Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Mie mi-a zis clar medicul sa ma astept si mai devreme la sosirea lui caci eu deja incep sa am diverse simptome care anunta nasterea:durerile de oase,senzatia ca se lasa bebe in jos,presiunea de pe uter.El estimeaza undeva pe la 38-39 sapt,nu mai mult de 41.
Am o vecina care are un baietel in burticuta si 41 de sapt insa nici gand sa nasca,iar medicul a zis ca o lasa pana la 42

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

cristina, gandeste-te in primul rand care e mai aproape de tine...spre constanta ma gandesc ca traficul e mai greoi vara, mai ales daca te apuca la inceputul weekendului...

si unde ai putea sa stai cateva zile inainte de nastere, in caz ca nu vrei sa pleci cand incepe travaliul....

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Ca si km, e cam aceeasi treaba, dar ca timp ajung mai repede in c-ta, ca stiu o scurtatura prin muntii Macinului, unde nu e aglomerat deloc, si nici orase.... e mai rapid. Plus ca eu vreau cezariana, si nu se pune problema sa astept travaliul.. Varianta cu constanta imi surade cel mai mult, numai ca pretul e dublu in constanta

Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo1901 spune:

Ce sa faci daca ii place la bebe la caldurica....

Ramona 31+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria

Mergi la inceput

Cris,ce zice Razvan? E nerabdator sa vina Andrei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramo1901

Ce sa faci daca ii place la bebe la caldurica....

Din cate stiu nu e atat de bine sa stea peste termen.Am mai auzit cazuri cum ca plamanii incepeau sa putrezeasca,ba probleme cu inimioara,ba sufocarea.Imi este teama ca al meu sa stea mai mult decat trebuie

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Scuze Cris.....m-am imbatat,.....vroiam sa scriu Riana..........offffffffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

neata si de la mine

va urez o saptamana frumoasa
azi la 3,30 merg la intalnire

Oana 35+ Matei

AMR 32zile

Noi 2...si bebe
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu!

eu o duc la fel cu durerea de masele dupa mine... in ultimele zile mi-au cam fost deschise toate geamurile din casa si acum se pare ca m-a dat gata curentul, nu ma stiam asa de sensibila...

trebuie sa ies din casa, poate mai uit. altfel, singurica, imi vine sa ma urc pe pereti de durere...

va pup, fetelor, sa fiti cumintele si sa veniti cu vesti bune de pe la dr...

34+ AMR 5+ Gibraltar la lac_
Hannah Isabela & printesita Anca-Maria (26.06.2001) album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Racusor, la 34 de sapt sunt 8 luni jumate...ca doar la 37 de sapt intrati in luna a9a, nu?
Oana, multa bafta la eco...azi semnezi si precontractul?

Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

btz, nu e neaparat o problema sa stea peste termen...dr hotaraste in general daca bebe e ok sa mai stea sau nu...

eu stiu ca placenta e cea care imbatraneste si bebe nu se mai hraneste cum trebuie, nu mai e oxigenat.

de la atata vorbit de nastere m-au luat durerile de burtica nu ma dezlipesc de pat pana maine dupa amiaza cand merg la doctor

noi stam linistiti, de parca daca noi vrem sa mai stea 2-3 saptamani, inseamna ca si bebe o sa vrea dar la cate surprize ne-a facut bebele de-a lungul sarcinii, ar trebui sa fim totusi pregatiti pentru orice...

noi pana pe 15 nici patut nu avem , sa nu mai zic ca in casa nu am pregatit nimic ca tot speram sa ne mutam

bagaj de spital...zilele astea

daca va vine sa credeti nu mai am nimic de prins parul? ca mi-am rupt toate clamitele, tre sa il pun pe sot urgent sa imi cumpere

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput