Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui paula_m Racusor, la 34 de sapt sunt 8 luni jumate...ca doar la 37 de sapt intrati in luna a9a, nu? Paula, 33+ cu , Raul Codin AMR 6 saptamani![]() ![]() |
intri in luna a noua, adica ai 8 luni in capat

Bulina
35+ cu
poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui ooana neata si de la mine ![]() va urez o saptamana frumoasa ![]() azi la 3,30 merg la intalnire Oana 35+ Matei AMR 32zile |
bafta
sa vii cu vesti bune 
contractul cand il semnezi?
Bulina
35+ cu
poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
laurika1982 spune:
Neata Fetele!
Belu: mie nu mi-a zis cand si cum sa ma spal la varicela.ma spalam eu cand nu mai puteam.si eu am avut bube si-n cap, si pe gingii, si in zona pubiana.am ramas cu 2 urme pe fata, fiindca au fost bubele f mari si cand ma schimbam de haine s-au rupt..aia e , bine ca am scapat.am fost vineri la eco Doppler si am rugat-o pe dr sa ne arate fata la bebe: avem un bucalat si jumatate care seamana cu ta-su :)).are 2166gr si ecografic e mai mare cu 3 saptamani decat vasrta gestationala.suntem grasani, ca vorba aia, cu cine sa semene :)).are cordonul in jurul gatului (a vrut baiatul meu margele)si putin lichid la testicole despre care am inteles ca se resoarbe in primele luni de viata.medicul nostru ne-a zis nici sa nu ne facem griji, ca e copilul bine, ca asta cu cordonul e un amanunt ca si chestia cu lichidul...singurul lucru de care imi fca griji e ca o iasa maricel...pe unde-l scot eu daca e mare?!![]()
![]()
Ochidut:cat esti de slabutza...ma uit la mine si ma sperii de gabaritul meu..
Apropo de mistouri:colegii mei ma intreaba daca sa pregateasca sala de sedinte pentru nastere![]()
Adriana:nu inteleg cum poate sa fie sotul tau chiar asa.pe soacra...atat o duce capu, atat face, o javra, dar el?!incearca sa te detasezi si gata.fetita ta e cea mai importanta si nu uita ca vin vremuri grele, cu oboseala, plansete...iar tu nu vrei sa iasa bebe agitat...tin pumnii si uite
pentru sufletelul tau.
Laura
32+ cu 
AMR 7+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu 
btz_ovi spune:
Eu sunt babysitter,mi-a adus-o socru pe fetita lui (cumnata mea
) de 5 anisori.E o dulcica.Am pus o poza cu ea pe picassa,e cam murdarici la gura de la mere ![]()
34+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
ciristina_serban spune:
| citat din mesajul lui ramo1901 Scuze Cris.....m-am imbatat, ![]() .....vroiam sa scriu Riana....![]() ......offffffffffffffffffRamona 31+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria |
Hihihihih... ce m-ai amuzat... beleam ochii in calculator sa inteleg daca la mine te referi...si noroc ca am citit mai jos...
Da, Razvan pare incantat de ideea venirii pe lume a surioarei, am vazut ca il atrag bebelusii... dar, cum sta el pe ganduri cateodata, imi mai spune cate o perla: ”mami, dar sa nu doarma in camera mea..” si eu ii zic.. de ce, mami?....la care el: ”pentru ca o sa ma doara urechile” (cand plange bebe, evident
El se lauda ca o sa o ajute pe mami sa-i dea biberon, o sa impinga carutul.. dar sa vedem. Mai gaseste la pufuletii cu surprize papusele, si m-a surprins ca acum le pune deoparte pentru surioara lui...

Sa va povestesc o faza tare. Intr-o zi, cand am mers la eco, il las la bunici si-i spun ca trebuie sa merg la doctor sa vada daca suntem bine. La intoarcere el bucuros nevoie mare ca am venit, si la un moment dat zice: ”dar unde-i fetita, vreau s-o vad, nu ti-a scos-o?” hihihhihi...
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+
Riana
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 Neata burtici si mamici! servesc o cafeluta cu lapte alaturi de voi... uf, azi noapte la 2 faceam lapte lui Eric si incercam sa-l linistim...cred ca visase ceva... ma gandesc cu groaza ce ma fac noaptea cu 2...daca si Eric se trezeste plangand, si asta micu iar...ufff..va fi greu...![]() |
Mersi de cafea

