Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)
Raspunsuri - Pagina 10
btz_ovi spune:
Victo tu ai DPN-ul pe 13,eu pe 12 (DPN 21 a fost estimat incorect) si ambele cu baietei.Sunt curioasa care va fi mai dornic sa vada lumina zilei
34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen
adrianaBuc spune:
Neata burticute
Eu am asa niste emotii! A nascut o cunostinta ieri; la 38 saptamani; eu ma ghidam dupa ea in sensul ca dupa ce naste ea, urmez eu Am niste emotii!!!! Nu ma simt pregatita, camera nu e gata, mai am de cumparat camasile de noapte pentru alaptat (acum plec sa caut), de spalat si calcat hainute de bebe . Va dati seama ca nu mai am nici un chef de munca. La 2 dimineata puneam perdelele. M-am tacanit rau.
35+
Vine o Rebeca Stefania!Doamne ajuta!
Inca cel putin 3 saptamani! Dar nu mai mult de 5 !
eladea2005 spune:
Neata burtici si mamici!
servesc o cafeluta cu lapte alaturi de voi...
uf, azi noapte la 2 faceam lapte lui Eric si incercam sa-l linistim...cred ca visase ceva...ma gandesc cu groaza ce ma fac noaptea cu 2...daca si Eric se trezeste plangand, si asta micu iar...ufff..va fi greu...
apropo de noapte, pe mine deja ma iau emotiile de fiecare data cand vine seara...nu stiu de ce... dar mi-e frica sa nu ma apuce noaptea ceva...parca daca e sa fie ziua e mai bine...ideile mele...
vineri avem prima monitorizare...sa vedem ce-o fi...am emotii...
va pup si o saptamana usoara si frumoasa tuturor! revin!
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ciristina_serban spune:
Buna dimineata si de la noi... pup delfinasii si toate fetele din odisee.
Si la mine este o noua zi de munca... am ajuns sa numar pe degete zilele pana la prenatal. Saptamana asta va fi si una destul de grea..dar, trebuie sa treaca...
Oricum, ma bucur in schimb ca azi avem serbare la gradinita, si abia astept sa vad piticii in actiune. Vor avea si un program special de cantat la chitara..hihihi, ca au facut chitara cu d-na educatoare. Macar asa ma relaxez.
Si vroiam sa va intreb, voi ce stiti se mai dau acu de la 1 iunie trimiteri pentru analize gratuite, pentru gravide?
Hai va pup, si pe masura ce mai am timp mai intru sa va salut.
Sanatate si numai vesti bune astept de la voi! Muuuuuaaaa
Cris, Razvanucu (23.11.2004) si 31+ Riana
ramo1901 spune:
Buna dimineata burtici......ce dor imi era de voi.....
eu am lipsit justificat zilele astea...am fost iarasi in spital,internata cu contractii,dar din acelea dureroase de data asta.teoretic sunt internata pana maine,dar am plecat ca nu mai pot.Am primit o doza soc de Tractocile,care trebuie sa stearga efectul Ginypralului pe care l-am luat pana acum,astfel incat sa mai pot continua cu el inca o perioada de timp. Of....complicat rau....
Important este sa mai stea Sabinuta cateva saptamanai la caldurica si sa fie snatoasa.
In rest ma bucur sa vad ca sunteti toate bine....va doresc o saptamana usoara si o zi excelenta.....
Ramona 31+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Racusor, nici eu n-am plasa de tantari pt carucior...si vorba aia stau la Dunare...trebuie neaparat sa gasesc! tina 33+ cu Tudor Gabriel AMR 6+ si vine Doamne ajuta! |
tina, daca gasesti, sa imi spui si mie te rog..noi carutul l-am luat direct de la chicco si nu aveau...stiu ca inglesina are, dar nu stiu daca se potriveste numa la carucioarele lor sau la toate...
Bulina 35+ cu poznas
AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciristina_serban Si vroiam sa va intreb, voi ce stiti se mai dau acu de la 1 iunie trimiteri pentru analize gratuite, pentru gravide? |
Vineri, 4 iunie am fost la dr de fam si mi-a dat inclusiv trimitere la analize.
Eu de la 5 luni, le fac in fiecare luna
tina 33+ cu Tudor Gabriel
AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!
eladea2005 spune:
adriana, hihi...te cred...si eu am emotii cat casa... desi ma mai trecut prin asta... si eu ma apuc sa sterilizez uan alta, sa spal, sa pun in dulap...acu ma apuca si pe mine facutul ordinii in dulapuri... Paula,m-ai molipsit...desi vroiam demult sa fac treaba asta, uite ca n-am apucat...
cristina, sorry, nu stiu nik despre analize...suna med de familie...
ramo, of..imi pare rau de tine...stai cumintica, lasa ca mai e putin...rezistam eroic...
Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip
AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
racusor2010 spune:
si eu am ales acum hainutele cu mama si am pus prima masina la spalat ce mici si frumusele sunt
pana acum, fiind in pungi, mi se parea ca mai e pana vine bebe...dar de acum...hmmm...emotiile...dar eu mai vreau sa stea 3 saptamani
eu am pus la spalat si protectiile de saltea, sper sa fi facut bine, pe ele scrie ca se spala la 60 grade maxim...
si o sa spal si aparatorile de patut...
Bulina 35+ cu poznas
AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala
racusor2010 spune:
ramo, imi pare rau ca iar probleme...dar poate sabinuta mai sta cuminte inca 3 saptamani cel putin, sa ajungeti cu bine la 34
dar ti-a facut injectie pentru maturarea plamanilor lui bebe?
imi aduc aminte cand eram in spital ca ma monitorizau sa se decida daca imi fac sau nu...cum au trecut contractiile, nu mi-au mai facut...
Bulina 35+ cu poznas