Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 15
eladea2005 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Otiliav
Mersi de cafea ![]() Sigur o sa te descurci cu brio. Vor fi si nopti mai grele dar important este sa fim sanatosi.
La noi aproape nu se mai intuneca acum, cam 2 ore de intuneric. Cred ca pentru prima data nasc sigur ziua . Ana e nascuta la 3 dimineata, Elisa la 12 noaptea dar fiind decembrie la ea era invers, doar cateva ore de lumina ziua, vreo 5 parca.Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+ Iulia Alexandra |
ce ciudat cu noaptea la voi...
Andreea, Eric (9.12.2007) si
36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
Neata si de la noi. Noaptea incep mi mult sa numar oite si degeaba, ma gandesc la tot felul de prostii, dar somn nu prea gasesc prin casa, asa ca dupa ce pleaca tati mai dorm iepureste putin.
Rodyka
sa treaca durerile.
Ramo, cu ajutorul lui DD poate mai sta Sabina la caldurica.
Cat despte nastere, eu tot sper sa se intoarca bb. Am incercat statul in 4 labe zilnic + o chestie in 4 labe dar cu umarul si obrazul lipit de podea, pe partea spre care se uita bb cate 10 min. Mie imi rup spatele bazaconiile astea.
Daca ar fi natural, chiar nu mi-am pus probleme ca am sa nasc greu din cauza sedentarismului, poate si pt ca am fost sedentara pe sarcina si nu inainte. Am o cunostinta care nu a facut deloc miscare in timpul sarcinii, cu toate astea, in 3 ore era si nascuta. Deci, nu-mi fac griji
.
Alina
31+ cu 
gargarita
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Oana, multa bafta la eco...azi semnezi si precontractul? Paula, 33+ cu , Raul Codin AMR 6 saptamani![]() ![]() |
sper ca da
Oana
35+ Matei
AMR 32zile
Otiliav spune:
Neata!
Inteleg ca pana pe 15 iunie ar trebui sa fim cumintele. Dupa aceea cine are 37 de saptamani pai sa treaca la facut miscare daca vor sa nasca
. Imi aduc aminte ce urcam eu dealul patriarhiei, doar, doar s-o simti mandra mea. Vezi sa nu, daca am ajuns sa fac trei induceri
.
Aici ii dau dreptate Larisei, o fi el statul la pat bun dar cu masura ca altfel se ajunge in extrema cealalta. Nu fiti speriate ca simtiti presiune pe col, e foarte normal. Asta nu inseamna ca gata si nasteti. La fel si cu durerile de bazin. A mea e cu capul bagat in bazin bine de tot daca tot s-a dilatat normal ca a coborat si ea gravitatia si-a spus cuvantul.
Eu din saptamana 36 am in plan numai plimbari pe ici pe colo pentru ca pleaca mama si vine socara sa stea o luna cu noi fetele. Si cum e prima data in Norvegia trebuie sa o duc si pe ea la munte, la mare, pe cate un deal, mai urcam, mai stam. Mai vreau si la bazin sa merg chit ca bag mana in foc ca o sa fie deschis colul. Pentru organism e bine ca totul sa se deruleze treptat, azi se mai dilata putin bazinul, maine se mai deschide un pic colul, poimaine se face mai moale. E mult mai bine asa decat sa se intample tot cu viteza luminii in cateva ore.
Carmen, bafta la doctor. Sunt curioasa ce poate fi.
Laurika, poate iese greutatea mare ca e femurul lung. Atunci nu-i bai ca lungimea nu-i problema. E mai greu cu scosul daca e perimetrul cranian mare sau daca este perimetrul abdominal. Eu nu mi-as face mari griji la greutatea de care spui tu, grasana mea avea 2,5 kg la 32 de saptamani si s-a nascut cu 3,8 kg.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
cris, noi spalam hainute, dar inca nu avem camera de bebe ![]()
momentan o sa ma pregateesc aici, imi scot lucrusoarele mele din comoda, o sterg bine si le pun pe ale lui bebe. sa nu se prafuiasca...
daca bebe se grabeste, vai de capul nostru, ca suntem cu casa vraiste, patutul pe 15 il primim...jaluzele nu avem...
dar am zis ca daca ma apuca contractiile se ocupa tati reped
e in cele 3 zile cand stau in spital ...ce sa facem ![]()
mi-am cam luat gandul de la pictat peretii acuma, ca tipa respectiva mi-a zis ca abia pe 26 iunie ajunge in bucuresti si poate printre alte lucrari imi face si mie...atunci ce sa mai fac, daca nu am nascut deja, sunt pe cale sa nasc, deci adios picturi....la toamna de acum, cand o mai creste bebe!!