Sigur o sa te descurci cu brio. Vor fi si nopti mai grele dar important este sa fim sanatosi.
apropo de noapte, pe mine deja ma iau emotiile de fiecare data cand vine seara.. .nu stiu de ce... |
La noi aproape nu se mai intuneca acum, cam 2 ore de intuneric. Cred ca pentru prima data nasc sigur ziua
. Ana e nascuta la 3 dimineata, Elisa la 12 noaptea dar fiind decembrie la ea era invers, doar cateva ore de lumina ziua, vreo 5 parca.Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui racusor2010 vai, m-am uitat la filmulete cu baita la bebelusi, sa vad cum se face...dar plang bietii de ei, ti se rupe sufletul ![]() ![]() ![]() fetelor cu experienta, ceva secrete, sa nu ne speriem copilul la baita? ![]() ![]() Bulina 35+ cu poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 4 zile pana in Liga I, 11 zile pana in Liga Campionilor si maxim 32 pana la finala ![]() Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
Racusorul cum ne este norocul. Depinde de copil. Eu am avut-o pe cea mica asa de urlatoare la baie ca ne stia ori blocul, ori vecinii aici cand o imbaiam. Asa ca, cu parere de rau, dupa prima luna de urlete la baie, am inceput sa-i facem la 2 zile. De abia de 2-3 luni se joaca singurica cu jucariile de apa si nu mai e disperata sa o tin de munta cat este in baie. In schimb cea mare a fost mereu o rata, de cand a stat in fund ii puneam jucarii multe in cada si statea 1 ora garantat la joaca. Anul trecut insa ne-a facut o faza de-am albit. Ne uitam la Eurovision, ea n-a vrut sa iasa odata cu soarasa. Eu alaptam pe canapea in living, ea in baie cu usa deschisa, o vedeam cu coltul ochiului. Si la un moment dat intre melodii ma prind ca nu se mai auzea nimic. Ea dormea intinsa in apa, nici o reactie cand a ridicat-o sotul. Noroc ca facuse baie cu Elisa si pusesem apa putina in cada.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
cris_ales spune:
Buna dimineata,
vad ca toate fetele incep sa fie preocupate de nastere. Si eu in ultima vreme am inceput sa ma gandesc ca se apropie si parca ma cuprinde teama. Prima data n-a fost asa de rau, a trecut repede, nu stiam ce ma asteapta dar acum stiu si parca mi-e mai teama decat atunci. ma mai gandesc si ca o sa nasc greu din cauza statului in pat. La prima nastere imi ziceau asistentele ca de accea am nascut usor ca am facut multa miscare in timpul sarcinii. Dar acum daca sunt lipita de pat...? Parca simt ca sunt destul de slabita fizic de cand stau mai mult in pat.
Fetele care stati in pat, nu aveti emotii pt. nasterea naturala din cauza lipsei conditiei fizice?
cris
Cris2010 spune:
'neata burtici!
Eu inca refuz sa ma gandesc la nastere

.
Ramo, multa sanatate, iar pe Sabina o rog frumos sa mai stea la mami in burtica, sa creasca mai maricica
.
Tanti, cumintica la pat macar sa ajungi la 38. Din ce spun fetele, se poate.
Racusor, ce bine de tine ca ai inceput cu spaltul si aranjatul hainutelor.
Noi inca ne luptam cu zugravitul si renovatul camerei lui bb. Constat ca trebuia sa incepem mai devreme, ca in ritmul asta o sa nasc si tot nu terminam
.
Azi imi scot listele ptspital sa incep si eu sa pregatesc bagajelul pt mine si pt bb.
burticile
O zi buna in continuare.
Cris
34+ cu
Sonnia
Otiliav spune:
| citat din mesajul lui btz_ovi Neatza si de la noi.Eu si junior obraznic va invitam la micul dejun:lapte cu cacao,sandwich cu branza si rosii,o pifteluta cu mult marar si o branzoaica made at home.Iar la desert capsuni de curte cu zahar si o portie de crema de zahar ars. 34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 5 SAPT pana la ![]() Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen |
Mama ce oferta, mic dejun englezesc
. Eu
cu biscuiti sau crackersi si o banana.Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 31+
Iulia Alexandra
AMR 6 saptamani