Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
cristina, gandeste-te in primul rand care e mai aproape de tine...spre constanta ma gandesc ca traficul e mai greoi vara, mai ales daca te apuca la inceputul weekendului...
si unde ai putea sa stai cateva zile inainte de nastere, in caz ca nu vrei sa pleci cand incepe travaliul....
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala 
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
racusor2010 spune:
Gabitza, asa se pare
eu am observat numa de 2 zile...ca erau asa mai gelatinoase, parca se intindeau si mi-au atras atentia...m-am uitat bine la culoare, am vazut ca nu e roz sau maroniu, si am zis, ca asta e, or fi scurgerile normale 

noroc cu tina ![]()
![]()
o sa ii zic la dr maine, poate ma lumineaza el ![]()
ramo pai se pare ca poate fi si albiicos, dar si roziu, maroniu..depinde de la graviduta la graviduta...acolo scrie ca "Este destul de frecvent ca acest mucus sa aiba dare maro, roz sau rosii datorate schimbarilor care se produc in cervix. "
Bulina
35+ cu
poznas
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala 
racusor2010 spune:
paula, 8 luni jumate sau 7 luni jumate? ![]()
![]()

Bulina
35+ cu
poznas
btz_ovi spune:
Vai fetelor deci marea majoritate cu DPN-urile pana in 15 iulie avem simptome de nastere.Ce repede a trecut timpul,ieri aveam la semnatura
12+ si astazi discutam de nastere.Acusi ne vom tine comorile in brate.Sunt curioasa cine da start-ul ![]()
34+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la 
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
eladea2005 spune:
paula, sincer n-am intrebat...
dar ma gandesc ca monitorizeaza bataile inimii cu acel aparat care se pune pe burtica...plus eco...in rest nu stiu ..![]()
Andreea, Eric (9.12.2007) si
36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
paula_m spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racusor2010 paula, 8 luni jumate sau 7 luni jumate? ![]() Bulina 35+ cu poznasAMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala ![]() Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!! |
7 luni jumate...ce grabita sunt
Paula, 33+ cu
, Raul Codin
AMR 6 saptamani
ramo1901 spune:
Pai prima ar trebui sa fie Shery....acum sa vedem care e mai nerabdator sa iasa....
Ramona
31+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
tanti spune:
Racusor am vazut in titan plasa de tantari parca 21 ron, de fapt era facuta din perdea
Andrei 11.02.2006 si
36+ 
mov_79 spune:
Neatza fetelor,
cum va simtiti???
eu in ultimile 2 zile mi s-a intarit burta tare des....
azi cel putin cum ma ridic cum e tare si mogaldeata se tot impinge ...
astea sa fie contractiile???
cred ca ma pun sa fac bagajul pt spital
va 
33+