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
larissa_79 spune:
Am venit acum o ora de la analize...nu mai pot cu traficul din Bucuresti...
racusoru' ala alb nu e dop' eu am scurgeri din alea de mai multe saptamani..tot asa gelationoase si albe si uneori chiar consistente. Dr mi-a zis sa stau linistita si oricum am avut si in sarcina cu Ale spre sfarsit si dupa nastere au incetat. Deci....stai calma ca nu e nici un dop. Tu si cu mine tot la frecat podele ajungem...asculta ce iti zic.![]()
Eu is cea mai inconstienta dintre toate...n-am nimic cumparat...bagaj de spital nema ( bine nasc la privat), la bebe n-am luat nici macar 1 hainuta, patutul e luat dar nemontat. In rest n-am cumparat nimic nimic...decat patutul si cateva prostioare din Ikea. Carutul de la Ale nu e pregatit. Dar eu trag tare dupa sapt 37 si va ajung din urma...![]()
eldea, eu as vrea sa ma apuce noaptea contractiile sau ce-o fi....ma rog pentru asta..ca la traficul din Bucuresti...ar fi oribil sa trebuiasca sa merg ziua pana in Baneasa. Din ce au povestit fetele contractiile dureroase sunt tare greu de suportat in masina. La ale am plecat naoptea la 2 la spital...am ajuns f f repede.
Larisa
33+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
ooana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
bafta sa vii cu vesti bune ![]() contractul cand il semnezi? Bulina 35+ cu poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala ![]() Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
sper ca azi
Oana
35+ Matei
AMR 32zile
Otiliav spune:
Larisa, vin si eu in club. Cu diferenta ca am patutul deja montat ca deh, nici n-are sens sa-l mai demontez desi ma impiedic de el in dormitor ca Elisa sare din el, degeaba o pun acolo.
Mi-am bagat nasul la poze.
Gabitza, cred ca ti-am mai zis dar mai bine ma repet. Am vazut ultimele poze puse de tine si parca ma vad pe mine la prima sarcina. Tu chiar retii apa si probabil nu te ajutat sa scoti sarea din meniu. Ceva ceaiuri pentru rinichi bei. Eu beam din matase de porumb si inca ceva parca. Eu de la 20 de saptamani aveam hidronefroza la ambii rinichi, nu mai functionau la parametrii optimi si uite asa eram ca un balon. N-am vrut sa iau pastile nu cumva sa-i fac rau lui bb, dar beam ceaiuri. Te cred ca e tare neplacut ca stiu cum este. In final am pus 24 de kilograme dar din spital am iesit cu 10 mai putin. Aveam sonda urinara si se umplea intr-o veselie. In sfarsit scapam de apa in exces. Si s-au mai dus cateva kilograme acasa in primele zile de ma simteam ca un fulg
. Ai grija de tine, nu neglija problema. Stiu ca spuneai ceva de analize pe tema aceasta, eu atat vroiam sa-ti spun ca la nastere e important sa functioneze rinichii bine.
Ah, esti tare de tot cu asa cumnata tanara.
Ochidut, nu ca arati bine, ci extraordinar de bine 
Rodyka, te pregatesti nu gluma. Ce frumos ca stai langa mare si este si cald la voi.
Sunt oare eu singura care dorm toata noaptea? De cand nu mi se mai trezeste pitica (adica de cand a plecat sotul si nu mai sforaie nimeni in camera) dorm bustean, nici la baie nu merg pana dimineata. Vreau sa profit la maxim ca nu se stie cand mai pup eu nopti dormite ca acum. Oricum am un somn in mine, ieri la 4, am zis ca ma intind putin in pat si imediat am atipit.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
racusor2010 spune:
larisa sper din suflet sa fie cum zici 
ca asa am timp de toate
dar pana la 38 tot nu ma dau jos din pat ![]()
dar tu de ce mergi pana la Baneasa sa iti faci analizele? 
stii ca daca ai trimitere ti le poti face oriunde, doar le zici in momentul in care ti-au luat analizele ca vrei ca rezultatele sa mearga la baneasa
eu mi le faceam la enescu, ca erau in drum spre birou...bine, si pentru ca la alte sedii nu plateam nimic ![]()
![]()
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ooana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 Eu is cea mai inconstienta dintre toate...n-am nimic cumparat...bagaj de spital nema ( bine nasc la privat), la bebe n-am luat nici macar 1 hainuta, patutul e luat dar nemontat. In rest n-am cumparat nimic nimic...decat patutul si cateva prostioare din Ikea. Carutul de la Ale nu e pregatit. Dar eu trag tare dupa sapt 37 si va ajung din urma... Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006) AMR 7 saptamani pana la ![]() http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/ |
sunt pe aproape de tine
...dar nici nu ma stresez
Oana
35+ Matei
AMR 32zile

.nu stiu de ce...
AMR 6 saptamani