Burtici cu delfinasi de iulie-august 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

neata la pranz si de ;a noi!

ati fost harnicute nu gluma1

a lipsit omul o zi de pe forum si voi ati scris nu v-ati incurcat1

Azi am primit alteaua de la mondocarp cea aerobaby pretul e super ok livrata acasa cu numai 90 lei l apiciu era 150 deci ma facut ceva economie!

Acum ma uitam sa comand lenjerie pt patut!

trebuie ascortata acu cea pr patul lui vlad!

sa vad ce materiale si imprimeuri gasesc daca nu o sa comand de la o fata de aici de pe forum de unde am mai luat si sunt fff multumita si de calitatea materialelor dar si de pret!
fug sa citesc din urma ca se pare ca am cea de recuprat1

Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Da Carmen si eu ma gandesc ca voi da jos imediat avand in vedere ca imi voi creste bebe-ul fara parinti.Nu o chem pe mama ca ar fi prea mult pt ea o schimbare provizorie de domiciliu,iar eu acasa nu ma duc cu bebe decat cand facem botezul,adica pe 10 sept.
Ihihi,stiu ca nu am cum sa incap in acei pantaloni,insa ma uit la voi ce bine aratati,iar eu ma simt ca o balena esuata ,sunt umflata la fata,am o gusa ca de purcelus,bratele si picioarele a la Nikita .Dar o frumusete de burtan de care sunt cea mai mandra
Mai rad de taticu ca a pus si el cam 14kg cu mine si se scuza mereu "pai eu am vrut sa ma ingras cu tine sa nu te simti prost,amandoi suntem gravisi si grasunei.E un dulce
Rodyka of of masele astea .Eu de cand am ramas m-am pricopsit cu o cangrena pe care o pot trata dupa nastere,intre timp mi-a cazut o plomba si s-a rupt maseaua,alta s-a facut praf,iar pt dureri tuica de cazan e prietena mea cea mai buna in miez de noapte

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

tina am citit ce ai trimis despre dopul gelatinos

si asa mi-am dat seama ca de vreo 2 zile am observat si eu scurgeri mai gelatinoase dupa pp, dar la mine albicioase...mi s-au parut ciudate, dar pentru ca erau albe si nu colorate nu m-am gandit ca ar fi dopul...

dar am citit acum ca pe masura ce ne apropiem de sfarsitul sarcinii, cervixul se subtiaza si se dilata si se incepe sa se piarda din mucusul acumulat...

sa trec si asta pe lucruri de discutat cu dr... m-au luat emotiile si frica.....abia miercuri facem 36 de saptamani, mai vreau sa mai stea...

Bulina 35+ cu poznas

AMR 5- pana il tinem in brate pe Andrei Ioan

AMR 3 zile pana in Liga I, 10 zile pana in Liga Campionilor si maxim 31 pana la finala

Doamne ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!

Cred ca scurgeri de genul asta are fiecare gravida, dar cred ca daca sunt gelatinoase si colorate le putem considera ca ar putea fi acel dop.

Lasa ca o sa ne ajute DD sa ajungem in saptamana 37+

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Eladea eu cred ca tu in 2 sapt dai startul acu sa nu te superi dar asta e feelingul meu

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Carmen, sa ai gura aurita... asta vreau si eu...cum sa ma supar..

Andreea, Eric (9.12.2007) si 36+ cu bb Filip

AMR: MAI PUTIN DE 30 DE ZILE...

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

eu am un feeling ca nu va fi eldeea prima...dar nici nu stiu cine

Larisa 33+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR 7 saptamani pana la
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Mie mi-a zis clar medicul sa ma astept si mai devreme la sosirea lui caci eu deja incep sa am diverse simptome care anunta nasterea:durerile de oase,senzatia ca se lasa bebe in jos,presiunea de pe uter.El estimeaza undeva pe la 38-39 sapt,nu mai mult de 41.
Am o vecina care are un baietel in burticuta si 41 de sapt insa nici gand sa nasca,iar medicul a zis ca o lasa pana la 42

