Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

larisa bafta cu analizele, sa nu stai mult pe acolo

matusa capul sus inca putin si vine mogaldeata

eu cu toate belelele din sarcina m-am simtit bine insarcinata si l-as mai tine pe bebe, cred ca e mai usor cu el in burtica

dar intr-adevar cred ca o sa inceapa delfinasii nostri de iulie-august sa isi faca aparitia de prin iunie....

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanti spune:

Buna fetelor

L-am sunat pe dr si a zis ca atat timp cat nu am contractii sa nu imi fac griji, si daca consider eu ca este cazul sa ma duc saptamana asta sa ma vada, eu aveam programare la el saptamana viitoare, astept sa vad cum ma simt astazi si vad daca ma duc sau nu

Oana la mine mai cantitativ a fost ieri, cam cat 2-3 boabe de fasole din cele mari, mi-a mai curs si astazi dar putin

Andrei 11.02.2006 si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Neata si de la noi...
O noua saptamana, o noua zi de munca dar cu alt tonus mai vioi pt mine. Am terminat examenele, ma simt usurata... Acum sper din suflet sa le si iau pe toate, ca nu stiu daca as mai fi in stare si de restante...
In rest, totul ok...bebe e miscator prin burtica si asta ma bucura tare. Azi sun doctorita sa ma programez la control. Sper ca saptamana asta imi vad baietelul...
Va pe toate

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 27+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Am uitat sa schimb si semnatura... Am implinit 28 saptamani... iar de joi o sa apara la semnatura 29 saptamani. Am mai crescut...si incet, incet o sa vina delfinasul printre noi... De abia astept...

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 28+ cu Florentin Andrei. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Florentina felicitari! ce mamici destepte si harnicute

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna dimineata!

Azi m-am trezit si eu mai devreme.....

Racusor, nici eu n-am plasa de tantari pt carucior...si vorba aia stau la Dunare...trebuie neaparat sa gasesc!

Tanti, citeste aici http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1578

Sa aveti o sapatamana buna!

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

NEATA

andreea, nu stiu cum o fi cu pregatitul cuibului..da eu m-am apucat de curatenie generala..bine, m-am si enervat ca in 2 zile nu mi-a terminat femeia..mai vine sapt viit si sper sa faca si baile luna si gata.
dc tot am umblat in dulapuri , am selectat si hainutele mici de la Stefan..am si spalat din ele..deci ma cam apuc...dar eu tot vreau sa mai stea acolo pana la 1 iulie cel putin.

in dim asta eu fac ceva clatite cu branza in compozitie, o minunatie..sunt si satioase :)

diseara cumpar capsuni sa imi faca soacra maine gem.
mai vin

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Neatza si de la noi.Eu si junior obraznic va invitam la micul dejun:lapte cu cacao,sandwich cu branza si rosii,o pifteluta cu mult marar si o branzoaica made at home.Iar la desert capsuni de curte cu zahar si o portie de crema de zahar ars.

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

in asteptarea clatitelor, nu am amncat de dim..am luat doar fierul..iar pe la 8 jumate mi s-a facut un rau de numa..si am ajuns direct la buda..:(:(

Paula cu Mihai 34+ si Stefan (30 oct. 2007)

AU MAI RAMAS 5+ de dans in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Cafea nu va dau ca nu am si nici nu stiu sa fac .Nu radeti de mine,dar in cei 5 ani de facultate m-am chinuit sa invat si cum niciodata nu mi-a iesit una macar buna am renuntat

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput