani si produsele de farmacie, dar astea, pediatrul a spus ca vine la nastere si imi da in spital lista cu tot ce-mi trebuie acasa de la farmacie pentru mine si pentru Leti! Sunt bucuroasa ca pediatrul vine sa o verifice in detaliu pe Leti ca la spital cu nasteri pe banda nu or sa aiba timp sa-i dea atentie asa marita piticei noastre
!!
Acum in al 9-lea ceas vad si eu avantaje in sfarsit cu asigurarea noastra si ma bucur!!!
M-am intalnit cu Doula, a venit sa vada ce fac, m-am plans la ea ca nu imi fac epidurala, mi-a zis sa nu-mi fac griji ca o sa iasa imediat Leti ca a avut cazuri cu cervix taiat si au iesit copilasii imediat, acum nu-mi ramane decat sa o cred pe cuvant!! Oricum am cerut narcotice, am zis ca sa nu indrazneasca sa ma lase asa ca ii mananc!! Ii voi pune sa-mi scrie pe foaie sa fiu sigura
!!
Otilia cum ai tu mai mama atata energie, eu nu pot sa pricep si pace.. auzi planuri de traseuri turistice in luna a 9a , bravo tie1!!!!!!!!!!!!!
Eladea eu cred ca tu in 2 sapt dai startul acu sa nu te superi dar asta e feelingul meu![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu 
AMR 8+
CarmenAlbu spune:
BTZ stai linistita ca iediat dai jos, si nu stiu cum i vrea ca acei pantalon sa intre pe 2 persone acum, cand anul trecut ii imbracai tu singurica!!![]()
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu 
AMR 8+
btz_ovi spune:
Mirela ce iti fac inimioarele?
Vai cat de frumos e sentimentul,ma bucur pentru tine tare mult ca ai reusit in sfarsit sa faci bebe.Sa dea DD sa stea acolo ingerasii pana la termen,sa te poti bucura de ei si ei de tine.
Lucruri pentru bebei eu is varza la capitolul asta,mama denaturata ce mai
.Nik nu am luat,nici un chilotel macar.Avem hainute de la o prietena,sunt noi,care mai sunt purtate odata sau de 2 ori,insa sunt ROZ
.Da nu imi fac probleme,o sa luam atunci ce e nevoie pt el.Restul cum ar fi betisoare,pampersi,pompa sani:cand oi naste,desi stiu ca nu voi avea cum.Patutul si caruciorul le vom primi de la un coleg de al lui Ovidiu,sunt in stare excelenta si albastre
,oricum si nasa (sora mea) s-a oferit sa ni le cumpere.
Bagajul de spital geanta e pregatita numai ca e goala
.Halat,papuci,chilotei,bephanten,tampoane am,saptamana asta ma duc sa iau pampersi si camasuta,iar de restul de ocupa sotul
Ca tot vorbeati de nasteri,eu pe zi ce trece sunt mai curajoasa si nerabdatoare.Taticul deja vb cu fiu-so seara de seara si ii spune ce nerabdator este sa fie langa el cand se naste (cum v-am zis,sotul va participa la nastere),simt ca nu voi avea dureri groaznice,travaliu lung sau nastere dureroasa cu rupturi.Nu stiu de ce am sentimentul ca totul va decurge usor.Optimist de nestiutoare ![]()
34+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
maurice spune:
Buna fetelor!
Am intrat sa va salut! Eu de cateva zile bune am contractii nedureroase dese, miercuri merg sa vada daca in continuare nu afecteaza colul. Asa ca am stat pe sezlong si nu m-am prea mai atins de calculator.
Racusor, ce carucior ce ti-ai luat?
Carmen, ce scaun de masina iti iei? Nu ti-ai luat 3 in 1? Pentru ce grupa de varsta il iei?
Otilia ma gandesc la ce-ai povestit, cu adormitul in cada...ce ureche ai avut, cata atentie trebuie sa ai....oau...te admir...si acum cu 3 
28+