34+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 5 SAPT pana la
Mami te roaga sa stai la caldurica pana la termen

Din cate am vazut pe forum, din auzite, se pare ca cele mai multe nasteri se produc in jur de 38 saptamani.
Ia sa va uitati si la odiseea cu flori de liliac. Trebuiau sa nasca in mai-iun si s-au intins pe 4 luni (martie, apr., mai, iun)

tina 33+ cu Tudor Gabriel

AMR 6+ si vine
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

nu va mai stresati ci kg aveti tot timpul sa va reveniti!
nopti nedormite alaptat zi si noapte plimbat copil afara,iar despre mamicile care sunt la a la 2-lea al treile bb fuk gk cat ati zice peste!

eu nici nu vreau sa m agandesc ce ma asteapta cu copil in cls 1 si bb de o luna jumatate maxim!

sa ma mai stresez si cu kg....in nici un caz!

cum am spus la vlad eram de 53kg dupa 9 luni de la nstere1
asa ca la ce planuri mi-am facut pt acum ....cred ca in 3-4 luni voi redeveni manechinuita repede!

Iar pt fetele care iua tratament sa stit ca o parte din kg se datoreaza si retinerii de apa1

Anca +30s IRINA-MARIA AMR 4S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Btz la sot el e gravid pasiv alaturi de tine, se intampla multor barbati foarte implicati, e ceva hormonal, si lasa cu balena esuata, ai retinut mai multa apa, dar lucrul asta trebuie urmarit indeaproape si cu multa seriozitate de catre dr ta!!

Maurice nu am luat si scaunul ca mi-a placut maxi cozi, si e bun si pt carut, plus ca e mai ieftin, si se potriveste ca si culoare si desen cu masina mea, vroiam scaunul de masina de la mini ca sa fiu total in ton, dar sotul a zis ca exagerez , pe langa faptul ca pretul e triplu trebuie si schimbat periodic si e facut de acelasi producator!
Il iau pt 0-6 luni ca nu am incotro, doar asa am vazut si trebuie sa o scot pe pitica la plimbari , nu stiu daca e universal valabil, aici nu ai voie fara scaun e impotriva legii, asta sa arunci la 6 luni cate 120 euro ca macar partea unde se fixeaza nu o cumperi decat o data la inceput, daca ar fi fost si aia pe marimi chiar era abuz!!

Eu m-am cam speriat cate mii de euro zboara pe fereastra din momentul in care ramai graviduta, pana la scoala unde iar zboara altele ca aici costa toate scolile de la 10 000 euro pe an, nu ai alta optiune , doar scolile publice cu predare exclusiva in limba maghiara si nu vrem maghiara ca nu stim cati ani stam in fiecare tara in funtie de serviciile pe care le avem.. asa in engleza merge mereu la aceeasi scoala indiferent de tara!

Otilia Aelita si la voi tot asa mari sunt cheltuielile sau o iau eu razna, sincer vorbind am fost cat se poate de moderata si am verificat preturi la toate produsele si marcile inainte de a lua o decizie, am luat mereu din clasa de mijloc! Poate doar Ungaria e mai scumpa datorita lipsei de oferta....

Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

tina, din cauza cezarienelor sunt multe la 38....natural majoritatea sunt la 39...40 chiar.

AMR 7 saptamani pana la

Mergi la inceput

Carmen, eu zic ca, preturi ca in Ro raportat la salariile de aici nu gasesti nicaieri...tot ce e mai dragut e extrem de scump incepand de la carut, patut terminand cu hainute etc....si zic extrem de scump in conditiile in care veniturile familiei noastre sunt mult peste medie....(fara sa sune a lauda sau ceva) Unele preturi sunt exagerate. Era un puloveras dragut de bebe la mother and care in mall 150 de lei ( deci 37 de euro cam), ptr 0-3 luni. Da-o incolo de treaba...si il poarta de cateva ori. Eu de acum stiu de la Alexia in ce ritm raman mici si parca nu ma mai indur sa cumpar atat de scumpe.

AMR 7 saptamani pana la

Mergi la inceput