Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata delfinariu
Larisa multam pentru cafeluta ce buna e!!
Tina curaj, mai e putin si gata vine Sabina!!
Racusor eu cred ca se potrivesc plasele cam peste tot!
Noi intr-o ora mergem la dermatolog ca ne-a trimis medicul nostru sa vedem ce e cu roseata de pe palme! Speram sa nu ne dea decat o alifie sau o oxplicatie simpla ca de peste o luna zici ca sunt oparita pe palme
Si noi ne apucam de splat toate cele pentru Leti, inclusiv baldachinul si aparatoarele de patut!!!!!!
Le-am pregatit si acum abia astept sa le vad curate , calcate si in sertarele lor
Florentina felicitari pt saptamana!!
Rodica mai ai inca putin, de fapt miroase a inceput pe aici, nu-mivine sa cred ca deja se lasa cu dopuri gelatinoase si tot restul, ma apuca nerabdarea si emotiile pozitive, abia astept sa vina Leti!!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!31+ cu
AMR 8+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
arissa spune:
Gata, am dus copilul la gradi, acum pot sa-mi beau cafeaua.
Matusa, este prima sarcina pentru tine, nu? Oricum, mai ai putin pana la capat, pregateste-te pentru depresia post-partum. Glumesc acum, dar am trecut prin amandoua la Maya, stiu cum e.
arissa - mamica Mayei - 18.03.2007
Vine doi! 34+
ramo1901 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 ramo, imi pare rau ca iar probleme...dar poate sabinuta mai sta cuminte inca 3 saptamani cel putin, sa ajungeti cu bine la 34 ![]() dar ti-a facut injectie pentru maturarea plamanilor lui bebe? imi aduc aminte cand eram in spital ca ma monitorizau sa se decida daca imi fac sau nu...cum au trecut contractiile, nu mi-au mai facut... Bulina ![]() ![]() Da scumpo, mi s-a facut injectia aia cam pe la 26 de saptamani....tura trecuta cand am fost internata..... AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala ![]() ![]() |
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Ramona
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
racusor2010 spune:
tina am citit ce ai trimis despre dopul gelatinos
si asa mi-am dat seama ca de vreo 2 zile am observat si eu scurgeri mai gelatinoase dupa pp, dar la mine albicioase...mi s-au parut ciudate, dar pentru ca erau albe si nu colorate nu m-am gandit ca ar fi dopul...
dar am citit acum ca pe masura ce ne apropiem de sfarsitul sarcinii, cervixul se subtiaza si se dilata si se incepe sa se piarda din mucusul acumulat...
sa trec si asta pe lucruri de discutat cu dr... m-au luat emotiile si frica.....abia miercuri facem 36 de saptamani, mai vreau sa mai stea...
Bulina 35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ciristina_serban/ciristina_serban.jpg)
ciristina_serban spune:
Multumesc tina de raspuns. Oricum ma duc maine la medicul de familie sa-mi dea trimitere, dar vroiam sa fiu pregatita in caz de vreun refuz . Puup.
Ramo, sanatate multa tie si Sabinutei...
Ufff... racusor, partea asta imi place cel mai mult, cand ma apuc de pregatit hainute, spalat, calcat si pus la locul lor... abia astept si eu sa pot face asta...
Eu una acu is in mare dilema... trebe sa ma hotarasc unde sa nasc.. Spitalul de aici de la noi ramane ca varianta doar daca se intampla sa se grabeasca bebe. Ma gandesc serios sa merg la o clinica in Brasov sau Constanta. Saptamana asta trebe sa adun informatii si sa ma hotarasesc. Sper sa iau hotararea buna... Doamne ajuta!
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana
racusor2010 spune:
nici nu ii mai zic la sot..vedem ce zice dr maine....ca il ia cu tremurici
Bulina 35+ cu
poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
ramo1901 spune:
Racusor scumpo mi-au facut injectia de maturarea plamanilor data trecuta cand am fost in spital, pe la 26 sapt.
Ce culoare are scurgerea - dopul gelatinos? Asa mai roz cumva?
Ramona 31+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
ramo1901 spune:
Multumesc mult fetelor pentru incurajari.....
Ramona 31+ ....cu o scumpica de
- Sabina Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Racusor adica scurgerile alea gelatinoase albe sunt de la dop?Auch,inseamna ca si al meu e pe duca 34+cu
Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT
pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula_m/paula_m.jpg)
paula_m spune:
Buna dimineata
Noi am avut un week-end plin...am fost plecati in deplasare de sambata, toata duminica am stat la gratare si la iarba verde, nu-mi sta capul decat la plecari si distractie, nu-mi prea vine sa ma gandesc la nastere si la pregatiri ( cred ca ma ia frica), dar sincer, am inceput sa am emotii cand intru pe forum...imediat incep delfinasii sa apara
Eu am avut surpriza sambata sa mi se spuna ca am o burtica f mare pt 8 luni jumate, oare o sa mai creasca mult? O sa pun o poza de sambata.
Cristina Serban, eu acum am fost la analize si inca sunt tot gratis pt gravide.
Eladea, ai zis ca vineri ai prima monitorizare...ce presupune?
O saptamana frumoasa sa aveti
Paula, 33+ cu , Raul Codin
AMR 6 saptamani